Отзывы покупателей о Комод пластиковый на 4 ящика R-Plastic РОТАНГ белый
- МаріяОтзыв от покупателя. Продавец: Safina shop
Отвратительное качество
Начали собирать поломались детали, выкинули- Недостатки:
- Не стоит этих денег
- Наталія Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Safina shop
Товар має вкрай низьку якість.
По-перше, у комплекті відсутня важлива деталь опори, що робить використання неможливим.
По-друге, заявлений білий колір не відповідає дійсності — пластик має чорні вкраплення.
Продавець не відповідає на повідомлення та не вживає жодних заходів для вирішення цієї проблеми.- Продавец Safina shop
Доброго ранку. Перед відправкою все перевіряли. Інструкція додана до комоду.
- Ірина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Safina shop
Дуже погана якісь, 2 шухляди з тріщінами, присутні сколи. Викинуті гроші.
- Анна Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Safina shop
Замовляла 2 шт. Класна надійна конструкція, весь каркас збирається в пази замком. Тож зверніть увагу, що після зборки ви його не розберете, тому уважно дивіться на правильне положення горизонтальних деталей.
Полички трохи просвічують, якщо у вас яскраве або темне наповнення, але думаю, що так тільки з білим комодом. В цілому колір та дизайн приємний, локанічний, без цього звичного колхозу, як в інших комодах.
Комод вмісткий і при цьому не займає багато місця.
Зняла 1 зірочку за 2 моменти: по-перше, це незачищенні деталі (на них багато стирчить залишків тонкого та гострого пластику, треба додатково зачистити, щоб не подряпатись і щоб деталі нормально з'єднались), по-друге - один з комодів приїхав до мене з поламаною поличкою. Зверніть увагу, що якщо у вас зламалась якась деталь комода, то просто суперклеєм воно не візьметься, треба спеціальний клей. У мене такого не було, я заклеїла термоклеєм і якось на божому слові воно тримається.
В цілому рекомендую цей варіант комоду, він дійсно надійний, з нього ніякі деталі не вилітають і не випадають, він майже не хитається і витримує багато наповнення.- Достоинства:
- Міцний, надійний, лаконічний
- Недостатки:
- Не розбирається, деталі можуть бути незачищенними та гострими на дотик. Може приїхати поламаний
- Ірина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Safina shop
Комод гарний, відповідає опису та очікуванням. Інструкція зі збору доступні і зрозуміла. Для ванної кімнати ідеальний варіант.
- Достоинства:
- Зручний. Легкий у використанні.
- Недостатки:
- Немає.
- Продавец Safina shop
Дякуємо за відгук
- Наталія Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Safina shop
Повністю задоволена. Те....що очікувала. Закажу ще один!
- Достоинства:
- Все ..що очікувала
- Недостатки:
- Як на мене....нема
- Продавец Safina shop
- АллаОтзыв от покупателя. Продавец: Safina shop
Чудова якість матеріалу
- ЯнОтзыв от покупателя. Продавец: Safina shop
Комод вийшов непоганий, але якість низька. Дуже багато заводських залишків спайок, які треба обрізати. Кришки дугою
- Раїса В***Отзыв от покупателя. Продавец: Safina shop
Довільна.
Дякую.
Рекомендую- Достоинства:
- Все відповідає що написано
- Микола П***Отзыв от покупателя. Продавец: Safina shop
Товар получив ...одна шухляда входить із скрипом... А одна на 2мм вища, тому фасад виступає...і не закривається ... Одним словом туфта, хоть і не найдешевша )))....
- Недостатки:
- Похибка в 2мм однієї шухляди
- Марина Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Safina shop
Комод зібрався легко, хоч і без інструкції, компактний, гарно вписався в інтер'єр ванної кімнати
- Продавец Safina shop
- Альона Є***Отзыв от покупателя. Продавец: Safina shop
Хороший комодик як за свою ціну
Дійсно жаль що не має інструкції
Але так деталі хороші і в цілому додуматись можна- Достоинства:
- Хороший комод
- Недостатки:
- Не має інструкції
- Влада Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Safina shop
Все супер
- Христина Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Safina shop
Немає інструкції.
Неможливо розібрати щоб не зламати деталі
Якість на 200 гривень
Не замовляйте - Ольга П***Отзыв от покупателя. Продавец: Safina shop
Комод хорошої якості! Заказала вже другий !
- Достоинства:
- Легко збирати.
- Мария К***Отзыв от покупателя. Продавец: Safina shop
Нет инструкции, продавец не может помочь со сборкой, не заказывайте тут
- Ирина Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Safina shop
Дуже задоволена. Зібрала легко та швидко. Красивий та місткий. Саме такий шукала. Дякую.
- Юлия С***Отзыв от покупателя. Продавец: Safina shop
Такий собі конструктор для дорослих, ще й без інструкції. Зібрали з третього разу, поламали половину деталей.Пощастило що одна секція виявилася нам зайвою по висоті. Діти сміялися що це щось не зрозуміле, крива, коса, ящики випирають з двох сторін, ще й хитається.
- Достоинства:
- Гарно виглядає
- Недостатки:
- Немає інструкції, зібрати дуже складно
- Світлана П***Отзыв от покупателя. Продавец: Safina shop
Замовляла комод повністю ним задоволена. Зложити легко, а от неправильно 1 поличку поставила то ламала що зламаю щоб розібрати, дуже тяжко назад розбирається. Свої функції виконує! Задоволена
- Достоинства:
- Красивий
- Недостатки:
- Розібрати якщо неправильно складений дуже проблемно
- Андрій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Safina shop
В жодному випадку не купуйте це гі…но і бережіть свої гроші, час та нерви !!
Ящики криві і через це, зложити цей «конструктор» так як він повинен бути неможливо.- Достоинства:
- Жодних
- Недостатки:
- Один суцільний недолік
- Продавец Safina shop
Добридень. Нам шкода, що виникла така ситуація. Ми є продавцями, а не виробниками. Ваші відео та відгуки направлені виробнику. З нашого боку ми можемо вислати вам новий рівний ящик для комода.