Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Дыня канталупа (цукат) 500г

Оценка пользователей 4.8/5
  • Отзывы про товар продавца MAXIRA
  • Артемій
    Отзыв от покупателя. Продавец: MAXIRA. Общий вес: 250. Упаковка: Пакет с застежкой Zip-Lock

Все смачно, недорого, швидка доставка

• Продавец  MAXIRA

Дякуємо за відгук, будемо раді вашим новим замовленням!

• Ірина М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MAXIRA. Общий вес: 1000. Упаковка: Пакет с застежкой Zip-Lock

Якість є.
    Але (!!!) ніяка це ні диня.
    Гарбуз!!!

Достоинства:
    Корисно.
    Недостатки:
    Гарбуз замість дині
  • Владислав А***

Невероятно вкусно, выраженный привкус дыни, мягкие - супер

• Продавец  MAXIRA

Дякуємо вам за такий теплий відгук!
      Нам дуже приємно, що диня вам сподобалась. Вона дійсно має яскравий смак, бо обираються тільки стиглі плоди та дбайливо висушуються, без втрати аромату. Хай смакує!

• Руслана К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: НАТАЛ. Общий вес: 500. Упаковка: Бумажный пакет

Це щось неймовірно смачнюче, таку диню я ще е куштувала, просто суперова,смак не переказати ,продавець супер, швидко зібрали, швидко відправили,ви не пошкодуєте це щось

Достоинства:
    Смачне,корисне
    Недостатки:
    Просто немає
    • Продавец  НАТАЛ

Руслана, дякуємо за Ваш відгук і оцінку нашої праці. Смачного! До нових зустрічей!

• Світлана Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: НАТАЛ. Общий вес: 1000. Упаковка: Бумажный пакет

Зробила вже друге замовлення. Швидко відправили. Дуже задоволена якістю продукту. Приємно здивована подарункам. Щиро дякую. Приємні ціни, хороша якість.

• Продавец  НАТАЛ

Дякуємо за Ваш відгук і оцінку нашої праці. Смачного!