- КостянтинОтзыв от покупателя. Продавец: MAXIRA. Общий вес: 500. Упаковка: Пакет с застежкой Zip-Lock
Маракуйя сподобалась. Буду замовляти ще.
- Продавец MAXIRA
Дякуємо за відгук!
Будемо раді вашим новим замовленням!
- ЮраОтзыв от покупателя. Продавец: MAXIRA. Общий вес: 500. Упаковка: Пакет с застежкой Zip-Lock
Смачно.
- Юра С***Отзыв от покупателя. Продавец: MAXIRA. Общий вес: 250. Упаковка: Пакет с застежкой Zip-Lock
Смачно, смак не подібний не на що . Немає з чим порівняти. Рекомендую.
- Продавец MAXIRA
Дякуємо вам щиро за відгук!
Справді, у сушеної маракуї дуже особливий, яскравий смак — не схожий ні на що інше, лише для справжніх поціновувачів
Супер, що вам сподобалося! Дякуємо за рекомендацію та будемо раді новим замовленням
- Людмила П***Отзыв от покупателя. Продавец: Yorswet. Общий вес: 500. Упаковка: Пакет с застежкой Zip-Lock
Отримала вiдправлення швидко як для укрпошты. Все дуже гарно запаковано.
Неочiкувано для себе разом з замовленням отримала ще два малюсеньких, але таким милих та смачних презентика. Дякую продавцевi за швидкiсть та гарний сервiс.
Щодо маракуйi, то я обожнюю цей фрукт за неперевершений смак, аромат. Дуже люблю цi хрумкi кiсточки, якi легко жуються.Не мiстить цукру,барвникiв. Гарний додаток до основного харчування. Люблю смакувати маракуйю пiд каву, чай, як десерт до прийому iжi i як окремий поживний перекус.
Хто не смакував нiколи цей фрукт, попробуйте, вiн в сушеному виглядi набагато добрiший вiд свiжого, що продають в мережi наших супермаркетiв.- Достоинства:
- неперевершений смак, аромат
- Недостатки:
- жодних