Отзывы покупателей о Зарядна станція Fossibot F2400 NEW (версія з Wi-Fi)

Оценка пользователей 4.89/5
  • Андрій Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Sklep. Цвет: Зеленый

Класна станція, працюю без проблем, мабуть вже відпрацювала свої гроші, коли були відключення по 6-8 годин, в мене був і телевізор і холодильник, треба фен або микрохвильова або пилосос - без питать! Задоволений!!! Дякую

Достоинства:
    Ціна - якість
    Недостатки:
    Поки немає
  • Кирило П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Sklep. Цвет: Черный

Станція вау, купили у приватний будинок, тягне скважину та циркуляційний насос, теплу підлогу, котел газовий, чайник, дайсон, загалом абсолютно усе що потрібно. Не тестували ще на кондициціонері, посудомийці та пралці, але бачили інші відео що вона може без шкоди для себе останні 10-20 хв допрацювати у разі відключення електроенергії.

Достоинства:
    Велика потужність, можливість підключити додатковий АКБ для підвищення ємності, заряджання від сонячної панелі. Зручно переносити за ручки обома руками.
    Недостатки:
    Вага. Навряд чи мінус, попередню блюєтті могли занести у ванну на інший поверх для сушки волосся, бо в нас розетки на іншій фазі, тому для частини людей це точно не проблема. Вирішується подовжувачем
  • Владислав Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Sklep. Цвет: Зеленый

Отлично работает уже на протяжение полугода, приехала не быстро, но это было оговорено. Рекомендую.

Достоинства:
    Хорошая емкость, можно расширить аккумуляторными батареями, подключить к панелям, быстрая зарядка, управление с телефона.
    Недостатки:
    Иногда, не успевает переключаться когда свет выключают, и оборудование успевает отключиться.
  • Олег М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Sklep. Цвет: Зеленый

Чудовий товар. Гарне співвідношення ціна-якість. Потужний. Ємний. Є зручний регулятор зарядки. Інструкція українською.

Достоинства:
    Гарне співвідношення ціна-якість. Потужний. Ємний. Є зручний регулятор зарядки.
    Недостатки:
    Важкий-22 кг, при перших запусках є запах пластику. Гумові кнопки. Менша допустима потужність сонячних батарей, ніж у конкурентів
  • СТОВ А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Sklep. Цвет: Зеленый

Після замовлення прийшлось почека трохи більше тижня, але все прийшло без проблем, магазин відповідальний.

Достоинства:
    все працює, справно, питань не має, дякую за співпрацю.
    Недостатки:
    не має
  • Андрей Ж***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Sklep. Цвет: Зеленый

Прийшов заряджений на 25%. Майже за годину зародився до 100. Екран інформативний , апарат працює тихо. Виглядає супер! Недоліків поки не побачив. Раджу до придбання!

• Максим
    Отзыв от покупателя. Продавец: Sklep. Цвет: Черный

Класна станція! По предоплаті чекав 12 днів. Дякую за чудовий товар та відношенню до клієнта! Все відмінно працює. Підключив, як ДБЖ - працює без проблем. Зручний додаток допомагає в користувані. Дякую за підтримку та консультацію від продавця, рекомендую однозначно всім знайомим цей агрегат.

Недостатки:
    нема
  • Artem N***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Sklep. Цвет: Черный

Замовляв зарядну станцію Fossibot F2400 (чорна, версія з Wi-Fi) по повній передоплаті та по передзамовленню — товар був під замовлення, тому потрібно було чекати. Очікування зайняло приблизно 3 тижні. Усе приїхало без проблем, станція нова, працює відмінно — повністю задоволений. Окремо відзначу продавця: завжди був на зв’язку, відповідав навіть пізно ввечері (близько 22:00). У цьому плані все супер. Рекомендую

• Глеб П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Sklep. Цвет: Зеленый

Гарна станція, прийшла раніше обіцяної дати

• Тетяна М***

Підкажіть, а коли замовляли?

• Вадим Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Sklep. Цвет: Зеленый

Товар замовлявся по передзамовленню. Продавець завжди на зв'язку, відповідає на всі питання. Станція повинна була прийти з 20.03 по 25.05 але прийшла набагато раніше 10.03. Прийшла з зарядженим акумулятором на 27% до повної зарядки зарядилася за 1 годину 20 хв. Підтримує швидку зарядку. Поки не тестував на повну потужність, зарядку телефона навіть не відчуває.

Недостатки:
    Вага
  • Костянтин К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Sklep. Цвет: Черный

Чудово! Оригінал, вага відповідає, дуже дякую!

