Отзывы покупателей о Уличная наружная поворотная Wi-Fi камера видеонаблюдения yxl-1220 iCsee 4Мп с датчиком движения и блоком питания
Есть в наличии
- Владислав Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Easy_land
Працює, гарна якість зображення, гучний динамік.
- Достоинства:
- Вартує за свої кошти.
- Богдан Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: Easy_land
На свої гроші працює непогано
- Олександра Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Easy_land
Купляла для нагляду за собакою, встановила на балконі. Працює добре, без збоїв.
Класно, що є функція подачі аудіо через камеру. - АнастасияОтзыв от покупателя. Продавец: Easy_land
товар дуже якісний, зображення хороше, користуємося вже 3 місяці, пережила дощі та спеку, все одно дуже добре працює, рекомендую!!
- КсенияОтзыв от покупателя. Продавец: Easy_land
Камерой очень довольны!!!!Однозначно стоит своих денег!Настраивается легко,качество днем и ночью отличное.Вращается на 360 градусов.Нравится в этой камере: « функция записи конкретно на движения»(человека,автомобиля,пролетающей птицы и т.д).Есть полная запись видеонаблюдения,и также есть запись отдельных фрагментов,которые зафиксированы камерой во время движения чего либо,кого либо.При просмотре за день,очень удобно использовать такую запись.Пользуемся с весны,очень довольны.Подключается по wi-fi, работает от сети. В приложении доступно просмотр не одному пользователю,а несколько,также очень удобно!Рекомендуем!!!!
- Достоинства:
- Также при выборе камеры,акцентировали внимание на то,чтобы был виден номер у проезжающего автомобиля!!!Да,в этой камере номер авто видно хорошо!!!
- Недостатки:
- Не нашли
- Євген Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Easy_land
Камера не підключається до програми,не розпізнається.(((
- Назар П***Отзыв от покупателя. Продавец: Easy_land
Доставили швидко, камери відповідають ціна якість, виникли проблеми з підключенням, довелось викликати майстра, а так все чудово
- Достоинства:
- Швидкість доставки, ціна якість
- Недостатки:
- Виклик майстра для підключення
- Михайло А***Отзыв от покупателя. Продавец: Easy_land
Камера добре себе зарекомендувала, легке кріплення, доволі простий інтерфейс і повна інтеграція до програми YooSee . Якісно передає звук та відео в реальному часі.
Рекомендую- Достоинства:
- Гарна картинка, хороший інтерфейс, добре відтворення реального звуку, запис при виявленні людини
- Володимир Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Easy_land
Беру у данного продавца уже не первый раз данные камеры,доволен и рекомендую!
- Достоинства:
- Недостатки:
- Был брак в одной,ребята быстро отреагировали по гарантии была замена на другую.
- виктор г***Отзыв от покупателя. Продавец: Easy_land
За свої гроші камера чудова, номера машин читаються, вночі при наближенні людини чи навіть кота вмикає світло і робить запис.Слідкує за за обєктом поворотом камери.Коротше , стоїть на ,,шухері,,.
- Любов П***Отзыв от покупателя. Продавец: Easy_land
Камера працює ,ні яких збоїв не було,всі свої функції виконує добре,вона легка в налаштуваннях,я дуже задоволена,рекомендую саме цю камеру,Вам дуже вдячна
- Достоинства:
- Добре пише голоси,гарна нічна зйомка
- Недостатки:
- не має
- Осьмаков О***Отзыв от покупателя. Продавец: Easy_land
Замовив дві, одна працює інша не підключається до wi-fi взагалі ніяк. Відправив по гарантії подивимось, що буде
- Недостатки:
- Камера не підключається до Wi-Fi
- Валентина Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Easy_land
Хорошая камера.
- Геннадий Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Easy_land
Хорошая камера, удобное ПО
- Анна Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Easy_land
Користуюся цією вуличною Wi-Fi камерою вже деякий час і повністю задоволена. Зображення чітке як удень, так і вночі завдяки якісному нічному режиму. Підключення до Wi-Fi стабільне, повідомлення про рух приходять швидко, а керування через застосунок просте та зрозуміле. За свою ціну — чудовий варіант для відеоспостереження за подвір’ям або будинком. Рекомендую!
