Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Клюква натуральная вяленая (резаная) 1кг

на основе 31 отзыв
  • Отзывы про товар продавца MAXIRA
  • Маргарита П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MAXIRA. Общий вес: 250. Упаковка: Пакет с застежкой Zip-Lock

Для меня главный критерий: минимум сахара, вкусно, полезно. Всем этим показателям данный продукт соответствует. Рекомендую.

Достоинства:
    Полезно, вкусно, сахара мало
    • Продавец  MAXIRA

Щиро дякуємо за ваш відгук!

Нам дуже приємно, що журавлина відповідає вашим очікуванням за смаком і користю, особливо щодо мінімального вмісту цукру

Дякуємо за рекомендацію та довіру — будемо раді вашим новим замовленням!

• Оксана С***

Ягоди дуже смачні, кисленькі, для випічки топ.

Дякуємо за відгук!
      Будемо раді вашим новим замовленням)

• Людмила К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MAXIRA. Общий вес: 500. Упаковка: Пакет с застежкой Zip-Lock

Журавлина сподобалась

Достоинства:
    Ягоди не різани, злегка солодка
    Недостатки:
    Не має
    • Продавец  MAXIRA

• Марина Н***

Спасибо за товар.Очень люблю из них делать запеканки,сырники,отлично сочетаются с тестом.Буду заказывать ещё.

Достоинства:
    Вкусная,с приятной кислинкой.ягодки не слипшиеся.
    Недостатки:
    Нет.
    • Продавец  MAXIRA

Дякуємо вам за відгук

Раді, що журавлина вам сподобалася і чудово доповнила запіканки та сирники — справді, вона ідеально поєднується з випічкою та тістом.

Приємно чути, що ви відзначили смак із легкою кислинкою та те, що ягідки не злипаються — ми стежимо за якістю сушіння та зберігання, щоб продукт залишався розсипчастим і свіжим.

Будемо раді вашим новим замовленням

• Ніна С***

Смачна, із кислинкою. не липка, м'яка. Вислали швидко

Достоинства:
    смачна

Дякуємо за відгук!
      Раді, що журавлина вам сподобалась)
      Дякуємо за довіру і будемо раді вашим наступним замовленням!

• Людмила О***

Очень вкусно , клюква сладкая я даже не ожидала))

Достоинства:
    Быстрая доставка

Дякуємо за відгук !
      Звертайтесь ще )

• Людмила С***

Журавлина смачна, гарного кольору, не кисла, приємно пахне

Достоинства:
    Смак
    Недостатки:
    Не має
    • Продавец  MAXIRA

Насолоджуйтесь! Дякуємо за відгук !
      Звертайтесь ще

• Назаренко О***

Смачно

Дякуємо ! Звертайтесь

• Волев Ю***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MAXIRA. Общий вес: 1000. Упаковка: Пакет с застежкой Zip-Lock

дуже смачна ,свіжа журавлина

• Продавец  MAXIRA

Ми раді, що ви задоволені !
      Звертайтесь ще !

• Волев Ю***

дуже смачна свіжа клюква рекомендую

• Продавец  MAXIRA

Дякуємо за відгук ! Дуже приємно, що журавлина вам сподобалась. Завжди раді тішити вас свіжою та якісною продукцією. .

• наталя к***

Смак дитинства.

Достоинства:
    Смачно.
    Недостатки:
    Шукаю
    • Продавец  MAXIRA

“Дуже приємно, що наша журавлина нагадала смак дитинства Сподіваємося, недоліків і надалі не буде ”

• Аліна У***

Все супер, свіже і смачне)

Дякуємо за відгук
      Звертайтесь ще !

• Тетяна К***

Дуже смачна, раджу 100%

• Продавец  MAXIRA

Щиро дякуємо за такий теплий відгук! Нам дуже приємно, що журавлина вам сподобалась. Стараємось тішити вас якістю та смаком!
      Завжди Вам раді !

• Сергій С***

Смачна.
    Ввічливий продавець.

Достоинства:
    Все як у опису

Дякуємо за відгук
      Завжди Вам раді !

• Коваль И***

Очень вкусная , не старая , не пересушенная. Рекомендую

Дякуємо за рекомендації
      Звертайтесь

• Юлія Н***

Хороший продукт. Замовляли різні сухофрукти. Отримали в прозорих пакетах та картонній коробці. Будемо замовляти ще.

