Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Форма футбольная детская с символикой сборной УКРАИНЫ с вашей фамилией и номером, размер XS (22), рост 116, синяя + гетры в подарок

Оценка пользователей 4.45/5
  • Верещака О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ЛІОН. Цвет: Синий. Размер: S

Взагалі концепт форми цікавий, не враховуючи купи ниток, що стирчить та неякісних швів. Продавець відправив форму оперативно. Надписи прізвища та номера зробив.
    Але є досить багато неприємних нюансів. Гетри вклав зовсім не ті, що вказані на фото, тобто не для збірної, а біло-сині, що зовсім не пасує під форму. Хоча пр замовленні було вказано розмір стопи дитини 17см, на це зовсім не звернули увагу. Кинули «на відстань» гетри розміром, який підійде на ногу 26-28,5см. На ногу 17 см вони просто неймовірно величезні.
    На фото на формі є ґудзики, які мають застібати комірець. Футболка прийшла без ґудзиків, комірець не тримається і висить. Що викликає максимальні незручності, тобто явно це брак форми.
    Після того, як забрали форму та оглянули вдома, на звернення продавець не реагує.
    Можливо форма неякісна, можливо продавець необачний. Будьте уважні при замовленні.

Достоинства:
    Надпис на формі
    Недостатки:
    -Відсутність ґудзиків на футболці
    -Інші гетри, не такі як на зображенні, які не пасують до форми
    -Не відповідний розмір гетр до розміру форми
    -Відсутність реакції продавця
  • Анастасія Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ЛІОН. Цвет: Желтый. Размер: S

Отримали форму. Співвідношення ціна/якість дуже круте. Менеджер проконсультувала щодо розміру, то ж костюм з невеличким запасом, що чудово для дитини, яка швидко росте. Друк чіткий, якісний. Дитина щаслива, а, отже, покупка вдала.
    Рекомендую!

Достоинства:
    Ціна, швидка доставка
  • Таня С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ЛІОН. Цвет: Синий. Размер: S

Дитині дуже сподобалась форма. За розміром сіла ідеально, трішки із запасом.

• Пасичник Е***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ЛІОН. Цвет: Синий. Размер: S

Дитина в захваті! Дуже дякую!

Достоинства:
    Відмінна якість, швидке виконання!
    Недостатки:
    Не знайшов
  • Екатерина Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ЛІОН. Цвет: Синий. Размер: S

Якість класна!Форма виготовлена в потрібні терміни!Менеджер відмінно проконсультував с приводу розміру!Рекомендую!

• Ірина Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ЛІОН. Цвет: Синий. Размер: M

Все чудово. Якість виробу гарна. Все в межах зазначеного по телефону строку.

• Руслан С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ЛІОН. Цвет: Синий. Размер: XS

Пошито нічого собі, стрічки рівні, трохи сторчать нитки. Але ж сама тканина тонка як папіросна бумага, таке враження що як що футболку та шорти зшорниту у купку то помістиця у одній ладоні руки.

Достоинства:
    Шви та строчки рівні, нанесені літери та цифри чіткі та охайні (до прання до них зауважень немає) далі буде видно
    Недостатки:
    Стирчать нитки, затонка тканина
  • Анастасия Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ЛІОН. Цвет: Синий. Размер: 28

Форма підійшла. Відповідає опису. Син задоволений.

Достоинства:
    Якість.
    Недостатки:
    Гетри малуваті. До зросту 150 см ми маємо розмір взуття 38. То гетри десь на 35-36.
  • Хомин
    Отзыв от покупателя. Продавец: ЛІОН. Цвет: Желтый. Размер: M

Все дуже добре,все підійшло форма класна .Дякуємо продавцю ,дитині сподобалася форма.

• Олена Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ЛІОН. Цвет: Желтый. Размер: M

Все дуже сподобалось. Гарна якість, швидка робота. Рекомендую.

• Олена Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ЛІОН. Цвет: Синий. Размер: S

Все дуже сподобалось. Гарна якість, швидка робота. Рекомендую.