Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Финик «шоколадный» Кап кап 1кг

• Наталія І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MAXIRA. Общий вес: 1000. Упаковка: Пакет с застежкой Zip-Lock

Смачні і у гарному стані фініки

• Продавец  MAXIRA

Щиро дякуємо за відгук! Будемо раді вашим новим замовленням

• Юрий К***

Товар свежий, целенький, в меру сладкий. Спасибо продавцу Ирине.

Достоинства:
    Вкусный.
    Недостатки:
    Нет.
    • Продавец  MAXIRA

Будь ласка, звертайтесь! Не підведемо )

• Вита Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MAXIRA. Общий вес: 500. Упаковка: Пакет с застежкой Zip-Lock

Финик свежий , мягкий, отличная продукция

Достоинства:
    Вкусный
    • Продавец  MAXIRA

Щиро дякуємо за теплі слова! Раді, що фініки вам сподобались — ми дійсно стараємось, щоб усе було свіже, м’яке та смачне. Гарного вам настрою й будемо раді бачити вас знову!

• Тетяна К***

Дуже смачний!

• Сергій С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MAXIRA. Общий вес: 250. Упаковка: Пакет с застежкой Zip-Lock

Смачний.
    Ввічливий продавець.

Достоинства:
    Все як у опису

Дякуємо за відгук
      Завжди Вам раді !

• Владислав А***

Превзошел ожидания, по вкусу как дорогие финики, мягкие, сладкие. Очень доволен.

• Продавец  MAXIRA

"Дякуємо за ваш відгук! Нам дуже приємно, що фініки перевершили ваші очікування. Вони дійсно класні, свіженькі , тому зберігають свою м’якість і насичений смак. Нехай смакують!"

• Тетяна К***

Рекомендую

Достоинства:
    Дякую , швидко, гарне обслуговування
    • Продавец  MAXIRA

Дякуємо за відгук
      Звертайтесь ще!