Топи продажів

Отзывы покупателей о Щетка для ухода за шерстью с USB зарядкой Pet Brush зеленая

Оценка пользователей 4.46/5
  • Отзывы про товар продавца Beauty Sence
  • Ира Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Beauty Sence

У меня три кота, собака.
    Результат 0.

Достоинства:
    Недостатки:
    Не рекомендую.
    • Продавец  Beauty Sence

Добрый день, Ирина! Напишите пожалуйста, в чем заключается результат 0? Щетка для ухода за шерстью она в первую очередь увлажняет шесть и делает массаж питомцу. Напишите пожалуйста, что именно вас не устроило в товаре? С уважением компания Beauty Sence.

• Добромутов
    Отзыв от покупателя. Продавец: Pro Stories

Щётка за свои деньги имба. Котик в восторге. Единственный минус, это юсб шнур в комплекте. Который нагрелся за считанные секунды и загорелся. Не убила российская ракета, так чуть не сгорел от китайского шнура. В остальном всё прекрасно.

Недостатки:
    Юсб шнур
  • Дар'я Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX

Швидко дійшло, все працює, якась додаткова інструкція крім малюнка на упаковці не була б зайва.

Достоинства:
    Зручно чесати кота. Йому не дуже подобається, проте його не питали.
    Недостатки:
    кабель для зарядки дуже короткий
    • Продавец  GETLUX

Дякуємо за відгук!) Раді, що Вам сподобалося. В разі чогось звертайтесь і ми вирішимо будь-яке ваше питання впродовж гарантійного терміну 12 місяців. З повагою, магазин GETLUX

• Катерина Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Tweezy

Расческа пришла быстро, работает, щетинки резиновые, массажные. Кошка длвольна

Достоинства:
    Хорошо вычесывает, шерсть остаётся на щетке
    Недостатки:
    Села через 20 минут работы
  • Світлана В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Pro Stories

Щиро дякую, щітка працює, коти задоволені. Першу щітку прислали з браком, швидко зв'язались зі мною та оформили обмін, дякую!!!

Достоинства:
    Щітка працює, коти в захваті!
  • Ірина
    Отзыв от покупателя. Продавец: Kormud

Користуюсь щіткою вже місяць, всім задоволена. Пар йде добре, щітка сама м'яка, мої три кішки переносять процедуру добре. Заряда вистачає десь на 5-7 неквапливих вичісувань. Щітка добре збирає шерсть. На літо, окрім вичісування, ще й трохи охолоджує тварину. Взимку користуватись буду трошки рідше. Для мене, як алергіка, цей гаджет просто спасіння, оскільки шерсть в кімнатах тепер літає меньше. Сервіс гарний, продавець на зв'язку.

Достоинства:
    Добре працює, виконує свою функцію.
  • Ірина Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Pro Stories

Щітка якісна,опис товару відповідає дійсності

• Olena Y***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Kormud

Щітка сподобалась, вичісує шерсть гарно, свої функції виконує відмінно. Не шумить, рекомендую, не лякає тваринку

• Ярослав Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Pro Stories

Вчора забрав щітку. Спробував вичісувати кішку. Спочатку зробив помилку, бо трошки надавлював на щітку, а кішці це боляче. Пізніше пристосувався і почав ледь проводити. Отже, у висновку подається прохолодний аерозоль що покращує зняття шерсті; кішка не тікає (хоча вона у мене непосидюча). Шерсті забирає добряче і сама шерсть із щітки знімається легко. Девайсом задоволений, сподіваюсь прослужить довго.

Достоинства:
    Вказані у відгуку.
    Недостатки:
    На даний момент не знайшов
  • Ірина Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: All4Goods

Класно забирає підшерсток у довгощерстих. З короткошерстими трохи гірше працює.

Достоинства:
    Розпилює воду, затримує летючий пух
    Недостатки:
    Деякі котики можуть злякатися вологого пару
    • Продавец  All4Goods

Дякуємо за відгук!

• Светлана С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Pets Room

Спасибо . Все пришло, все работает как в рекламе по ТВ. Штука хорошая, собирает шерсть отлично. Фото прикреплю. Рекомендую.

• Екатерина Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MichaelMarket

Це просто знахідка, за 1 присіст знімаємо 2 добрих килима шерсті з кота!

Достоинства:
    Чистить кота дай Боже, вартує своїх грошей
    Недостатки:
    Коли заливається шерстю погано подає пар
  • Богдана
    Отзыв от покупателя. Продавец: MasterPrice

Єдина щітка, яка не стає здобиччю для моєї киці! Вона дійсно кайфує і навіть дає почухати животик!
    Функцію паки вмикаю на трішки, класна опція але не дуже до вподоби моїй пані.
    Загалом чудова щітка. Рекомендую!

Достоинства:
    Зручна у використанні, киці подобається
    Недостатки:
    Поки не знайшла
  • Віталій К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Рекрут

Коти задоволені

• Інна А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop

Вычесывает отлично , правда очень долго лучше не вычесывать так как у кота шерсть становится мокрой. Кот в восторге

Достоинства:
    Свои функции выполняет
    • Продавец  FlashShop

Щиро дякуємо вам за довіру та приємні слова! Нам дуже радісно знати, що ви залишилися задоволені покупкою та обслуговуванням. Будемо раді знову бачити вас серед наших клієнтів — обов’язково завітайте ще, у нас регулярно з’являються цікаві новинки та вигідні пропозиції. Гарного вам дня й приємних покупок!