• Продавец  MAXIRA

"Дякуємо за ваш відгук і довіру! Нам дуже приємно, що вам сподобалася наша продукція. Будемо раді вашим новим замовленням!"

• Алексей

Мясистая, нежная клюква с ярким вкусом, чистенькая. Отлично!

• Продавец  MAXIRA

Дякуємо за відгук! Раді, що вам сподобалася наша журавлина. Нехай смакує! Завжди Вам раді

• Дмитрий И***

Найсвіжіші! Обслуговування магазину на найвищому рівні, все було зроблено дуже швидко, смак ок, не сухі. Були проблеми з Розеткою, котрі вирішились суспільними діями з обох боків.

Достоинства:
    Жодної немає сухої, соковита
    • Продавец  MAXIRA

* Щиро дякуємо за ваш чудовий відгук! Дуже приємно, що ви оцінили нашу якість обслуговування та смак продукції. Раді, що всі питання вдалося вирішити оперативно
      Завжди будемо раді вашим новим замовленням! Не підведемо!

• Ольга Є***

Швидко зв'язались, відповіли на всі питання. Товаром задоволена: смачно, корисно, без ушкоджень та свіже. Якість та ціна відповідають заявленим. Буду замовляти ще.

Достоинства:
    Ціна. Якість. Сервіс.
    • Продавец  MAXIRA

Дуже дякуємо Вам за відгук !

• Продавец  MAXIRA

Завжди Вам раді
      Не підведемо !!!

• Віталій

Ягоди прийшли такі як і на фото. Отримав те що й очікував.

Супер ) Дуже раді, що ви задоволені !!! Дякуємо за відгук

• Олена К***

Рекомендую !
    Товар відповідає опису.
    Швидка відправка.
    Добре пакування.
    Буду замовляти ще)
    Дякую!

Достоинства:
    Чиста, достатньо свіжа, смачна
    • Продавец  НАТАЛ

Олена, дякуємо за Ваш відгук і оцінку нашої праці. Смачного! До нових зустрічей!

• Алла Ц***

Гарний товар

• Продавец  НАТАЛ

Алла, дякуємо за Ваш відгук і оцінку нашої праці. Смачного! До нових зустрічей!

• Ірина К***

Все ок.

• Продавец  НАТАЛ

Ірина, дякуємо за Ваш відгук і оцінку нашої праці. Смачного! До нових зустрічей!

• Наталія І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: НАТАЛ. Общий вес: 500. Упаковка: Бумажный пакет

Знову замовила , і задоволена , рекомендую продавця!

Достоинства:
    Все знову супер

• Алла
    Отзыв от покупателя. Продавец: НАТАЛ. Общий вес: 1000. Упаковка: Бумажный пакет

Журавлину берем у цього продавця вже не перший раз. Якість хороша, відправка швидка, посилка добре запакована. Рекомендую цей магазин для покупок.

Достоинства:
    Хороший товар і швидка доставка
    Недостатки:
    Не виявили
    • Продавец  НАТАЛ

• Ирина П***

Смачно!

• Олександр О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: НАТАЛ. Общий вес: 500. Упаковка: Бумажный пакет

Смачні та якісні ягоди. Дякую за асортимент!

• Ірина К***

Дякую.

Достоинства:
    Смачно.
    Недостатки:
    Нема.
    • Продавец  НАТАЛ

Дякуємо за Ваш відгук і оцінку нашої праці. Смачного!

• Олена С***

Швидко) Смачно)

• Продавец  НАТАЛ

Дякуємо за Ваш відгук і оцінку нашої праці. Смачного!

• Малярчук С***

Дуже смачно

Достоинства:
    Гарно відібрана
    • Продавец  НАТАЛ

Дякуємо Вам за відгук і оцінку нашої праці. Смачного!

• Артем
    Отзыв от покупателя. Продавец: НАТАЛ. Общий вес: 500. Упаковка: Бумажный пакет

Дуже смачна ягода! Одна в одну. Не пересушена. Рекомендую.

• Продавец  НАТАЛ

Дякуємо за відгук і оцінку нашої працї. Смачного!