Отзывы покупателей о Солнцезащитный крем для лица SPF 50 дневной cream с SPF защитой матирующий бальзам в форме стика от солнца для тела средство солнцезащита лица крем-стик с высокой степенью защиты JAYSUING 18 г

• Юлія Р***

Не матує.

• Ярослава Т***

3/5

• Новіцька Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: NimfaStoreUA

Дуже неприємний засіб, відчуття наче дезодорант намазав на обличчя, дуже масляне відчуття

Достоинства:
    Формат засобу
    Недостатки:
    Надто жирно
    • Продавец  NimfaStoreUA

Дякуємо за Ваш відгук, Наталіє!

Нам щиро шкода, що засіб не виправдав Ваших очікувань. Формула стіку дійсно має більш насичену текстуру, оскільки створена для забезпечення високого рівня захисту SPF 50 та водостійкості. Це особливо зручно для тривалого перебування на сонці — наприклад, на морі чи в горах.

Однак ми розуміємо, що кожна шкіра індивідуальна, і відчуття можуть відрізнятися. Дякуємо за відзначення зручного формату — саме стік дозволяє наносити засіб без контакту з руками, що гігієнічно й практично.

Можливо, Вам більше підійде формат з легкою флюїдною текстурою — у нашому асортименті є кілька таких варіантів. Якщо буде цікаво — із задоволенням підберемо інший засіб, який краще відповідатиме Вашим очікуванням

• Марина
    Отзыв от покупателя. Продавец: NimfaStoreUA

Этот крем просто находка. Очень удобный в использовании, свежая дата производства, лёгкий приятный аромат и матовый финиш. Никакого раздражения не вызвал. Буду заказывать ещё.

• Продавец  NimfaStoreUA

Щиро дякуємо вам за замовлення та зворотній зв’язок. Чекаємо за новими покупками

• Оксана Д***

Швидка доставка, дякую !

Дякуємо за замовлення

• Альона Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: NimfaStoreUA

Швидко відповідали, швидка відправка, все відповідає опису. Буду тестувати, поки що сказати щось хороше, або погане не можу. Час покаже)

• Продавец  NimfaStoreUA

Щиро дякуємо за зворотній зв’язок

• Марія В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: NimfaStoreUA

Швидка відправка,приємне обслуговування !Товар відповідає опису!саме його обрала за рекомендацією!алергік,з комбінованою шкірою і мені цей засіб підходить.

Достоинства:
    Вартість,зручність формату
    Недостатки:
    • Продавец  NimfaStoreUA

Щиро дякуємо за зворотній зв’язок. Чекаємо за новими покупками