- Ольга Г***Отзыв от покупателя. Продавец: SIHV. Размер: 39. Цвет: Черный
Супер швидка доставка, відправили майже одразу. Гольфи підійдуть і дітям, на худеньку дівчинку 7 років сіли гарно, не злазять
- Продавец SIHV
Дякуємо за детальний відгук!
Приємно, що підійшли
Хай здорова носить
- Вікторія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Lola_Pop. Размер: One Size. Цвет: Черный
Чудові гольфи, дуже кумедні, рекомендую)
- Продавец Lola_Pop
Дякуємо !
- Тетяна П***Отзыв от покупателя. Продавец: Scala. Размер: One Size. Цвет: Черный
А так норм кумедні носки
- Достоинства:
- Підійшли гарний пошив
- Недостатки:
- Негріють
- Катерина С***Отзыв от покупателя. Продавец: spohsgab. Размер: One Size. Цвет: Черный
Якість шкарпеток просто неймовірна. Продавець теж дуже приємний. Поклали навіть подаруночок. Я замовляю вже вдруге. Минулого разу і цього разу я брала по дві пари шкарпеток. Мені поклали подарунок — дуже приємно. Я порівнювала ці шкарпетки з іншими в іншого продавця. І ті, що я замовила зараз у цього продавця, значно кращі й вищі. Тому сміливо замовляйте у цього продавця. Відгук від щирого серця.
- Елена К***Отзыв от покупателя. Продавец: spohsgab. Размер: One Size. Цвет: Черный
Шкарпетки просто ідеальні . Якість , малюнок все супер. Дякую магазину за швидку відправку. Дитина задоволена
- Аліє С***Отзыв от покупателя. Продавец: LIGHTBUY. Размер: One Size. Цвет: Черный
Дуже веселі гольфи. Гарної якості. Якщо швидко потрібно підняти собі настрій, то це саме та покупка.
- Достоинства:
- Гарна якість. Добре розтягується.
- Продавец LIGHTBUY
Дуже дякуємо вам за відгук! Мирного неба
- Євгеній К***Отзыв от покупателя. Продавец: Scala. Размер: One Size. Цвет: Черный
подарунок на хелловін
- Достоинства:
- смішні
- Тетяна М***Отзыв от покупателя. Продавец: Scala. Размер: One Size. Цвет: Черный
Купила тільки щоб поржати. Вдалося. Ржали всією сімʼєю до сліз і колік в животі
- Матвій І***Отзыв от покупателя. Продавец: Scala. Размер: One Size. Цвет: Серый
Норм, дружина задоволена)
- Татьяна Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Scala. Размер: One Size. Цвет: Черный
Прекрасный аксесуар. Была в них королевой домашней вечеринки в кругу друзей.
- Достоинства:
- Впечатляет. Греет. Поднимает настроение.
- Недостатки:
- Нет и быть не может.
- Владимир Е***Отзыв от покупателя. Продавец: Scala. Размер: One Size. Цвет: Черный
чудові
- Оксана Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Scala. Размер: One Size. Цвет: Черный
Дуже зручні гольфи для дня ніг у спортзалі (купляла синові), обов'язкові до покупки
- Достоинства:
- Дуже якісний матеріал та принт
- Недостатки:
- А можуть бути недоліки?
Соответствие размерной сетке
Соответствует
- Степанчук Л***
Блін, скиньте будь ласка фото,
- Виталий В***Отзыв от покупателя. Продавец: Scala. Размер: One Size. Цвет: Черный
Очень забавные.
- Достоинства:
- Внешний вид.
- Продавец Scala
Дякуємо, що залишили відгук! Бажаємо, аби завдяки нашим гольфам Ви більше посміхались)))
- Максим О***
А, удобные?