Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Курага органическая большая Узбекистан 500г

Оценка пользователей 4.87/5
  • Ірина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MAXIRA. Общий вес: 1000. Упаковка: Пакет с застежкой Zip-Lock

Очень вкусная , мягкая , не приторно сладкая . Беру уже второй раз .Рекомендую !

Достоинства:
    Вкусная , мягкая

• Ірина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MAXIRA. Общий вес: 250. Упаковка: Пакет с застежкой Zip-Lock

Очень вкусная , свежая , с мягкой мякотью , супер

Достоинства:
    Свежая, вкусная, без сахара
    • Продавец  MAXIRA

Дякуємо за відгук і будемо раді вашим новим замовленням!

• Вікторія

Дуже смачні

• Оксана С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MAXIRA. Общий вес: 500. Упаковка: Пакет с застежкой Zip-Lock

Дуже смачні абрикоси, м'які, солодкі в міру, соковиті, не сухі.

• Олена С***

Дякуємо,сподобалась.

• Марія К***

Велика за розміром, смачна соковита, не пересушена, чудова!

• Александра К***

Дуже смачні та свіжі.

Достоинства:
    Смачні.
    • Продавец  MAXIRA

Щиро дякуємо за відгук! Будемо раді вашим новим замовленням

• Тамара С***

М'які, великі, смачно.

Достоинства:
    Смак і доставка.

Щиро дякуємо за відгук! Будемо раді вашим новим замовленням

• Алла

Фото не відповідає дійсності, це і близька не така курага. На ринку ніколи б не купила таке((
    На фото посередині найбільша, більшість маленькі. І дивно тонкі.

Достоинства:
    в пошуках
    Недостатки:
    дрібна, тверда, кисла, жортки волокна всередині
    • Продавец  MAXIRA

Дякуємо за ваш відгук і шкода, що курага не виправдала ваших очікувань!
      Курага — це натуральний продукт, і її вигляд та розмір можуть відрізнятися залежно від сорту абрикоса, сезону, врожаю та ступеня стиглості плодів. Фото на сайті є реальними, але вони передають загальний вигляд продукту, тоді як у кожній партії можливі природні відмінності: частина плодів може бути більшою, частина — меншою, а товщина та структура — різною.

Щодо смаку й текстури: легка кислинка, щільність та волокниста структура — це нормальні характеристики кураги з певних сортів абрикоса, особливо якщо продукт не перев’ялений і не надмірно оброблений. Така курага може здаватися твердішою, але після промивання та легкого замочування вона стає м’якшою і розкриває смак краще. У цьому виді кураги завжди присутня легка природна кислинка, але вона не є кислою — це вже індивідуальне сприйняття смаку.

Ми завжди відкрито показуємо продукт і працюємо лише з перевіреними постачальниками. Нам прикро, що саме вам ця курага не підійшла за смаковими вподобаннями, але це не свідчить про її неякісність, а радше про індивідуальне сприйняття.

• Ніна С***

Велика, солодка. смачна

Достоинства:
    Смачна

Дякуємо за відгук

• Ольга Ш***

Україна дуже якісна, смачна і натуральна.

Достоинства:
    Смачна
    Недостатки:
    Не помітила
    • Продавец  MAXIRA

Дякуємо за відгук)

• Вікторія К***

Курага велика та корисна. Продукт сподобався!
    Приємний на смак. Можна використовувати в різних стравах.

Достоинства:
    Користь та смак.
    Недостатки:
    Не знайдено
    • Продавец  MAXIRA

Дякуємо за ваш відгук) приємно що вам до вподоби, будемо раді повторним замовленням!

• Мартина Л***

Якісна курага.

Дякуємо за ваш відгук!
      Звертайтесь ще, завжди вам раді)

• Тетяна К***

Курага світленька, не темна , не гірчить.

Достоинства:
    Швидко отримала замовлення
    • Продавец  MAXIRA

Насолоджуйтесь)
      Приємно читати , що наша курага Вам сподобалась !
      Завжди Вам раді

• Тетяна К***

Сподобалась, велика.

Достоинства:
    Сподобалась
    • Продавец  MAXIRA

Дякуємо за відгук ми раді, що курага Вам сподобалось.
      Звертайтесь ще

• Ольга Є***

Швидко зв'язались, відповіли на всі питання. Товаром задоволена: смачно, корисно, без ушкоджень та свіже. Якість та ціна відповідають заявленим. Буду замовляти ще.

• Продавец  MAXIRA

"Дякуємо за ваш відгук, Ольго! Раді, що наша курага вам сподобалася та виправдала ваші очікування. Завжди працюємо, щоб радувати вас якістю та сервісом. Будемо раді новим замовленням!"