- Яна П***Отзыв от покупателя. Продавец: KLODY. Цвет изделия: Черный
Залишаю додатковий відгук про покупку. Раніше залишала про порвану коробку, англомовну інструкцію, подряпину т.і. Зі мною оперативно зв'язався менеджер (служба опрацювання відгуків на висоті, за що тверда п'ятірка) та запропонував вирішення питання шляхом повернення або обміну товару або ж компенсації за наявні дефекти. Після того як поюзала та зрозуміла що він працює від повернення та компенсації відмовилася. Але вцілому магазин гарний - моя хата скраю це не про них - своїх клієнтів цінують. Інструкцію українською надіслали. З приводу того, як використовувати резервуари для рідини роз'яснення дали. Коробка скоріше за все пошкодилася при доставці на точку видачі Розетки. За всі інші дефекти запропонували обмін та доставку за рахунок відправника. Тому якщо щось трапиться, як трапилося з моїм замовленням, то майте на увазі що вирішення питання магазин запропонує.
- Юлія Р***Отзыв от покупателя. Продавец: KLODY. Цвет изделия: Черный
Ну, взяли цю штуку, бо треба було щось просте та зручне для щоденного юзання. Спочатку аж трохи вагавався, але зараз бачу — все норм, працює як треба, без заморочок. Без зайвих багів. Загалом, комфортно і по-фану, рекомендую тим, хто хоче без зайвих проблем мити вікна.
- Леся І***Отзыв от покупателя. Продавец: KLODY. Цвет изделия: Черный
Пристрій працює від акумулятора, тому не потребує постійного підключення до розетки. Його легко мити та перезаряджати.
- ВикторияОтзыв от покупателя. Продавец: KLODY. Цвет изделия: Черный
У меня высокий этаж и давно хотела приобрести это чудо. Сделала себе подарок на 8е Марта!)Без специальных средст для него, залила фильтр воду, на пробу. Вымыл почти идеально, и даже углы. За них переживала больше всего, так как просто не достать до них, даже специальной шваброй.Я осталась ну очень довольной!!!
- Олександр М***Отзыв от покупателя. Продавец: KLODY. Цвет изделия: Черный
Дуже хороший робот, але спочатку було трохи не зрозуміло як ним користуватись. Мию ним навіть дзеркала на шафі купе)
- Достоинства:
- Добре та швидко миє.
- Недостатки:
- Поки не виявлено.
- Ольга М***Отзыв от покупателя. Продавец: KLODY. Цвет изделия: Черный
Дякую за своєчасну доставку, робот дійсно крутий. Відносилась до нього дуже скептично, допоки він не помив мої вікна. Я задоволена.
- Ігор М***Отзыв от покупателя. Продавец: KLODY. Цвет изделия: Черный
Подарував родичам, всі у захваті. Дякую.
- Ольга Р***Отзыв от покупателя. Продавец: KLODY. Цвет изделия: Черный
Чесно — спочатку сумнівалась, чи потрібен мені такий помічник Але після миття вікон зрозуміла, наскільки це зручно. Особливо коли великі вікна і не треба стояти на підвіконні та тягнутися у всі сторони.
Робот акуратно працює, добре справляється зі своєю задачею і реально економить сили та час. А для мене це дуже важливо.
І окремо хочу подякувати за людяне ставлення та приємне спілкування. Таке зараз зустрічається не так часто- Достоинства:
- Він працює, ти відпочиваєш
- Недостатки:
- От якби ж з вікна на вікно сам переходив
- Світлана С***Отзыв от покупателя. Продавец: KLODY. Цвет изделия: Черный
Ідеальне рішення для підтримки чистоти вікон, плитки, дзеркал.... Не треба очікувати що робот зробить краще ніж ручне прибирання, але зі своєю задачею він справляється на відмінно. Це стосується всіх автоматичних приладів. Цілком я задоволена роботом, він справжній помічник який економить ваш час і сили. Рекомендую як товар так і продавця. Були проблеми з підключенням до телефону (програма просто не бачила прилад) і деякі питання з роботом. Був швидкий зворотній зв'язок з вирішенням. Користуюсь не довго, сподіваюсь що робот не підведе і далі. Рекомендую
- Достоинства:
- Хороший помічник
- Недостатки:
- Трохи гучний
- Леонід З***Отзыв от покупателя. Продавец: KLODY. Цвет изделия: Черный
Класна штука, тепер вікна миються без напрягу! Можна керувати з телефону.
