- алексей а***Отзыв от покупателя. Продавец: CampinGO. Цвет: Черный
Усе чудово, покупкою задоволений. А коли гастанн літо, то ще на пікниках випробую.
- Достоинства:
- Легке, швидко збирається, зручно сидіти або лежати
- Недостатки:
- Поки немає
- Андрій С***Отзыв от покупателя. Продавец: CampinGO. Цвет: Черный
Брав стільці зі сталевою основою за 4 місяці на позиції 2 основи зігнув(75кг) у іншого виробника. На 200-300грн дешевше. Взяв ці стільці з алюмінєвою основою поки(тиждень експлуатації) ніяких дефектів не виявив, дуже сподіваюсь що буде ідеальним варіантом.
- Достоинства:
- Ціна, якість, габарити.
- Недостатки:
- Поки відсутні
- Продавец CampinGO
Доброго дня, дякуємо за відгук та високу оцінку! так, наші стільці витримують 150 кг, таке навантаження досягається завдяки тому, що використано сплав алюмінію 7075, це авіаційний алюміній, а також використано трубочки більшої товщини ніж у інших виробників. хрестовини не з простого пластику, а з додаванням нейлонового волокна, та ще деякі моменти, як підсилені брезентом куточки та щільна тканина, тому впевнені, і далі будете користуватись без проблем. Ще раз дякуємо за покупку!
- Виталий Л***Отзыв от покупателя. Продавец: CampinGO. Цвет: Черный
Дуже чудове крісло,легеньке та міцне. В мене 90 кг тримає чудово,товар супер
- Достоинства:
- Відповідає своїм характеристикам
- Продавец CampinGO
Дякуємо за покупку та високу оцінку!
- Марина Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: CampinGO. Цвет: Черный
Замовляла чорне крісло, в описі були заявлені насадки на ніжки, прислали крісло у чорно-синьому кольорі без насадок. Саме крісло добре і легко складається та розкладається, сидіти зручно, дійсно легке. На цій моделі крісла, що мені прислали, на ніжках є власні обмежувачі, протестувала їх на піску, в принципі нормально і без додаткових насадок на мою вагу (60 кг). Саме крісло сподобалось, але якщо вам принципово якийсь колір, то краще це уточнювати при замовленні.
- Достоинства:
- Вага, легко складати та розкладати, зручне
- Недостатки:
- Прислали не той колір
- Марина Ж***
Продавець зв'язався, могли б зробити заміну моделі без питань, але мені вже ця модель крісла сподобалась, тому залишаю. Продавцю дякую за клієнтоорієнтованість!
- Игорь С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Оливковый
Хороший стільчик. Як раз під колір мого рюкзака для рибалки. Мої 110 кг витримує без проблем і без деформації металу. Хоча тепер дружина або дитина на ньому більше сидить ніж я ))
- Достоинства:
- Якісній матеріал, витримує мої 110кг без деформації металу.
- Дмитро П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Оливковый
Доброго дня. Тільки розпакував і виявив пошкодження сітки. Ніби перепалена бо має тверду структуру. Як можна зробити обмін на цілий?
Представник постачальникаДоброго дня. Дякуємо за відгук та додане фото.
Ми без проблем та за власний рахунок замінимо крісло на нове, адже завжди несемо відповідальність за якість і клієнтський сервіс. Проте оцінка в "1 зірку" викликає щире здивування. Як видно на вашому фото, мова йде про невелике локальне пошкодження сітки (фабричний брак, який зрідка трапляється у будь-якого виробника спорядження). Усе інше крісло — міцний каркас, основна тканина, фурнітура — повністю ціле та належної якості. Невже через дрібний дефект, який легко усувається заміною, весь товар та бренд заслуговують на найнижчий бал?
Крім того, ви пишете, що "тільки розпакували" його вдома. Ми наполегливо просимо всіх покупців оглядати замовлення безпосередньо на точці видачі або у відділенні пошти. Якби ви виявили цей нюанс під час отримання, ви могли б просто відмовитися від посилки, і ми одразу надіслали б інше крісло, уникнувши зайвих розчарувань.
Ми готові оперативно зробити обмін. Оскільки Розетка приховує ваші контакти, будь ласка, напишіть нам через особистий кабінет (кнопка "Поставити питання продавцю" у вашому замовленні) або зверніться до підтримки маркетплейсу, щоб вони передали нам ваші дані. Очікуємо на зворотний зв'язок, щоб швидко виправити цю ситуацію!»
