- Ірина Г***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE
Відповідає опису. Добре справляється з вологою і запахами
- Андрій С***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE
Добре витягує всю зайву вологу в закритих приміщеннях. Дякую!
- Святослав М***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE
Відмінна річ і дуже потрібна. Великий комплект за хорошу ціну!
- Людмила М***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE
Дійсно усуває зайву вологість і неприємний "застояний" запах у закритих просторах.
- Наталия Г***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE
Влагу поглощает
- Яна В***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE
Поглинач вологи зі своєю задачею справляється.За короткий період зібрав багато води.Буду замовляти ще.
- Достоинства:
- Не потіє вікно,бо вся волога у контейнері.
- Недостатки:
- Немає.
- Продавец VM HOUSE
Вітаємо, Яно!
Раді, що поглинач повністю виправдав Ваші очікування, ефективно зібравши вологу. Та приємно, що відзначили практичний результат — вікна залишаються сухими! Дякуємо Вам за відгук!
Якщо плануєте повторне замовлення, зверніть увагу на набори – вони допоможуть заощадити:
- набір із 3 шт: ссылка
- набір із 5 шт: ссылка
- а також наша найвигідніша пропозиція — 10 шт: ссылка
Бажаємо комфорту у Вашому домі та лише вдалих покупок!
- Тетяна П***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE
Задоволена працює на всі 100%
- Г.Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE
Вбирає вологу непогано, але замалий резервуар (200мл).
- Достоинства:
- Акційна ціна
- Недостатки:
- Замалий резервуар
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE
Абсолютно безкорисна річ. Розмістили на ручку вікна, конденсат на склі так і залишився, а самі гранули збилися у одну суцільну грудку.
- Недостатки:
- Вологу не поглинає
- Скарбарчук М***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE
Корисна річ!!
- Руслан Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE
Работает на 100%
- Наталя К***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE
Чудово! Ефективні мішечки. Я навіть не очікувала побачити стільки води.
- ТаняОтзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE
Працює супер, одна штучка попалась з браком та протікала, але продавець прислав без питань ще декілька поглиначів вологи, клієнтоорієнтованість на рівні, дякую
- Достоинства:
- Поглинає вологу максимально
- Продавец VM HOUSE
Тетяно, доброго дня!
Щиро дякуємо за Ваш відгук про наш Поглинач вологи та запаху VMHouse. Ми раді, що загалом Ви задоволені роботою товару та відзначили його ефективність у боротьбі з вологою. Приносимо вибачення за ситуацію з бракованою одиницею, але дуже приємно чути, що наш сервіс Вас порадував. Ми завжди прагнемо надавати найкращу підтримку нашим клієнтам і оперативно вирішувати будь-які питання.
Запрошуємо Вас також ознайомитися з іншим асортиментом нашого магазину за посиланням: ссылка. Впевнені, що знайдете ще багато корисного для дому.
З повагою, команда VMHouse
- ИльяОтзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE
Работает
- Достоинства:
- Отлично собирает влагу
- Продавец VM HOUSE
Вітаємо Вас, Ілле!
Дякуємо за те, що поділилися своїм досвідом використання Поглинача вологи та запаху VMHouse. Дуже раді, що Ви залишилися задоволені його роботою та відзначили ефективність у зборі вологи. Для нас важливо, щоб наша продукція повністю відповідала Вашим очікуванням.
Якщо у Вас виникнуть додаткові запитання або потрібні рекомендації щодо інших наших товарів, не соромтеся звертатися.
Ми також запрошуємо Вас переглянути інші товари нашого магазину: ссылка. Там знайдете ще багато корисного для дому, що може покращити Ваш комфорт.
З повагою, команда VMHouse
- ТетянаОтзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE
За 4 дні набралось майже пів мішечка води в шафі, вбирає в себе вологу максимально. Ми в шоці з одного боку що ця штука добре працює, а з іншого боку що в нас така волога на першому поверсі
Будемо брати ще і ще, тим паче зараз почнеться сезон дощів, але можливо не в цього продавця..
