Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Комплект постельного белья Moon&Star Бязь Gold Люкс «Gray Denim» двуспальный 175х210 наволочки 4х70х70 (MS-820005609)

Оценка пользователей 4.4/5
  • Отзывы про товар продавца RoyalNights
  • Жанна З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RoyalNights. Размер пододеяльника: 160 x 220. Размер наволочки: 2 x 50x70

Прочитала відгуки і вирішила замовити, комплект полуторний євро, по акції 1348 грн. Дійсно бавовна але дуже тоненька і просвічується, місцями в тканині трапляються нитки іншого кольору та фабричний брак, жовті п'ятна. Шкодую що не перевірила у відділенні. Ціна не відповідає якості, максимум 900 грн.

Достоинства:
    Недостатки:
    Дуже низька якість тканини, ще не користувалась тому навіть не знаю якою стане після прання і чи взагалі не розсипеться.
    • Продавец  RoyalNights

Доброго дня, Жанно!
      Перепрошуємо, що ви зіткнулися з такою ситуацією — це точно не той рівень якості, який ми прагнемо забезпечувати.

Комплект безумовно можемо замінити на новий, щоб усе було в ідеальному стані.
      Також можемо запропонувати інший дизайн або оформити повернення — як вам буде зручніше.

Будь ласка, напишіть нам у приватні повідомлення або за номером телефону, вказаним на ярличку, — оперативно вирішимо питання.

Ще раз перепрошуємо за незручності. Гарного дня!

• Олена

якісна та красива постільна білизна, дякую

• Продавец  RoyalNights

Доброго дня, Олено!
      Щиро дякуємо за ваш відгук Нам приємно, що постільна білизна Moon&Star «Gray Denim» вам сподобалася. Наша команда завжди дбає, щоб кожен комплект був якісним і красивим.
      Гарного вам дня та затишних ночей!

• Клименко Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 175 x 210. Размер наволочки: 2 x 70x70

Комплект нравится, хороший

Дякуємо за ваш відгук! Раді, що вам сподобався комплект. Нехай він дарує вам комфортний і приємний відпочинок! Гарного дня!

• Ольга
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 160 x 220. Размер наволочки: 2 x 50x70

Гарний, бавовна -100%, колір як на фото.

Дякуємо, Ольго, за ваш відгук! Нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені комплектом постільної білизни Moon&Star. Бажаємо вам комфортного та приємного відпочинку! Якщо у вас будуть додаткові запитання або потреба в іншій продукції, звертайтеся — будемо раді допомогти.

• Ольга С***

Відповідає фото, гарний прінт, бавовна-100%

Доброго дня, Ольго!

Щиро дякуємо за ваш відгук. Нам приємно, що ви задоволені якістю та дизайном комплекту. Ваш комфорт і гарний сон — це наша головна мета!

Звертайтеся до нас знову, будемо раді допомогти з вибором.

Гарного дня!