• Ірина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Sklep. Цвет: Зеленый

Замовили станцію по передзамовленню по дуже приємній ціні порівняно з іншими на ринку. Мали чекати десь місяць, а то і більше (продавець попередив про це). На щастя, отримали набагато раніше, що дуже порадувало. Товар приїхав цілий, повністю запакований, оригінальний, все відповідає опису. Продавець також класний, були на звʼязку під час оплати товару, швидко завжди відповідають. Сподіваємось на хорошу роботу станції в подальшому. Дуже вдячні!

Поки станція працює як треба. Як дбж також вже спробували, все супер.

Достоинства:
    Компактна, не шумить взагалі, інтуїтивно зрозуміла, працює як бжд, наявний перемикач потужності заряду станції, відсік для зберігання проводів
    Недостатки:
    Запах пластику під час зарядки (але наче має пройти), інших мінусів поки не знайшли
  • Владислав Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Sklep. Цвет: Черный

Рекомендую станцію, всі відключення була можливість працювати холодильнику та пк.

Достоинства:
    Тягне мікрохвильовку та пралку
    Недостатки:
    22кг ваги, але габарити нормальні
  • Світлана Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Sklep. Цвет: Зеленый

Додаю відгук повторно, Станція в користуванні вже декілька місяців, перевірено часом, вистачає на котел на 14-15 годин, якщо котел з холодильником на 7годин, станція працює, роботою її задоволені, ой як вчасно придбали, морози -26 пройшли, дякую продавцю за якісне обслуговування, за такі кошти станція вартує свого

Достоинства:
    Ціна, оплата частинами, ємність, зовнішній вигляд
    Недостатки:
    Поки не виявили
  • Ольга Є***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Sklep. Цвет: Зеленый

Рекомендую продавця і станцію !

Достоинства:
    Швидко заряджається
  • Анастасія Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Sklep. Цвет: Зеленый

Станція не заряджається від мережі...

Достоинства:
    Працювала пару місяців
    Недостатки:
    Перестала працювати, не заряджається
    • Продавец  Sklep

Доброго дня. Якщо ви станцію купували у нас то зверніться до нас в чат. По гарантії можна поміняти станцію якщо вона зламалась. У нас на станцію гарантія 1 рік

• АС

Не заряджається тому що низька напруга в мережі.

• Павло К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Sklep. Цвет: Зеленый

Ачпуітєльна станція! Відпрацьовує на всі 100%. Екофлоу, Блюетті та інша фігня і поряд не стояли за цю ціну

• Виктория К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Sklep. Цвет: Зеленый

Вдячна за станцію, у мене вже є генератор, я мешкаю в приватному будинку, та станція дуже гарно допомагає: у мене хвора матуся, так станція взагалі витримує напругу у 2 кВт (камін) 2 лампочки протипролежневий матрац! Супер, дякую і рекомендую продавця ( питань було багато, але відповіді були надані вчасно)

• Олександр П***

Все працює!

• Андрій З***
  • Світлана Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Sklep. Цвет: Зеленый

Допоки що задоволені, станція дуже тихенька, функції свої виконує, ціна по акції взагалі приємна, прийшла заряджена на 25% , колір приємний, такий саме і хотіла, є колесо регулювання зарядки, ще поки не розряджали в ноль, бо світла не знаєм коли чекати, тримаємо повний заряд, декілька днів у користуванні, замало для відгуку, ще хочу подивитись для котла чисто скільки потягне

Достоинства:
    Об'єм, ціна, тихенька
    Недостатки:
    Поки не виявлено
  • Євген М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Sklep. Цвет: Зеленый

Чудова станція, користуюсь 3 дні, нарікань нема. Дуже тихі вентилятори! Навантажував до 1.5 кВт - повна тиша. Спочатку є сильний запах пластику зсередини, краще заряджати на балконі перші пару разів. Потім запах зникає.

Достоинства:
    Тиха, зрозуміле керування і додаток
    Недостатки:
    Поки не виявив
  • Олег Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Sklep. Цвет: Зеленый

Це просто класна станція,рекомендую.

Достоинства:
    Простота,якість,надійність.
  • Олександр К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Sklep. Цвет: Зеленый

Працює добре, продавець супер. Надіюсь буде працювати добре

• Халин А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Sklep. Цвет: Черный

на экране появились какието артефакты из-за чего не возможно разобрать сколько заряда батареи осталось и какие порты включены, сама станция вроде как работает, хотелось бы понять это гарантийный случай и как это можно исправить?

Достоинства:
    цена
    • Продавец  Sklep

Киньте фото в чат замовлення. Треба глянути більше всього що це гарантійний випадок

• Светлана Б***

Як Ви вирішили це питання?