3 зірочки бо одна з двох виявилась пошкоджена при експлуатації, протікає незрозуміло звідки.. шкода що саме пошкоджену повісили там де зберігаємо готівку, вона промокла, вимивали все на що пролилась рідина...- Достоинства:
- Гарно дійсно вбирає вологу
- Недостатки:
- Одна з двох цих штук протікає, неможливо при огляді товару зрозуміти чи то брак, бо ми це зрозуміли лише при експлуатації коли в пакет пачала збиратись волога :(
- Продавец VM HOUSE
Шановна, Тетяно Вікторівно,
Дякуємо за Ваш відгук та за те, що відзначили ефективність нашого поглинача вологи.
Хочемо відзначити, що це перший випадок з підтіканням, і може бути пов'язаний або з транспортуванням, або з дефектом на заводі, який не завжди можна виявити до початку використання. Вибачте за незручності, з якими Ви зіткнулися. Після встановлення нового пакета рекомендується через деякий час перевірити його на цілісність.
Ми готові замінити пошкоджений вологопоглинач за власний кошт. Наші представники вже зв'язалися з Вами для вирішення цього питання. Сподіваємося, що подальший досвід використання наших продуктів буде лише позитивним.
Ми цінуємо Вашу довіру та готові зробити все можливе, щоб Ви залишилися задоволені покупкою.
Також хочемо повідомити, що у нас є комплекти з більшою кількістю поглиначів, що робить покупку вигіднішою:
- 5 шт -- ссылка
- 3 шт -- ссылка
Якщо у Вас виникнуть додаткові запитання чи потреби, будь ласка, звертайтесь до нас. Ми завжди раді допомогти!
З повагою,
VMHouse
- Анастасія К***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE
- Достоинства:
- Працює на 100%
- Продавец VM HOUSE
Анастасіє, дуже раді, що цей Поглинач вологи виправдав Ваші очикування. Дякуємо Вам за відгук!
Ми будемо раді і надалі пропонувати Вам свої послуги, співпрацювати з Вами. Завжди відкриті до зворотнього зв'язку, оскільки постійно намагаємось покращувати і наш сервіс, і наші продукти.
- Станіслав Д***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE
Товар відповідає опису продавця, доставили швидко, товар новий, без дефектів. Рекомендую покупати
- Продавец VM HOUSE
Дякуємо Вам за відгук, Станіславе!
Дійсно, цей Поглинач вологи дуже якісний і ми раді, що він Вам сподобався.
Хочемо також сказати, що в нас доволі широкий асортимент товарів. Вас також можуть зацікавити наші інші пропозиції. Для цього пропонуємо переглянути повний асортимент товарів нашого магазину VMHouse ссылка Ви знайдете для себе багато цікавого і корисного. Будемо раді бачити Вас знову.
- Евгений Б***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE
Очень рад покупке.
Євгене, вітаємо Вас!
Дякуємо Вам, за те, що обираєте нашу продукцію та ділитесь позитивними враженнями про неї!
Ми дуже раді, що Вам сподобався наш Поглинач вологи.
Ми завжди відкриті до зворотнього зв'язку, оскільки постійно намагаємось покращувати і наш сервіс, і наші продукти. Вас також можуть зацікавити наші інші пропозиції. Для цього пропонуємо переглянути повний асортимент товарів нашого магазину VMHouse ссылка Ви знайдете для себе багато цікавого і корисного. Будемо раді бачити Вас знову.
- Олексій Д***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE
Дякую. На перший погляд, якісний товар, повісив у шафу, буду спостерігати як справляється з основною функцією.
Олексію, вітаємо Вас!
Дякуємо Вам за відгук, за Вашу оцінку. Ваша думка і досвід використання цього Поглинача вологи дуже важливі для нас.