- Артем Б***Отзыв от покупателя. Продавец: N&M Auto
Все чудово працює, я задоволений! Спочатку виникли питання щодо інструкції, але на допомогу прийшов Штучний інтелект Google.Інфографіка створена ІІ, може кому знадобиться.
- Посашкова Н***Отзыв от покупателя. Продавец: N&M Auto
По перше, дуже дякую продавцю за швидку доставку, оформлення документів. Станція саме те, що хотіла. Брала для домашнього комп’ютера, телевізора та мелких пристроїв. На 4-5 часів роботи. Дуже легка, вільно підключається. А літом можно брати з собою на природу .
- Достоинства:
- Фонарик, ручка
- Недостатки:
- Не бачу поки
- Антон Г***Отзыв от покупателя. Продавец: N&M Auto
Все дуже класно
- Достоинства:
- Усе працює
- Олег В***Отзыв от покупателя. Продавец: N&M Auto
Станцію отримав. Прийшла з зарядкою 61%. Поки що все влаштовує. Заряджається швидко від 20-25% до 100% в межах години.
- Достоинства:
- 3-4 год роботи з насосом 75 ват до газового котла
- Недостатки:
- Поки що не виявив.
- Продавец N&M Auto
Дякуємо вам за відгук! Приємного вам користування.
- Надія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: N&M Auto
Дуже допомагає при відключеннях світла на кілька діб. Вже другу таку станцію придбала. Перша така працює три роки.
- Достоинства:
- Швидко заряджається
Можна від неї зарядити кілька гаджетів, роутери, павербанки і ноутбуки. - Недостатки:
- Не помітила.
- НаталіяОтзыв от покупателя. Продавец: N&M Auto
Заряджається швидко, гарно тримає батарею, якщо не використовувати потужні пристрої, то тримається доволі довго
Характеристикам відповідає
Задоволені- Достоинства:
- Заряджається швидко, гарно тримає батарею
- Недостатки:
- Не знайшли
- Продавец N&M Auto
Дякуємо за відгук! Приємного користування.
- Руслан В***
Холодильник, бойлер потянет?
- Виктор О***
Я бы сказал так ноут максимум 2 часа тянет,если в это время играть например,если Ютюб смотреть то скажу так 30 мин,20% съело,это не очень хорошие показатели я рассчитывал на дольше,может ещё пока что новый,там будет лучше,но не похоже .
- Олександр М***Отзыв от покупателя. Продавец: N&M Auto
Відповідає вказаним характеристикам.
- Достоинства:
- Швидко заряджається.
Легка у використанні. - Недостатки:
- Поки не виявив.
Єдиний недоліки - ціна, яка виросла у декілька разів за останні пів року)
- Продавец N&M Auto
Дякуємо за відповідь! Користуйтесь!
- Едуард У***Отзыв от покупателя. Продавец: TechGizmo
Працює справно ще з 2023 року. Тягнула комп відповідно недовго комп їсть 500 Ват/г , а станція вміщує 268 Ват/г, вистачає щоб трохи допрацювати та нормально вимкнути комп, заряджала планшети, телефони.
- Достоинства:
- Невелика, зручна, розетка 220 видає 600 Ват.
- Недостатки:
- Невелика емнісь, але це вказано в характеристиках.
- Володимир М***Отзыв от покупателя. Продавец: MiglioreShop
- Ирина М***Отзыв от покупателя. Продавец: OTDmax
може вимкнутись при 85% заряду - просто вимикається наче він зовсів розрядився; треба заряджати наново щоб ввімкнути
- Недостатки:
- зовсім ненадійний
- Леонид Т***Отзыв от покупателя. Продавец: ForHome777
Дякую продавцю за консультацію з приводу придбаного товару. Зарядна станція з своєю задачею справляється
- Асен Г***Отзыв от покупателя. Продавец: ForHome777
На даний момент усе гаразд, успішно використовував зарядну станцію - передовсім, для підтримки роботи ноутбука.
