Отзывы покупателей о Комплект постельного белья Moon&Star Бязь Gold Люкс «Ladybug» семейный 160х220х2 наволочки 2х40х60 (MS-820005455)

Оценка пользователей 4.83/5
  • Отзывы про товар продавца RoyalNights
  • Роман Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RoyalNights. Размер пододеяльника: 2 x 143 x 210. Размер наволочки: 2 x 40x60

Хороша якість

• Продавец  RoyalNights

Доброго дня! Дякуємо за ваш відгук та вибір нашого бренду. Приємно, що ви відзначили якість комплекту. Нехай користування приносить лише комфорт та приємні враження. Гарного дня!

• Олена
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 200 x 220. Размер наволочки: 4 x 50x70

Гарна якість, ціна упаковка. Дякую

Добрий день!

Дякуємо за ваш відгук та теплі слова! Дуже приємно, що ви залишилися задоволені якістю комплекту, ціною та пакуванням :)

Бажаємо вам приємного користування та гарного дня!

• Ірина Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 143 x 210. Размер наволочки: 2 x 50x70

Цей комплект постільної білизни купую не вперше. Дуже-дуже подобається!
    Рекомендую!!!

Достоинства:
    Дякую за чудовий комплект: за якісне пошиття, за приємну тканину, за неперевершений малюнок, за доступну ціну!
    Недостатки:
    Немає!

Добрий день!

Щиро дякуємо за такий теплий відгук та довіру до Moon&Star! Дуже приємно, що ви обираєте наші комплекти не вперше та залишаєтесь задоволені якістю пошиття, тканиною і дизайном :)

Окремо дякуємо за рекомендацію та такі приємні слова!

Бажаємо вам затишку, приємного користування та гарного дня!

• Євген
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 2 x 160 x 220. Размер наволочки: 2 x 70x70

Користуюсь майже рік. Щоправда не один комплект цього виробника, але якість, розміри та орнамент - все до вподоби.

Достоинства:
    Якість.

Дякуємо вам за відгук та за те, що обираєте продукцію Moon&Star уже тривалий час!

Приємно чути, що ви користуєтесь нашими комплектами майже рік і залишаєтесь задоволені якістю, розмірами та дизайном — для нас це найкраща оцінка нашої роботи.

Будемо раді вашим новим замовленням! Гарного дня!

• Надія К***

Комплект дуже гарний! Дуже сподобався! Дякую!

Дякуємо за ваш відгук!
      Раді, що комплект постільної білизни Moon&Star Бязь Gold Люкс Ladybug вам дуже сподобався та залишив приємні враження
      Нехай служить довго й дарує комфортний та затишний сон.
      Гарного дня!

• Тетяна Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 175 x 210. Размер наволочки: 2 x 40x60

Цена - качество отличное. Мне понравилось, что хотела. Спасибо

Дякуємо, пані Тетяно, за відгук! Раді, що комплект відповідає вашим очікуванням. Нехай дарує комфорт і затишок щодня. Звертайтеся знову — будемо раді новим замовленням!

• Оксана Р***

Постільна білизна дуже сподобалась.

Достоинства:
    Чіткий малюнок, гладка приємна тканина
    Недостатки:

Дякуємо за ваш відгук, Оксано! Раді, що вам сподобалася постільна білизна та її якість. Нехай дарує вам комфортний і приємний сон! Будемо раді вашим новим замовленням. Гарного дня!

• Андрій К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 200 x 220. Размер наволочки: 2 x 50x70

Дуже сподобалося. Приємна до тіла

Дякуємо за ваш відгук, Андрію! Раді, що комплект постільної білизни Moon&Star вам сподобався і виявився приємним до тіла. Сподіваємось, він приноситиме вам комфорт і затишок. Якщо у вас будуть питання або побажання, завжди раді допомогти!

• Ірина Д***

Вау! Супер! Комплект - шикарний, комплект - чудовий! Дуже-дуже якісно пошитий! Малюнок, то казка! Рекомендую!!!

Достоинства:
    Якість, розмір, колір, малюнок, вшитий замочок!
    Недостатки:
    Немає!

Ірино, щиро дякуємо за ваш теплий відгук та високу оцінку нашого комплекту! Ми раді, що вам сподобалася якість, малюнок та зручність наших виробів. Завжди прагнемо, щоб наш текстиль приносив вам тільки комфорт та задоволення. Звертайтеся, якщо виникнуть питання чи буде потрібна допомога. Гарного дня!

• Олександр Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 2 x 143 x 210. Размер наволочки: 2 x 70x70

Олександре, дякуємо за ваш відгук! Нам приємно, що комплект постільної білизни Moon&Star вам сподобався. Ваші теплі слова мотивують нас створювати ще більше якісного домашнього текстилю. Звертайтеся до нас знову — завжди раді бачити вас серед наших клієнтів!

• Юрій В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 2 x 143 x 210. Размер наволочки: 2 x 50x70

Товар отримав вчасно. Обслуговували нормально. Якість товару на вигляд добра. Ще не користувався. Але при замовленні товару стояла позначка, що при оплаті карткою Visa діє знижка 7%. При отриманні товару мені сказали, що знижка діє тільки якщо ти оплатив товар завчасно. Тобто у знижці мені відмовили. Вважаю, що у такому випадку продавець повинен був написати, що знижка діє при оплаті карткою Visa завчасно.

Доброго дня, Юрію!
      Дякуємо за ваш відгук та вибір нашої продукції Moon&Star. Приносимо вибачення за непорозуміння щодо умов застосування знижки.

Дійсно, знижка 7% при оплаті карткою Visa діє лише в разі попередньої оплати. Ми перевіримо інформацію на сайті, щоб уникнути подібних ситуацій у майбутньому та забезпечити чітке пояснення умов акції.

Якщо у вас виникнуть додаткові питання чи пропозиції, звертайтеся, ми завжди готові допомогти. Бажаємо вам приємного користування нашим товаром та гарного дня!

• Виктория Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 200 x 220. Размер наволочки: 2 x 70x70

Вчера забрала комплект постельного белья. Качество отличное, 100% х/б. Цвета насыщенные как на фото. Размеры Евро соответствуют заявленным. Рекомендую. Буду зазывать еще.

Достоинства:
    Хорошее качество ткани, цвета как на фото, размеры соответствуют.

Доброго дня, Вікторіє!

Щиро дякуємо за ваш відгук та рекомендацію! Нам дуже приємно, що комплект постільної білизни Moon&Star Бязь Gold Люкс Ladybug відповідає вашим очікуванням та сподобався вам своїм якісним матеріалом і яскравими кольорами. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів, і будемо чекати на ваші нові замовлення!

Гарного дня!

• Елена S***
    Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 220 x 240. Размер наволочки: 2 x 50x70

Чудовий комплект! Дійсно сподобався! Дякую

Достоинства:
    Колір, якість тканини, ретельно вшитий замочок на підковдрі!
    Недостатки:
    Немає.

Дякуємо, Олено, за такий приємний відгук! Нам дуже приємно, що ви задоволені якістю, кольором і зручністю нашого комплекту. Нехай він радує вас комфортом і затишком!

Якщо матимете ще запитання або побажання, звертайтеся! Гарного дня!