- Максим Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Брав в похід лодками, велами та на природу машиною. Кругом 10/10
- Достоинства:
- Топ за свої гроші + легкий
- Сергій С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Оливковый
Легкий та міцний товар, куточки для фіксації каркасу на тканині виглядають дуже солідно; ідеально для відпочинку
- Недостатки:
- Нетзнайшов
Представник постачальникаДякуємо! Нам надзвичайно приємно, що ви оцінили міцність та надійність куточків — ми приділяємо особливу увагу саме цим вузлам навантаження, щоб крісло служило роками
- Руслан К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Оливковый
Гарний стул, міцний і легкий
Представник постачальникаДякуємо, Руслане! Раді, що ви оцінили міцність та легкість нашого крісла. Бажаємо приємного відпочинку з Eagle Rock!
- Юлія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Тільки почали користуватися. Виглядає надійно. Швидко складається. На важкий.
- Достоинства:
- Міцний, зручний, забавно виглядає конструкція
Представник постачальникаДякуємо! Раді, що ви оцінили надійність та зручність нашої конструкції. Нехай крісло Eagle Rock дарує лише комфорт!
- Альберт Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Оливковый
Повна уява про товар сформується після довготривалого користування.
- Достоинства:
- Якісний товар. Легкий,компактний,з перших вражень — міцний.
- Недостатки:
- Поки що не бачив.
- Геннадій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Гарна якість товару. Дійсно легкий, дійсно невеликого розміру. Вартий своєї ціни. Також дякую за оперативну доставку.
- Достоинства:
- Якість матеріалів, вага, розмір
- Олександр П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Гарна якість продукції
- Сергій А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Песочный
Прожило гарантійний термін - 3 місяці. Одне з верхніх кріплень розлізлось
- Достоинства:
- Прожило 3 місяці, як і обіцяно
- Недостатки:
- Неякісне кріплення
Представник постачальникаДоброго дня. зверніться будь ласак в підтримку, якщо покупка була 3-4 місяці назад, ми замінимо. Роками коритуються наші клієнти, не виникало таких проблем жодного разу
- Сергій А***
Встиг до завершення гарантійного терміну здати у ремонт. Офоримив все в точці видачи, чекаю на результат.
- Сергій А***
За два тижні повернули крісло з еспертизи - браковану частину замінили
- Александр Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Оливковый
Кресло просто супер! Рекомендую! В двох словах захоплюючий риболовлею, туризмом і мото туризмом, тягаю з собою постійно вже пів року. Легке, компактне в транспортуванні займає мало місця. В мене 103 кг ваги, без проблем!
- Достоинства:
- Компактність, та легка вага
Представник постачальникаДякуємо за покупку та високу оцінку! окремо дякуємо за чудові фото!
- Кругляк О***
Підкажіть будь ласка, що це стіл у Вас на фото? Дякую
Представник постачальникана фото стіл, який називається Легкий туристичний стіл розкладний Eagle Rock, Дякуємо
- Олена Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Песочный
Дуже подобається. Брала для походу чи пікніку, але використовую і вдома. Легкий та зручний
- Іван І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Брав два стільці, легкі, зручні, легко складаються, все супер
- Достоинства:
- Легкі
- Андрій Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Прекрасний стілець, легкий, компактний, зручний у використанні. Що тканина, що конструкція дуже міцна. Збоку є зручний карман.
- Достоинства:
- Задоволений купівлею на 100%
- Недостатки:
- Не виявив
- Александр Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Оливковый
Стілець супер! Все відповідає опису! Вага 1098 гр. Дуже компактний та легкий відносно інших виробників! І є лапи щоб не провалювалось в ґрунт чи пісок що немає в інших виробників. Я важу 103 кг і все ок. Займаюсь мото туризмом, туризмом і риболовлю в труднодоступних місцях тому часто ходжу пішки чи їду мотоциклом тому давно ганяюсь за вагою і компактністю кожної речі! Прошу продавця звʼязатись зі мною як зʼявляється знову!
- Достоинства:
- Компактний та легкий
- Недостатки:
Представник постачальникаДякуємо за покупку та високу оцінку! окрема подяка за класні фото!
- Тетяна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Стул неперевершений. Дуже зручний, легкий та компактний. Його можна положити в рюкзак, просто нести за ручку. Конструкція така, що легко розкладається, добре тримає рівновагу.
