Отзывы покупателей о Весы для багажа весы кантерные портативные электронные весы ручные безмен до 50 кг Kayfovo ELS 16

Оценка пользователей 4.91/5
  • Сергій П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop

Дуже задоволений цім придбанням. Можно все переміряти до грамів. А ще, коли треба зважити щось об'ємне і тяжке, не треба їх(речі) брати у руки, ставати на підлогові ваги, потім від загальної ваги віднімати свою. А також, для зручності, зробив додатковий гачок. І взагалі всі задоволені.

Достоинства:
    У всьому
  • Оксана Щ***

Товар відповідає очікуванням.

Достоинства:
    Прийшли дуже швидко. Зважувати зручно.
    • Продавец  Lemeshop

• Дарина Я***

Швидко прийшли. Все супер

Достоинства:
    Працює. Повністю відповідає опису

• Айла

Ваги зручні у користуванні

Оперативна доставка

• А420

Ок!

Достоинства:
    Доставка, и сам товар
    • Продавец  Lemeshop

• Олег А***

Все просто суперно

• Юлія П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop

Замовлення обробили і виконали дуже швидко. Ваги повністю як на фото, батарейки у коробці, просте використання

Достоинства:
    Ідеально для подорожі де потрібно знати вагу валіз

• Губская А***

Зручні та точні.Рекомендую

Достоинства:
    Ваги зручні,точні.
    • Продавец  Lemeshop

• Анна Ш***

Зручні в користуванні

• Ілля І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop

Гарні ваги за свої кошти. Нажаль, немає з чим порівняти, тому сподіваюсь на точні показники.

Достоинства:
    Зручні
    • Продавец  Lemeshop

• Інна
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop

Гарні ваги. Користуюся вже декілька місяців. Чутливі до зважування. Цифри на дісплеі великі . Продавець спрацював оперативно, доставка була швидка .

Достоинства:
    Зручні в користуванні.
    • Продавец  Lemeshop

Щиро вдячні вам за відгук! Нам приємно знати, що наш товар приніс вам задоволення, і ваші добрі слова надають нам ще більше мотивації вдосконалюватися. Ми прагнемо, щоб кожен наш клієнт отримував саме те, на що сподівається, і ваш відгук підтверджує, що ми йдемо в правильному напрямку. Якщо виникнуть будь-які питання або побажання — ми завжди до ваших послуг! Дякуємо за вашу довіру та вибір нашого магазину!

• Дмитрий Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop

Понравился, только в описании было написано что есть кнопка тары, но на кантере я её не нашел.

Достоинства:
    Удобный
    Недостатки:
    Нет кнопки сброса тары
    • Продавец  Lemeshop

• Світлага Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop

Товаром задоволена. Отримала швидко. В комплект входять батарейки. Працюють ваги добре.

Достоинства:
    Легкі у користуванні. Зручний інтерфейс
    Недостатки:
    Немає інструкціі, прийшлось вчитись методом тика.
    • Продавец  Lemeshop

• Діана
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop

Вагами задоволена. У комплекті були батарейки, гарно працюють і показують вагу, я замовляла спеціально для багажу, проблем не виникло . Дякую

Достоинства:
    Все працює
    Недостатки:
    Не помітила
    • Продавец  Lemeshop

• Микола С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop

Не такий як на фото, замість крючка ремінець. Екран маркуватий дивитися при певному вуглі, як в старих кнопочних телефонах дешевих . На велику руку не підійде, більш для жіночої.

Достоинства:
    Важать, є грами.
    Недостатки:
    Під середню або малу руку . В низу не крючок а ремінець, що не вказано не в описі не на фото у продавця. Екран, при певному вуглі дивитися.
    • Микола С***

Зробили обмін, все добре!
      Дякую продавцю, за повагу!!!

• Сергей П***

Працює гарно, зручно важити

• Ирина Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop

Гарні та точні ваги, а ціна взагалі супер.

• Надія Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop

Спасибі, дуже якісно та швидко. Товар справний, ніяких проблем взагалі.

• Продавец  Lemeshop

Дуже вдячні за ваш відгук! Ваші добрі слова - це для нас найкращий стимул до подальших зусиль. Ми завжди стараємося перевершити очікування наших клієнтів і забезпечити їх високоякісними товарами та зручним обслуговуванням. Якщо у вас з'являться будь-які питання чи побажання, будь ласка, повідомте нас - ми завжди готові допомогти! Дякуємо за вашу підтримку та лояльність.

• Ніна О***

Все супер.

• Илья К***

Удобные весы, рекомендую

• Інеса М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop

Зручні та якісно зроблені, вага відповідна. Ціна теж сподобалась. Тож раджу!

• Юрій П***

Ваги працюють досить добре

• Микола Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop

Відповідають очікуванням, працюють чудово.