- ОльгаОтзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE
Непогано для шафи, але не для вікон. З проблемою вологих вікон не справляються зовсім.
Шановна Ольго,
Дякуємо за ваш відгук!
Рекомендації виробника щодо кількості вологопоглиначів для приміщень різного розміру:
1 шт – на площу 2-3 м²
2 шт – на площу 4-6 м²
3 шт – на площу 6-9 м²
4 шт – на площу 9-12 м²
Ці рекомендації розраховані для стандартних умов вологості у приміщеннях.
Важливі фактори для врахування:
-Квадратура приміщення – основний показник для розрахунку кількості
-Рівень вологості – у приміщеннях з підвищеною вологістю (ванні кімнати, підвали, перші поверхи, приміщення після ремонту) може знадобитися більша кількість вологопоглиначів
Для приміщень з дуже високою вологістю кількість розраховується індивідуально, оскільки стандартних рекомендацій може бути недостатньо.
Для невеликих закритих просторів (шафи, комори) зазвичай достатньо 1-2 пакетів.
- Світлана Я***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE
Замовлення отримала,поглинання вологи супер.
- Галина П***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE
З першого дня застосування збирає вологу. Все працює.
- Людмила С***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE
Ця штука дійсно працює!!!! Швидка відправка і доставка
- Достоинства:
- Дієве
- Євген П***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE
Гарна штука, дійсно працєю.
- Василенко М***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE
Нормально
- СвітланаОтзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE
Купила бо всі купляють. Чесно, не мали надії на те, що дійсно працює. Але розмістила спочатку на кухні і о чудо.....дійсно збирається в нижньому мішечку вода. Ніколи не думала,що на кухні є повишена вологість. До того забирає ще і запах зайвий. Хороша річ за невеликі кошти. Рекомендую.
- Достоинства:
- Чудово працює. Легкий, не займає багато місця.
- Недостатки:
- Поки не виявлено.
- Продавец VM HOUSE
Вітаємо, Світлано!
Дякуємо Вам за щирий та детальний відгук! Приємно, що поглиначі не лише перевершили Ваші очікування, а й стали справжнім відкриттям. Дійсно, часто ми не здогадуємось про рівень вологості у звичних нам приміщеннях, як-от кухня — і саме в таких випадках поглинач вологи стає особливо корисним!
Якщо плануєте використання в кількох кімнатах або на постійній основі — зверніть увагу на інші комплекти:
- комплект 2шт: ссылка
- комплект 5шт: ссылка
- сама вигідна пропозиція — 10 шт: ссылка
Бажаємо Вам затишку та лише вдалих покупок!
- Лариса Т***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE
Рекомендую. Розповім свою історію, замовила три поглиначі, один гарно виконував свою функцію, а два були браковані (волога збиралася там, де гранули і не потрапляла до низу). Залишила не дуже гарний відгук, зі мною зв'язався менеджер магазину і ми вирішили питання стосовно бракованих поглиначів.
Покупець завжди хоче отримувати якісний товар, за який плате кошти.- Достоинства:
- Виконує свою фунуцію
- Недостатки:
- Шкода, що мені попався бракований товар
- ВладиславОтзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE
Повісив в ванній кімнаті, вже на 3-й день почав вбирати вологу. Дякую за швидку доставку!
- Достоинства:
- Зручно, що можна підвісити
- Недостатки:
- Не виявив
- ІринаОтзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE
Дуже гарно працює. Вбирає вологу у шафі
- Ольга Т***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE
Брала дану продукцію неодноразово працює на всі 1000%Рекомендував.
- Достоинства:
- Швидко вбираю вологу і неприємні запахи
- Лариса Т***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE
Якість геть не сподобалась.
- Юлиана М***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE
В мене висока вологість у квартирі . Тому вирішила спробувати .
- Достоинства:
- Не дорого
- Недостатки:
- Швидко закінчується
- Ліна В***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE
Все супер! Поглиначі ефективні)
- Степан К***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE
Все супер! Повісили у шафах, і на наше здивування, вже зібралось багато вологи. Ця річ дійсно працює. Всім рекомендую!
- КатеринаОтзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE
кристалізується. Поглинає вологу дуже погано. Вікна мокрі
- Достоинства:
- Недостатки:
- Швидко кристалізується
- Маргарита С***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE
Поглинач відмінний! Справляється на всі 100!
- Анжела Х***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE
Ефект видно з 2 дня. Вікна сушить гарно.
- Анжела Х***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE
Не можу оцінити. Повісила вечером, зранку дивлюся, нічого не змінилось. Вікна мокрі, поглинач сухий. Не можу зрозуміти, коли той ефект появиться.