На щастя, така потреба виникала лише кілька разів, оскільки з електрикою стало значно ліпше.
Але резервні можливості не завадять у будь-якому разі- Достоинства:
- Станція швидко заряджається, компактна, має різні варіанти підключення пристроїв
- Недостатки:
- Поки не проявилися
- Олександр К***Отзыв от покупателя. Продавец: ForHome777
Чудовий продавець. Перед придбанням були сумніви чи буде станція заряджатисб від мережі при низькій напрузі. Продавець порадив взяти Elite 30 V2, сказав що в налаштуваннях через додаток можна буде виставити зарядку при низькій напрузі. Коли отримав станцію, допоміг з налаштуваннями, оскільки з першого разу не вийшло.
- Достоинства:
- Не потрібен стабілізатор напруги, є відповідні налаштування зарядки.
- Недостатки:
- На момент придбання не виявив.
- Тетяна З***Отзыв от покупателя. Продавец: Заряджайко
Поки що все добре
- Марія З***Отзыв от покупателя. Продавец: MiglioreShop
Станція працює чудово.
- Максим М***Отзыв от покупателя. Продавец: MiglioreShop
питання щодо підключення сонячної панелі
- Достоинства:
- вроді працює
- Недостатки:
- небуло в комплекті сонячної панелі, хоча в описі значиться
- Юлия Щ***Отзыв от покупателя. Продавец: ForHome777
Большое спасибо! станция просто прекрасная! Брала через доставку, боялась что будет что-то не так в дороге. Но все хорошо упаковано, все целое.
На мои вопросы получала ответы от продавца, так как не знала всех тонкостей, для меня было важно!
если надо будет брать помощнее станцию, то теперь знаю у кого брать! спасибо большое. Всем рекомендую Вас !!!- Достоинства:
- быстро заряжается. Дома всегда есть свет теперь.
- Тетяна І***Отзыв от покупателя. Продавец: Renewable Energy Market
Станція відповідає своїм параметрам, заряджається швидко, газовий котел працює від неї довго. Все прийшло швидко і неушкодженим. Дякую продавцю.
- Достоинства:
- Швидка зарядка, безшумна, надовго вистачає
- Чураков В***Отзыв от покупателя. Продавец: ForHome777
Шукав компактну станцію і зупинився на EB3A. Що сподобалося:
LiFePO4 акумулятор: Це було вирішальним фактором, адже він прослужить роки.
Джерело безперебійного живлення (UPS): Станція постійно підключена до мережі, і коли світло зникає, техніка навіть не перезавантажується. Потужність: Попри малий розмір, спокійно тягне пікові навантаження до 600 Вт. Дизайн: Зручна ручка, інформативний дисплей та ліхтарик, який реально виручає в темряві.- Достоинства:
- Гарний прилад. Швидка доставка
- Юлія С***
Підкажіть будь ласка, якщо він в розетці залишається і вимикається світло, то він подає енергію пристроям, я правильно зрозуміла? Я розумію що холодильник він не потягне, Але цікаво чи буде світло вмикатися як при звичайному режимі?
- Олег К***Отзыв от покупателя. Продавец: ForHome777
Купували Bluetti E30 v2 — і це той рідкісний випадок, коли після покупки не хочеться лізти в інтернет з фразою «а в кого ще щось не працює?». Працює. Стабільно. Без нервів.
Станція — оновленої версії, не “з полиці 2022 року, але нова в коробці”. Видно, що свіжа ревізія, усе логічно, без дивних моментів у стилі “ну так задумано виробником”.
Тепер про найголовніше — продавець Сергій.
Оце якраз той випадок, коли людина не просто продає, а нормально працює:
сам запропонував оновлену станцію, а не втюхував що залежалось;
оформив і надав усі документи для компенсації витрат — без танців з бубном;
був на зв’язку, відповідав по суті, без маркетингових байок і “та не переживайте”.
Загалом — купівля без стресу, без сюрпризів і без відчуття, що тебе десь тихенько “оптимізували”.