• Николай П***

Під скажіть вирішення даної проблеми? Теж саме

• Любовь Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Sklep. Цвет: Зеленый

Станция хорошая, но из данного магазина перестал работать дисплей через неделю.

• Євген Г***

Как магазин повлиял на работоспособность дисплея?)

• Віталій К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Sklep. Цвет: Зеленый

Зручна і проста у використанні, доволі хороша ємність батареї (в мене підключений комп, холодильник, котел + інколи світло вмикаю або витяжку, вистачає годин на 5 точно), візуально гарна. Прикольно, що є різні режими путожності для заряджання, щоб більше зберегти батарею.

Достоинства:
    зручність, простота, ємність батареї, візуальний вигляд
    Недостатки:
    поки що не виявив
  • Виталий Л***

Працює добре!

• Андрій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Sklep. Цвет: Черный

Мабуть, найкраща пропозиція на ринку

Достоинства:
    Ціна/якість, потужність на виході та на вході, ємність, режим ДБЖ, зарядка від панелей
    Недостатки:
    При живленні від панелей не працює by pass. Довга доставка.
  • Костянтин В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Sklep. Цвет: Зеленый

Станцію отримав, все просто чудово. Доставили швидко, Новою поштою до дверей квартири. Станцію відразу перевірили на всьому що було вдома. 2400 Вт потужності хватає на все. Приємним бонусом було те, що станція йде вже з нового покоління яке має віддалене керування через додаток на телефоні, де можна усім керувати віддалено, навіть з роботи чи іншого міста, вже перевірили, це чудово. Продавцю велика повага та шира вдячність.

Достоинства:
    Швидка зарядка, потужність, віддалене керування
    Недостатки:
    Поки не має
    • Олексій Б***

а "віддалене керування" ви що маєте на увазі?

я щось не знайшов такої функції

• Юрий Г***

В приложении, можно включать/выключать порты и лампочку,

• Михайло Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Sklep. Цвет: Зеленый

Отримав станцію. Перше враження вийнятково позитивне. Товар, здається, з німеччини (хоча я не впевнений, терба питати продавця). Досталено майже вчасно з невеликою затримкою (12 днів замість 10). Але за таку ціну це незначний недолік. Велике дякую продавцеві

Достоинства:
    співвідношення Ціна-якість
    Недостатки:
    поки не виявлено
  • Наталия К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Sklep. Цвет: Черный

Дуже задоволені покупкою. Тримає заряд довго.

Достоинства:
    Незалежні від графіків відключення електроенергії
    Недостатки:
    Пока немає
  • Сергей К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Sklep. Цвет: Черный

Пришло время использования и вот первый результат . При первом включении не работает водяной насос на теплый пол и усилитель yamaha гудит как советский трансформатор? Герцы 50 установил. Теперь боюсь за холодильник. При подаче городской мережи одновременно заряжать и пользоваться не получается. Паралельно у меня есть Anker и там таких проблем нет. Пока писал отзыв отказался работать с сетью квартиры. Работает только диодная лампа от розетки в станции.

Достоинства:
    Диодные лампы работают
    Недостатки:
    Не работает . Неудобный в пользовании. Нерекомендую к покупке.
  • Тарасков Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Sklep. Цвет: Зеленый

Чекав на станцію приблизно місяць, прийшло все чудово запаковане, окреме дякую за сплачену доставку
    Одразу провів випробовування
    На робочій день ( ноутбук, монітор ) сіла на 33%
    Нагрів чайника забрав всього 5%
    Кондиціонер на опалення може працювати приблизно 3-4 години
    Котел працює без проблем
    Всі прилади тягне дуже легко, навіть охолодження особо не вмикае
    По гучності зовсім чудово, ноутбук гучніший за станцію)
    Єдине що обідно це ціна, так як брав за 48500, а зараз вона коштує 41000((
    А взагалі станція топ, особливо в теперішній час, однозначно рекомендую)

Достоинства:
    Швидка зарядка, емність, дуже тиха
  • Дмитро М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Sklep. Цвет: Зеленый

Станція супер! Все те, що я і очикував

Достоинства:
    Дуже швидко заряджається, тягне згідно замовленої потужності
    Недостатки:
    Неможливо підключити додаткові акку
    • Денис Л***

Можливо через сонячний вхід, але обмеження на заряд 500w буде.

• Анатолій З***

Підкажіть ,станція від генератора заряджається ?

• Михайло Ю***

А чого б вона не заряджалася від генератора? Від будь-якого перемінного струму 220-230В буде заряджатися.

• Сергій В***

Влаштовує повністю

Достоинства:
    Швидка зарядка
    Недостатки:
    Не виявлені