Отзывы покупателей о Поглотитель влаги и запаха набор 5 шт по 200 мл подвесной осушитель и воздухоочиститель зеленый (0111-0005)
- Ольга А***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE
нічого нового: балкон, зима, плачуть вікна, задовбалась воду витирати, всі діла...
висіли ці пакетики днів 5 без видимого ефекту і я вже думала, що фігню купила, збиралась викидати. Коли гляну, а вода в мішечках назбиралась і підвіконня сухі!
Воно працює і зручно, що можна повісити їх на ручки вікон або карниз ролетів.
Не знаю, як часто їх треба міняти, бо, трясця, не розбираю ієрогліфи на упаковці. А може там про термін служби і не вказано нічого. Але буду купувати цей товар ще- Достоинства:
- воно збирає вологу і не займає багато місця
- Недостатки:
- уся інформація виключно ієрогліфами. Можна хоч десь, трясця, хоча б англійською інфоналіпку зробити???
- Глеб К***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE
Купляю вже втретє, дуже задоволений результатом від цих мішечків.
- Продавец VM HOUSE
Глібе, вітаємо Вас!
Дякуємо Вам за відгук. Ваша думка і досвід використання продукту дуже важливі для нас.
Дуже раді, що Вам сподобався цей Поглинач вологи.
- Тетяна К***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE
Класний ефект від поглиначів. Рекомендую!
Тетяно, вітаємо Вас!
Дякуємо Вам, за те, що обираєте нашу продукцію та ділитесь позитивними враженнями про неї!
Ми дуже раді, що Вам сподобався наш Поглинач вологи.
Ми завжди відкриті до зворотнього зв'язку, оскільки постійно намагаємось покращувати і наш сервіс, і наші продукти. Вас також можуть зацікавити наші інші пропозиції. Для цього пропонуємо переглянути повний асортимент товарів нашого магазину VMHouse ссылка Ви знайдете для себе багато цікавого і корисного. Будемо раді бачити Вас знову.
- Тетяна Т***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE
Цокольне приміщення (V=72 куб.м)
Розмістила 05.01.2025 три пакета
Через місяць всі гранули розчинилися, в нижній частині пакетів - вода - Анастасия Г***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE
Мішечки реально працюють. У нас на наступний день було видно результат.
- Ілля М***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE
Хороший та зі своєю функцією спрввляється.
- Продавец VM HOUSE
Дякуємо Вам за відгук, Ілле!
Дійсно, цей Поглинач вологи дуже якісний і ми дуже раді, що він Вам сподобався.
Хочемо також сказати, що в нас доволі широкий асортимент товарів. Вас також можуть зацікавити наші інші пропозиції. Для цього пропонуємо переглянути повний асортимент товарів нашого магазину VMHouse ссылка Ви знайдете для себе багато цікавого і корисного. Будемо раді бачити Вас знову.
- Ірина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE
В перший же день один такий пакет розмістила у ванній кімнаті. На моє здивування зранку вже у нижній частині була присутня вода. Такого я так швидко не очікувала. Дійсно працює. Побачимо у подальшому використанні як буде справлятись.
- Наталия Щ***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE
чудово збирає вологу всередині салону автомобіля
- Достоинства:
- чудово працює, збирає вологу в авто, ефективні
- АндрійОтзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE
Чудово працює, на дачі назбирав вже половину пакета вологи у шафі за тиждень.
- Достоинства:
- Ціна-Якість
- Геннадий В***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE
ефективні поглиначі!
- Достоинства:
- все супер
- Анна Л***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE
Все дуже добре швидкість на висоті,все відповідає опису товара
- АльонаОтзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE
Класна річ! Поглинає вологу, справді стало менше неприємного запаху.
- Достоинства:
- Працює.
- Недостатки:
- Швидко наповнюється.
- Продавец VM HOUSE
Вітаємо Вас, Альоно!
Щиро дякуємо за Ваш відгук про поглинач вологи VMHouse! Дуже раді, що Ви задоволені його ефективністю та відзначили зменшення неприємних запахів. Ваші слова надихають нас продовжувати вдосконалювати нашу продукцію.
Ми звернули увагу на зауваження щодо швидкого наповнення, і обов'язково врахуємо це для подальшого розвитку продукту. Якщо у Вас будуть додаткові питання або побажання — завжди раді допомогти.
Запрошуємо переглянути інші наші товари, які можуть бути корисними для Вашого дому, за посиланням: ссылка. Впевнені, Ви знайдете ще багато цікавого.
Будемо раді бачити Вас знову!
- ЮліяОтзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE
Чудова річ для приміщень з підвищеною вологістю
Доброго дня, Юліє!
Щиро вдячні Вам за відгук! Нам дуже приємно, що наш поглинач вологи VMHouse виправдав Ваші очікування та став корисним рішенням для приміщень з підвищеною вологістю. Ми завжди прагнемо пропонувати продукти, які допомагають створювати комфортну атмосферу вдома.
Якщо у Вас виникнуть додаткові питання або бажання спробувати інші наші товари, будемо раді допомогти. Також пропонуємо ознайомитися з нашим повним асортиментом за посиланням: ссылка. У нас є ще багато корисних товарів, які можуть стати в нагоді для Вашого дому.
Будемо раді бачити Вас знову!
- Ольга Н***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE
Чудово працює.
- Достоинства:
- Зручний у використанні.
- Продавец VM HOUSE
Вітаємо Вас, Ольго!
Щиро дякуємо за Ваш відгук! Ми дуже раді, що поглинач вологи VMHouse справді став корисним та ефективним рішенням для Вас. Ваша відзнака зручності використання — це саме те, до чого ми прагнемо, створюючи наші товари.