Bluetti E30 v2 — гідна станція.
Сергій — продавець, якого не соромно рекомендувати.
Хотілося б, щоб так працювали всі — але тоді інтернет-форуми просто залишилися б без роботи- Достоинства:
- BLUETTI E30 v2 набагато краща за EB3A
- Недостатки:
- Пересил розеткою - має великий часовий лаг
- Продавец ForHome777
Велике Вам дякую за такий детальний відгук.
Надзвичайно приємно працювати для таких прекрасних клієнтів!
- Ірина С***Отзыв от покупателя. Продавец: ForHome777
Користуюся Bluetti EB3A 600W 268Wh і можу впевнено сказати, що це надійна та зручна підстанція для щоденних потреб. Вона компактна, тиха в роботі, швидко заряджається та має достатню потужність, щоб без проблем заряджати ноутбук, телефон, а за потреби слугує і як ліхтарик. Як користувач, я найчастіше застосовую її саме для цих задач — усе працює стабільно й без перебоїв. Це вже друга станція Bluetti у мене: першою користуюся з 2023 року, тому, маючи позитивний досвід, вирішила взяти ще одну. І перша, і друга працюють прекрасно, ттт.
- Достоинства:
- Компактна, тиха, швидко заряджається, незамінна під час 5+ блекаутів.
- Продавец ForHome777
Велике Вам дякуємо за такий чудовий відгук, приємно розуміти, що ми не дарма працюємо зараз практично цілодобово)
- Олександр Г***
Морозилки дві, холодильник один, телек , насос у скважині , світло в домі потягне? Дякую!!!
- ОлексійОтзыв от покупателя. Продавец: ForHome777
Швидко доставили, все працює без проблем. Для мене це вже другий такий самий девайс, перший працює 2 роки і досі як годинник.
- Достоинства:
- Досить швидко заряджається
- Недостатки:
- Ціна, але що поробиш, такі часи
- Продавец ForHome777
Велике Вам дякуємо за відгук, приємно розуміти, що ми не дарма працюємо зараз практично цілодобово)
- Матвій Д***Отзыв от покупателя. Продавец: ForHome777
Все в ідеальному стані, прийшло швидко, якістю задоволений
- Продавец ForHome777
- МихайлоОтзыв от покупателя. Продавец: MiglioreShop
За таку ціну хотілося щоб все було ідеально, але такого не буває. Після того як він ЗАВИСАЄ при переключенні з режиму зарядки я хотів зайти через мобільну програму щоб виключити але він вже був привʼязаний до іншого невідомого аккаунта тому не вийшло. Дивно що при скануванні QR-коду на ньому серійний EB3A2526000912198 а при скануванні по Bluetooth EB3A2235003745841. Різні серійні номери?
- Достоинства:
- 24 години для роутера PON
- Недостатки:
- Шумний, погані рішення в програмному забезпеченні (особливо привʼязка до аккаунта без можливості відвязати фізично кнопкою на девайсі)
- Продавец MiglioreShop
Вибачте будь ласка за цю ситуацію, товар замінено на новий. Цей був з браком.
- Євген Ш***
Вони продають б/ж. Скоріше за все після ремонту
- Ольга Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Mix Markt
Чудовий і уважний продавець, відправили вчасно, були моменти з непорозумінням як правильно підключати, все пояснив, хвивлювався, щоб ми все гарно включили. Таких продавців нині мало, дяку. вам!
- Достоинства:
- Ціна=якість
- Продавец Mix Markt
Нехай служить. Дякуємо за замовлення.
- Віктор К***Отзыв от покупателя. Продавец: Mix Markt
Виражаю подяку продавцю Володимиру.
Уважна, щира і доброзичлива людина, має доброзичливе відношення до покупців, професійне відношення до справи. Приємно було купувати у нього товар. Рекомендую всім. В подальшому надіюсь на співпрацю.- Продавец Mix Markt
Дякуємо. Користуйтесь із задоволенням.