- Достоинства:
- Конструкція, легкість, компактність
- Недостатки:
Представник постачальникаДякуємо за покупку та відгук! особлива подяка за класні фото!
- Александр Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Оливковый
Дуже хороший стілець! Легкий, компактний, зручний!
Представник постачальникаДякуємо! користуйтесь з задоволенням!
- Дмитро С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Для походів в метро саме те.
Нажаль використовували вже два рази. Для природи теж буде чудово- Достоинства:
- Лекийй, компактний , просто збирати та розбирати. Поміститься в рюкзак
- Вячеслав Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Песочный
Майже ідеально. Беру з собою при подорожі на мотоциклі.
- Достоинства:
- Легкий і компактний
- Недостатки:
- Поки не виявлено
- ВіталійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
ДУЖЕ ВДЯЧНИЙ Офіційним представникам бренду,які швидко вирішили проблему (не було підставок під ніжки у комплекті чомусь)
Крісло зручне практичне і легке,всим раджу!- Достоинства:
- Якісне,представник бренду дуже класна людина яка допоможе!
- Недостатки:
- Іноді сервіс розетки
Представник постачальникаДякуємо! Користуйтесь з задоволенням! Ще раз просимо вибачення за незручності!
- Вячеслав И***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Песочный
Дуже якісний стілець, взяв один на пробу бо конструкція виглядала занадто ненадійною, але по факту виявився доволі міцним і дуже зручним. Тепер шкодую що взяв тільки один, чекаю коли зʼявляться в продажу знов.
- Достоинства:
- Легкий, компактный, зручний
- Паша К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Все чудово ! Якісь топ, а головне компактний у зібраному вигляді
- Роман З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Чудові, зручні, якісні
- Достоинства:
- Якість, габарити, вага
- Юрий Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Замовив три стільця. Два переглянув при отриманні. Третій перевіряти вже не став ( за мною зібралась черга) На природі вже побачив, що третій стілець без насадок ( від піску)! Дуже прикро!
Ретельно перевіряйте замовлення при отриманні- Достоинства:
- Зручний
- Недостатки:
- Поганий контроль комплектації
- Юрий Б***
Чат розетка не працює
Представник постачальникаДоброго дня! запросили ваш контакт. Просимо вибачення, надішлемо безкоштовно недостаючі насадки. Таке бувало якщо товар після огляду на пошті повертають, просто гублять під час огляду(
- Олексій М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
На диво дуже зручний! Якість на висоті. Дуже сподобався, планую ще купити на подарунок)
- Ольга М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Очень понравились стулья !
Лёгкие для переноски
Надёжные крепление не хлипкие
Советую к покупке
Главное начать одевать снизу вверх и не наоборот!- Достоинства:
- Легко сложить
Представник постачальникаДякуємо за покупку та високу оцінку! Так, перший раз збирається з більшим зусиллям, після того , як посидите буде збиратись значно легше
- ІринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Легкий, зручний стілець.
- Достоинства:
- Мінімальна вага
- Недостатки:
- На фото здавався більше.
- Марія Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Песочный
Стільчик зручний легенький, легко збирається, на наступній акції візьму ще один такий)))
- Юлия В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Оливковый
Мені сподобався стульчик. Дуже зручний, що для дитини 9 років, що для чоловіка 90 кг. Замовляю ще другий
- Достоинства:
- Зручність
- Недостатки:
- Дуже зручний
- Сергій А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Песочный
Збирається легко, але деякі зусилля при першому збиранні прикласти треба. Візуально виглядає якісним. Мою вагу (120 кг) наче витримує, буду тестувати.
- Достоинства:
- Легке, доволі зручне. Відповідає заявленим характеристикам
- Недостатки:
- Поки не виявив
Представник постачальникаДякуємо за високу оцінку! так, перший раз одягається з зусиллям, після того як посидіти, одягати набагато легше. Тканина не має провисати, тому натяжка має бути. Вагу буде витримувати, бажаємо користування з задоволенням!
- Вікторія К***
Як враження через проміжок часу? Витримує 120 кг?
- Денис М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Оливковый
- Недостатки:
- В комплект поставки нет ножек. Фото прилагается
Представник постачальникаДоброго дня, вибачте, що так сталося, дошлемо без проблем
- Георгий К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Оливковый