Якщо у Вас виникнуть запитання або Ви шукаєте інші корисні рішення для дому, запрошуємо Вас переглянути наш повний асортимент за посиланням: ссылка. Ми впевнені, що Ви знайдете ще багато цікавого та необхідного.
Дякуємо за довіру! Будемо раді бачити Вас знову.
- Екатерина М***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE
Замовляла мамі на дачу, все добре,без нарікань
- Достоинства:
- Працює
Доброго дня, Катерино!
Щиро вдячні Вам за те, що поділилися своїм враженням! Дуже приємно чути, що поглинач вологи VMHouse виправдав Ваші очікування та став корисним рішенням для дачі Вашої мами. Ваша задоволеність — це найкраща оцінка для нас, адже ми постійно прагнемо покращувати якість нашої продукції.
Запрошуємо також ознайомитися з іншими товарами, які можуть бути корисними для дому чи дачі, за цим посиланням: ссылка. У нас представлений широкий вибір корисних речей для різних потреб.
Дякуємо за довіру та будемо раді бачити Вас знову!
- СветланаОтзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE
Гарний засіб, замовляю не в перший раз. Дуже рекомендую всім, у кого підвищена волога в квартирі
Вітаємо Вас, Світлано!
Щиро вдячні за те, що Ви не вперше обираєте наш поглинач вологи VMHouse і рекомендуєте його іншим! Нам надзвичайно приємно чути, що продукт настільки ефективно допомагає у боротьбі з підвищеною вологістю в квартирі. Ваша довіра до нашої продукції — найвища нагорода для нас.
Якщо у Вас будуть додаткові запитання або потреба в інших товарах для дому, запрошуємо переглянути наш повний асортимент за посиланням: ссылка. Ми впевнені, що знайдете ще більше корисного для себе і своєї оселі.
Дякуємо за Вашу лояльність та будемо раді бачити Вас знову!
- Тетяна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE
Чудово справляється.
- ТетянаОтзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE
Вже вдруге замовляю, результатом використання дуже задоволена. В кімнаті з поганим притулком повітря справляється з вологою дуже добре.
- Достоинства:
- Рекомендую
- Уля Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE
Швидко справляється з зайвою вологістю в шафі і ванній кімнаті. Буду Вас рекомендувати
- Достоинства:
- Виконує свої задачі на 100%
Вітаю, Уляно!
Щиро дякуємо Вам за відгук і рекомендацію. Добре, що поглинач вологи допомагає підтримувати комфорт у шафі та ванній кімнаті. Користуйтесь з задоволенням!
Також додаємо посилання на інші вологопоглиначі: ссылка
- Федорук Д***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE
Дуже гарний поглинач, беру вже не перший раз
Вітаю, Дар’є!
Щиро дякуємо Вам за відгук і повторний вибір. Раді, що поглинач вологи добре виконує свої завдання та знову виправдав Ваші очікування.
- Тетяна П***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE
Замовляю вдруге. Дуже класні вологопоглиначі. Працюють ідеально. Рекомендую
- Достоинства:
- Виконують свою функцію на всі %
- Олександр К***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE
Поглинач працює ! Я задоволений.
- Богдан Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE
Швидка відправка, відповідаю опису
- Павло О***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE
Набір вигідний, однієї упаковки вистачає надовго. Працює як і очікувалось.
- ІринаОтзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE
Всепрацює. Кульок досить багато. Покупкою задоволена
- Достоинства:
- Працює
- Ирина З***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE
Швидка доставка, товар відповідає дійсності
- Марина К***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE
Класна штука. Вішала у ванній кімнаті яку до того затопила пральна машинка. Запаху сирості більше нема, плісняви наче ніде не бачу. Чомусь в рідині почали утворюватися кришталики. На доданих фото вже відпрацьований поглинач.
- Достоинства:
- Вологу поглинає як і заявлено
- Недостатки:
- Положення має бути лише вертикальним
- Марія Р***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE
Дуже помічне
- Вікторія Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE
Для шаф дуже гарно вбирає вологу
- Достоинства:
- Рекомендую
- Світлана М***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE
Добре поглинає вологу в шафі
- Марина Д***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE
Чудова річ!!рекомендую!
- Тетяна П***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE
Хороший вологопоглинач. Працює так вк має бути . Дякую. Рекомендую
- СвітланаОтзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE
Використовувала для шафи, щоб речі не псувалися. Покупкою задоволена. Повторила другий раз
- Достоинства:
- Вологу поглинає.
- Недостатки:
- Не виявила
- Продавец VM HOUSE
Вітаємо, Світлано!
Нам дуже приємно, що Ви повернулись за повторною покупкою — це найкраща оцінка для нас!
Дійсно, у шафах з обмеженою циркуляцією повітря волога часто накопичується непомітно, що з часом може призводити до псування речей. Саме тому підвісний формат та активна формула з гранулами — оптимальне рішення для боротьби з вогкістю та неприємними запахами!
Та якщо плануєте використовувати поглиначі в різних кімнатах або регулярно — зверніть увагу на наш комплект з 10шт: ссылка
Будемо чекати на Вас знову, бажаємо лише вдалих покупок!
- Валентина І***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE
Раджу використовувати
- Достоинства:
- Зі своїми обовʼязками справляється
- Светлана Т***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE
Повісила у ванній кімнаті. Через пару днів у нижній частині з'явилась вода.
- Достоинства:
- Працює
- Недостатки:
- Не бачу
- ДмитроОтзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE
Чудова річ, легка в експлуатації. Дуже раджу.
- Достоинства:
- Дійсно збирають вологу
- Недостатки:
- Не знайшов