- Лариса Б***Отзыв от покупателя. Продавец: MiglioreShop
Купувала для дачі на мілкі потреби.Чудовий пристрій! Хватає на 4 години для ноутбука, більше було непотрібно.Айфон Х, прекрасно заряджає без дротово. Будемо підключати до інкубатора, тепер нам не лячно відключення світла.
- Достоинства:
- Портативна, зручна станція
- Ольга А***
Доброго дня! Як раз хочу взяти ради інкубатора. Що скажете? Ви підключали до нього? Поділіться, будь ласка))
- Андрій Ц***
На 4 години для ноутбука? Та це ж взагалі мало. Батарея ноутбука стільки ж тримає
- Юрій В***Отзыв от покупателя. Продавец: Ti2
Чудово дякую
- Наталія Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: MiglioreShop
До товару питань нема. Я ним не користуюсь, бо купували на подарунок. Але шановний продавець! З вами неможливо зв’язатися! Ви не надали документи і на повному морозі.
- Достоинства:
- Невідомі
- Недостатки:
- Складна комунікація з продавцем
- Продавец MiglioreShop
Добрий день, підкажіть будь ласка номер вашого звернення. Наразі не бачимо ваших повідомлень.
Всі чеки в електронному вигляді вже в вашому кабінеті.
- Андрій Т***Отзыв от покупателя. Продавец: НЕОД
Все сподобалось швидко і оперативно
- Продавец НЕОД
тішимось, що вам все сподобалось
- Віталій Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Mix Markt
Корисна та практична зарядна станція. Компʼютер працює, роутер працює, настільна лампа працює, одночасно. Зарядка телефонів, планшету та павербанку. Пристрій допомагає в побутових справах, коли не має світла. 600В не достатньо для мікрохвильової печі і тим більше для чайника чи холодильника, проте, за ці кошти себе виправдовує.
- Продавец Mix Markt
Добрий вечір! Підключиться через додаток Bluetti! Там Ві зможете збільшити потужність до 1200 !
- Сергій
Так ви ставте не максимальну потужність, а менше. Просто довше буде розігрівати.
- Віталій
В налаштуванях додатку можна збільшити потужність до 1200
- Олександр Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Renewable Energy Market
В цілому чудовий девайс. Дуже легко розібратись новачкам. Все зрозуміло і ясно. Поки відповідає своїм характеристикам. Але при роботі і зарядці видає специфічний запах. Що це за запах взагалі?
- Достоинства:
- Швидка зарядка, відповідає характеристикам
- Недостатки:
- Неприємний запах під час роботи
- Валерия Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Mix Markt
за свои деньги достойная вещь
- Достоинства:
- отправили в тот же день
- Олег Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Energy Saving Systems
Вмикалась лише 4 рази.
Із тих чотирьох раз ніколи не розряджав нижче 30%.
Під час відключення світла підключалась до циркуляційного насоса навантаження якого становило 40 Вт.
При 25% заряду та 1 години роботи, що було заявлено на таблі, просто вимкнулась після чого виявилось що вона повністю розрядилася.
Це добре що в той момент я знаходився в котельні і побачив.- Достоинства:
- Так штука класна, але і небезпечна
- Недостатки:
- Неінформативне табло
Заряд від 63 до 100% за 15 секунд, це якись прикол чи їй уже гайки.
Гроші навітер
- НаталіяОтзыв от покупателя. Продавец: MDShop
Станція зовсім перестала працювати. Користувались нею лише під час аварійних відключень для роботи на компьютері. Придбана в червні 2024 р. Що робити в цьому випадку?
- Максим Щ***
Гарантия, напишите в тех поддержку розетку, Вам помогут.
- Продавец MDShop
Нажаль гарантійний термін вже закінчився.
- Богдан П***
Гарантія два роки, ви купили у червні 2024
- Юрій С***Отзыв от покупателя. Продавец: НЕОД
Гарна станція!
- Продавец НЕОД
щиро рады, що вам все сподобалось