- Наталья П***Отзыв от покупателя. Продавец: Easy_land
Покупкою дуже задоволені, встановлення пройшло легко впоралася без допомоги чоловіка, чітка картинка, гарний звук, запис на мікра СД, підключили без проблем, однозначно рекомендуємо камеру, навіть планую купити ще таку саму, чекаю на знижку від продавця))
- Достоинства:
- Відмінна якість товару.
- Недостатки:
- Не знайшли.
- Іван Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Easy_land
Камера працює добре але відео все платне на сайті можна скачати тільки 8 секунд
- Недостатки:
- Софт платний толку 0
- Куприяненко В***Отзыв от покупателя. Продавец: Easy_land
Камера супер!!! Минусов не нашел ! Посмотрим как на морозе теперь будет работать))) а так всем доволен
- Максим С***Отзыв от покупателя. Продавец: Easy_land
Подклучил за 5 минут,дякую
- Достоинства:
- Хорошо
- Недостатки:
- Пока нету
- Владислав Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Easy_land
Все гуд
- ВолодимирОтзыв от покупателя. Продавец: Easy_land
Замовлення швидко отримав, все працює відмінно, товаром задоволений.
- Достоинства:
- Приємна ціна, чудова картинка
- Недостатки:
- Не виявив
- Ігор Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Easy_land
Камера працює чудово
- ОльгаОтзыв от покупателя. Продавец: Easy_land
Не вдається підключитись
Один раз вийшло підключитись і показало відео рівно на одну секунду. Після того вимкнулось і не виходить зайти - Любов П***Отзыв от покупателя. Продавец: Easy_land
Це наша перша камера,ми задоволені,поки все працює відмінно,раджу всім
- Достоинства:
- зображення чітке,підсвітка автоматично включається,реагує на собак,на машин,на людей,все відрізняє,нам дуже подобається
- Недостатки:
- ціклічно веде запис відео,треба самім видаляти відео за цілий день
- Галина М***Отзыв от покупателя. Продавец: Easy_land
Камера працює,все добре.
- ОлексійОтзыв от покупателя. Продавец: Easy_land
Працює вже практично 2 роки на вулиці - зі всіх камер навіть брендовий не має глюків і поламок
- Ростислав О***Отзыв от покупателя. Продавец: Easy_land
Все чудово працює .
- Достоинства:
- Ціна якість . Проста в підключені .
- Недостатки:
- Не виявилося.
- Дмитро Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Easy_land
Працює добре, підключив через вай-фай
- Достоинства:
- Недостатки:
- Поки відсутні
- Станислав Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Easy_land
Камера норм,за эту сумму приятно удивлен.установил над воротами,поменял wifi.один минус ,чтоб подключить к другому wifi пришлось лезть на ворота чтоб снова отскринить QAR код
- Сергій Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Easy_land
Камера супер, за свою ціну, працює без нарікань)
- Крістіна Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Easy_land
Чудові камери, користуємось більше місяця
За свою ціну виконують абсолютно всі функції, гарна картинка та прості в налаштуванні- Достоинства:
- Ціна, якість
- ІванОтзыв от покупателя. Продавец: Easy_land
Працює добре.
- Достоинства:
- Недостатки:
- На додаток не завжди приходить сповіщення
- Никита Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Easy_land
Проработала месяц. На хороший товар дают гарантию хотя бы год, тут гарантия 1 месяц. На ютубе много плохих отзывов про эту камеру нашел. Лучше переплатить и купить что-то получше
- Достоинства:
- Недостатки:
- Китайское барахло
- ОлегОтзыв от покупателя. Продавец: Easy_land
Норм камера, підключилась швидко, якість гарна.
- Достоинства:
- Ціна, можлиаочті
- ЯнаОтзыв от покупателя. Продавец: Easy_land
Камера має гарну якість зображення як вдень, так і вночі, чітко фіксує рух та номери автомобілів. Зручний мобільний додаток дозволяє переглядати відео в реальному часі з будь-якого місця. Корпус міцний, добре витримує дощ та перепади температур. Встановлення було простим і швидким. Чудовий варіант для безпеки будинку чи подвір’я. Рекомендую!
- Достоинства:
- Ціна.Якість.
- Юрій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Easy_land
Товаром задоволений, усе працює. Рекомендую
- Достоинства:
- Камера працює. Сигнал не губиться. Є багато функцій. Працює під дощем
- Недостатки:
- Не помітив