- Богдан Л***Отзыв от покупателя. Продавец: KLODY. Цвет изделия: Черный
Лучшее соотношение цены и качества, покупкой полностью доволен!
- Маріанна Л***Отзыв от покупателя. Продавец: KLODY. Цвет изделия: Черный
Замовлення прибуло дуже швидко. Товар гарно упакований . Робот добре чистить скло. Інструкція є розібратись у роботі не важко .
- Денис М***Отзыв от покупателя. Продавец: KLODY. Цвет изделия: Черный
Работает хорошо. Жена довольна.
- Достоинства:
- Цена, дизайн
- Печінка Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: KLODY. Цвет изделия: Черный
Все добре. Брала мамі на подарунок. Вона самостійно розібралася проблем не було.
- Галина Г***Отзыв от покупателя. Продавец: KLODY. Цвет изделия: Черный
Чудово справляється із роботою,
- Достоинства:
- Самостійний ,легкий в керуванні.
- Руслана С***Отзыв от покупателя. Продавец: KLODY. Цвет изделия: Черный
Чудовий робот. Миє навіть краще, ніж клінінг)))
- Настя К***Отзыв от покупателя. Продавец: KLODY. Цвет изделия: Черный
Чудова покупка. Дуже зручно. Вікна миє відмінно, також подобається, що можна керувати дистанційно.
- Анна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: KLODY. Цвет изделия: Черный
Окна помыл на 5+
Очень качественно и быстро.
Не зря купила. - Людмила Т***Отзыв от покупателя. Продавец: KLODY. Цвет изделия: Черный
Класний робот, облегшує прибирання! Майже безшумний і миє без розводів.
- Георгій В***Отзыв от покупателя. Продавец: KLODY. Цвет изделия: Черный
Робот працює, класні характеристики, подарував мамі, вона у захваті.
- Назар П***Отзыв от покупателя. Продавец: KLODY. Цвет изделия: Черный
Класний робот, миє добре, я задоволений новим гаджетом.
- Наталья С***Отзыв от покупателя. Продавец: KLODY. Цвет изделия: Черный
Подобається, як працює. Вже два рази мила вікна.
- Недостатки:
- Коли довго працює вимикається
- Вікторія О***Отзыв от покупателя. Продавец: KLODY. Цвет изделия: Черный
Миє вікна не погано.
- Достоинства:
- Миє гарно
- Недостатки:
- Не працює кнопка автоматичного розпилення води
- Вікторія О***
Розібралися з кнопками на пульті , розпилювач води працює. Тому все гаразд і задоволені покупкою.
- Яна П***Отзыв от покупателя. Продавец: KLODY. Цвет изделия: Черный
Брала на подарунок - прийшов у точку видачі в порваній коробці. Кнопка старт з подряпиною. Страхувальний шнур пошкоджений в 2х місцях. Ну більше всього здивувала інструкція, якщо можна цей буклет назвати інструкцією. Вирішила пепевірити робот в точці видачі хоча б на предмет "Увімкнення". Дістала інструкцію а там намальований взагалі інший прилад. Інструкція виключно на англійській мові, тому чисто інтуітивно зажала кнопку ввімкнення щоб пепевірити чи працює. В інструкції немає ні слова про резервуари для води, чи можна туди наливати миючий засіб чи тільки воду, в якій кількості, чи потрібно її потім звідти виливати. В дії ще не пробувала. Але вже сама "розпаковка" розчарувала. Прочитала відгуки та вирішила купити. Сподіваюся хоч працювати буде.
- Достоинства:
- Поки самі розчарування
- Недостатки:
- Інструкція тільки англійською мовою і не до цього приладу
Подряпини
Трос страхувальний пошкоджений