• Іван Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop

незважаючи на простоту конструкції кіт поступово закохався у щітку й сам заскакує на прасувальну дошку й нявкає щоб його почесали

Достоинства:
    проста та зручна
    Недостатки:
    шипіння спочатку лякає кота
    • Продавец  FlashShop

Добрий день! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!

• Тетяна
    Отзыв от покупателя. Продавец: MichaelMarket

Чудова щітка для нашої пухнастої кішки. Ввімкнулася одразу, інтуїтивно зрозуміло, що і як робити. В комплекті йде кабель дря підзарядки щітки.
    Наша кішка щоправда трохи лякається, коли бачить, що зі щітки парує. Але якщо пар ввімкнути в процесі розчісування, то все гаразд, - кішка кайфує. Пару виходить якраз стільки, щоб не намочити хутро, а ледь-ледь зволожити. І до речі, після такого вологого розчісування, хутро в кішки доглянуте на дотик, наче після спа -процедур

Достоинства:
    Виконує свої функції
  • Світлана Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop

Щітка чудова, котик задоволений. Щітка прийшла несправна, але дякую продавцю який без проблем вирішив це питання з непрацюючою щіткою та відправив нову. Дякую вам)

Достоинства:
    Швидка доставка
    • Продавец  FlashShop

Добрий день, Світлано! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!

• Міра А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MyChoice

Дуже гарний гребінець-щітка. Мої котики в захваті. Добре вичісує. Дякую продавцю за такий чудовий товар.

Достоинства:
    Ціна, якість
    Недостатки:
    Не виявилось
  • Tetiana M***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MyChoice

Добре вичесує, не лякає котика

• Тетяна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX

Швидко прийшла. Легко розщісує ( розплутує кафтуни) , дуже зручна.

Достоинства:
    Кіт зовсім не боїться
    Недостатки:
    Не має
    • Продавец  GETLUX

• Галина

Котикам сподобалась

• Олена Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Рекрут

Купила напередодні осінньої ліньки, покупкою задоволена. Після вичісування шубка аж блискуча. Особливо актуально, якщо шерсть довга і кішці важкувато вилизуватись. Рекомендую)

Достоинства:
    Гарно вичісує, шерсть не розлітається, кішечці наче сподобалось)
  • Александр Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AFP

Щетка классная, но кот боится звука, хоть он и не громкий :)

• Продавец  AFP

Дякуємо, що ділитесь своїми враженнями.

• Олена К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Tweezy

Задоволена щіткою,все працює і шерсть краще збирається,завдяки парі не розлітається по квартирі. Дякуємо за швидку доставку і якісне обслуговування.

• Марина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Tweezy

Працює на відмінно, кіт задоволений.

• Анна П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Tweezy

Усе супер! Менеджер ввічлива, доставка швидка. Кіт оцінив щітку і тепер із задоволенням лежить усю процедуру. А я у захваті від того, що шерсть не розлітається снігом в усі боки. Дякую!

Достоинства:
    Шерсть дійсно лишається на щітці
    Недостатки:
    Не помітила
  • Ирина С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Tweezy

Котик задоволений,а я ще більше! Тепер ми практично не линяємо!

Достоинства:
    Гарна щіка,на свої гроші супер,рекомендую.
    Недостатки:
    Швидко закінчується водичка.
  • Катерина Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Tweezy

Обслуговування прекрасне усе швидко. Товар якісний Кішка в захваті. Тепер вичісування без стресу для кішки і для мене Я не знаю що за секрет в цій щітці, але кішка її дуже любить і не тікає Дуже корисна покупка. Дякую

Достоинства:
    Подобається кішці
  • Биковський С***

Все добре.

• Ганна С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Tweezy

Дякую, за швидку доставку грібінця, товар добрий, працює, шнур для зарядки в комплекті, все як на фото, в таку жару розчисую котика, воду заливати легко, зручно вечесувати!
    Ще раз дякую!!!

Достоинства:
    Ціна, якість, доставка
  • Віталій Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Kormud

Дякую, все працює і допомагає

Достоинства:
    Недостатки:
    Покіщо не знайшов
  • Светлана
    Отзыв от покупателя. Продавец: Kormud

Гарна щітка,зручна у використанні.

• Юлія О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Kormud

Щітка сподобалась, вичікує шерсть гарно, свої функції виконує відмінно. Не шумить, рекомендую.

• Дар'я Ж***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Kormud

Гарна щіточка. Котику зайшла)
    Має звук при роботі але він не гучний, кота не відлякує.
    Окремо дякую за швидку роботу магазина. Дуже швидко та без проблем отримала замовлення

Достоинства:
    Швидка доставка, якісний товар
  • Яна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Greenroom

Супер, нарешті я знайшла ту щітку, від якої мій песик не тікає. Шерсть вичісує добре.

• Продавец  Greenroom

Дякуємо за відгук!)