- Катерина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Реальність Сну. Популярные размеры: 110x200
Матрас дуже зручний. Середньої жорсткості. Замовляла нестандартний розмір і мені його виготовили та привезли у зазначений термін.
- Достоинства:
- Зручний для спання.
- Продавец Реальність Сну
Доброго дня,Катерина. Ми цінуємо, що ви знайшли час поділитися враженнями про ваш новий матрац. Наша команда працює, щоб ви отримували лише найкраще. Будемо раді бачити вас знову серед наших задоволених клієнтів!
- Виктория Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Реальність Сну. Популярные размеры: 80x190
Все дуже чудова, матрац комфортний, швидко доставили
- Продавец Реальність Сну
Доброго дня, Вікторія дякуємо за ваш відгук! Ми дуже цінуємо, що ви знайшли час поділитися враженнями про ваш новий матрац. Наша команда працює, щоб ви отримували лише найкраще. Будемо раді бачити вас знову серед наших задоволених клієнтів!
- Ольга З***Отзыв от покупателя. Продавец: Реальність Сну. Популярные размеры: 120x190
Замовляла для батьків. Матрац виготовили швидко. Якість чудова. Дякую за швидкість та професійність.
- Продавец Реальність Сну
Велике дякуємо за ваш теплий відгук! Ми дуже цінуємо, що ви знайшли час поділитися враженнями про ваш новий матрац. Наша команда працює, щоб ви отримували лише найкраще. Будемо раді бачити вас знову серед наших задоволених клієнтів!
- Ольга С***Отзыв от покупателя. Продавец: Реальність Сну. Популярные размеры: 80x200
Ще не використовується
- Ольга С***Отзыв от покупателя. Продавец: Реальність Сну. Популярные размеры: 140x200
Дуже зручний матрас.Спиться добре.
Такий як я і хотіла - Владислав М***Отзыв от покупателя. Продавец: Реальність Сну. Популярные размеры: 70x190
Заказывали два матрацы односпальных, сразу перезвонили, сказали изготовят в течении 5 дней, но на пятый день уже доставили домой. Хорошо упакованы, очень довольны. Ничем не отличаются от тех, что подороже в мебельном магазине.
- Достоинства:
- Нормальный матрац за эти деньги
- Недостатки:
- Ксения Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Реальність Сну. Популярные размеры: 90x200
Нет никакой гарантии. Только Замовлення без подписи и печатей.
- Продавец Реальність Сну
Доброго дня! Гарантія на матрац 18 місяців, до товару додається паспорт товару, на якому стоїть дата виготовлення, зберігайте його будь ласка і чек.
Заказ був оформлен 07.08.23 - подзонили, сказали, що немає в наявності. Будуть виготовляти дест днів з 5. На 16,08.2023 не було ніяких дзвінкв. В заказі теж не було телефона з'язку. Допоміг чат бот Розетки. Майже через пів години подзонили та вибачились. Доставили 17.08.2023. По самому матрацу поки сказати складно. Тільки його висота - 17 см. а не 19.
- Достоинства:
- На вигляд гарний, не жорсткий.
- Недостатки:
- Висота не відповідає.
- Продавец Реальність Сну
Доброго дня! Приносимо вибачення за затримку. Дякуємо за покупку і сподіваємося що Ви будете задоволені матрацом. Приємного використання.
- Юстина Б***Продавец: Реальність Сну. Популярные размеры: 80x190
Замовили матрас тиждень назад, сказали будуть виготовляти днів з 5, відтоді ні дзвінків, ні матрасу(
- Продавец Реальність Сну
Доброго дня! Ваше замовлення передане до служби доставки