- Достоинства:
- Швидка доставка
- Недостатки:
- Не працює
- Надія Д***
я десь читала, що потрібно кілька днів
- Ірина М***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE
Товар жахливої якості,тримачі із зусиллям прикріпила до поглинача,а гранули взагалі пересипаються туди де має бути вода.Раніше замовляла поглиначі блакитного кольору,вони були набагато кращої якості!
- Недостатки:
- Не якісний товар!
- Юлія П***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE
Вперше купувала і вражена,працює добре. Вікна сухі,влагу вбираж гарно. Дуже задоволена. Дякую!!!
- Сергій К***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE
Неділю працював супер. Вологи на вікнах не було.
- Недостатки:
- Хватило на неділю.
- Віта С***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE
Рекомендую
- Ганна К***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE
Все працює, замовлятиму ще
- Жанна П***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE
Товар чудовий, ефективний. Замовлятиму ще!
- Антон Х***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE
Вартість, наявність товару - відповідає заявленій, доставлено швидко. Покупкою задоволений.
Антоне, вітаємо Вас!
Дуже дякуємо за Ваш відгук і приємно чути, що Ви задоволені покупкою нашого поглинача вологи та запаху VMHouse. Ми завжди прагнемо відповідати очікуванням наших клієнтів, тому раді, що доставка була швидкою, а товар відповідає заявленій вартості.
Якщо у Вас виникнуть додаткові питання чи потреби, не соромтеся звертатися до нас. Також запрошуємо переглянути наш повний асортимент товарів за посиланням: ссылка — можливо, знайдете ще щось корисне для свого дому.
- В'ячеславОтзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE
Працює. Якась магія. Звідки стільки вологи, не розумію.
- Достоинства:
- Працює
- Недостатки:
- Темна магія, потойбічні сили
- Продавец VM HOUSE
Вітаємо Вас, В'ячеславе!
Щиро дякуємо за Ваш цікавий і водночас кумедний відгук;) Раді чути, що поглинач вологи та запаху VMHouse так ефективно виконує свою роботу, що навіть викликає асоціації з "магією". Ми дійсно розуміємо здивування, адже продукт був розроблений для максимального поглинання зайвої вологи з повітря, і він успішно справляється зі своїм завданням.
Якщо у Вас виникнуть питання або захочете продовжити співпрацю, будемо раді Вам допомогти. Також радимо ознайомитися з іншими нашими пропозиціями на сторінці магазину: ссылка. Ви обов'язково знайдете ще багато цікавих товарів, які зможуть полегшити ваше життя без жодної "магії"!
- Галина Д***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE
Беру в другій раз. Якщо підвішена вологість корисна речь
- Достоинства:
- Відповідає
- Недостатки:
- Швидко закінчується
- Продавец VM HOUSE
Галино, дуже раді, що цей Поглинач вологи та запаху для дому виправдав Ваші очикування. Дякуємо Вам за відгук!
Ми будемо раді і надалі пропонувати Вам свої послуги, співпрацювати з Вами. Завжди відкриті до зворотнього зв'язку, оскільки постійно намагаємось покращувати і наш сервіс, і наші продукти.
- Наталя Щ***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE
Дякую, все супер.
Вітаємо Вас, Наталіє!
Дякуємо Вам за відгук, за Вашу участь у формуванні загального досвіду і рейтингу. Це дуже допомогає наступним замовникам. Дійсно, цей Поглинач вологи якісний, багатьом подобається.
Хочемо також сказати, що в нас доволі широкий асортимент товарів. Вас також можуть зацікавити наші інші пропозиції. Для цього пропонуємо переглянути повний асортимент товарів нашого магазину VMHouse ссылка Ви знайдете для себе багато цікавого і корисного. Будемо раді бачити Вас знову.
- Сергей Н***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE
Хороший товар. Мешочки хорошо собирают влагу.
- Продавец VM HOUSE
Сергію, нам дуже приємно отримати від Вас відгук на цей Поглинач вологи!
Ми дуже раді, що він Вам сподобався.
Дякуємо Вам, за те, що обираєте нашу продукцію та ділитесь позитивними враженнями про неї!
Ми завжди відкриті до зворотнього зв'язку, оскільки постійно намагаємось покращувати і наш сервіс, і наші продукти. Вас також можуть зацікавити наші інші пропозиції. Для цього пропонуємо переглянути повний асортимент товарів нашого магазину VMHouse ссылка Ви знайдете для себе багато цікавого і корисного. Будемо раді бачити Вас знову.
- Павло М***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE
Працює і ще як! Дуже задоволені товаром. Дякую.
Павле, вітаємо Вас!
Ми дуже раді, що Вам сподобався цей Поглинач вологи.