Сток. Розпродаж залишків до −60%

Отзывы покупателей о Набор наволочек Moon&Star Бязь Gold Люкс Bulldog Love 50х50 2 шт MS-840000728 (MS-840000728)

Оценка пользователей 4.75/5
  • Світлана Є***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры: 50 x 70

Яскраві красиві наволочки, запах добрий, але тканина дуже тонка, подушка просвічує і катишки зʼявилися

Достоинства:
    Яскраво
    Недостатки:
    Тонка тканина

Доброго дня, Світлано.
      Дякуємо, що поділилися враженнями.

У цій серії використовується Бязь Gold Люкс, але щільність тканини може трохи відрізнятися в залежності від дизайну, і через світлий фон подушка може злегка просвічувати — це особливість саме цього малюнка.

Щодо катишків: зазвичай бязь не кошлатиться, але таке може траплятися, якщо наволочки пралися разом із виробами з синтетики чи трикотажу. Будь ласка, враховуйте це під час догляду.

Якщо вам буде зручніше обміняти товар або повернути кошти, зверніться, будь ласка, за номером телефону, вказаним на упаковці чи ярличку.

Гарного дня!

• Маргарита М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры: 50 x 70

Якісна тканина. Приємна на дотик. Яскраві кольори. Не змінюють колір після використання. Раджу.

Достоинства:
    Якість.
    Недостатки:

Маргарито, щиро дякуємо за ваш відгук! Нам дуже приємно, що вам сподобалася якість тканини та яскравість кольорів. Радий чути, що наволочки залишаються такими ж після використання. Ваші слова надихають нас працювати ще краще!

• Ірина П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры: 50 x 50

Замовлення отримала , все чудово, малюнок такий самий як на фото, якість не погана, розмір співпадає з замовленим, після прання колір такий як і був.

Достоинства:
    Набір 2штуки.
    Недостатки:

Дякуємо, Ірино, за ваш відгук! Дуже приємно знати, що ви задоволені замовленням — ми старалися! Нехай наволочки дарують комфорт і гарний настрій. Звертайтеся знову!

• Уляна Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры: 40 x 60

Товар неприйшов .розчарування.роботою Розетки.

Достоинства:
    Ніякі
    Недостатки:
    Найгірші

Дякуємо за зворотний зв’язок, Уляно.

Нам прикро, що ви не отримали своє замовлення. Ми, як продавець, передаємо товар на доставку вчасно, однак логістикою займається маркетплейс Rozetka. Радимо звернутись до служби підтримки Rozetka для з’ясування деталей доставки або повернення коштів.

Якщо вам буде потрібна допомога з нашого боку — звертайтесь, будемо раді сприяти вирішенню ситуації.

• Светлана В***

Дякую все супер

Дякуємо, Світлано, за ваш відгук! Нам дуже приємно, що ви задоволені покупкою. Бажаємо вам комфортного користування нашими наволочками!