- AI аналіз відгуків63 відгуки: приблизно 78% позитивних, 10% нейтральних, 12% негативних.Виберіть, щоб дізнатися більше
- Валентин Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Наибольший предел взвешивания: 0.5. Цвет: Черный
Все працює справно, товар відповідає опису та свої функції виконує. Замовлення обробили швидко, доставка була вчасно. Приємно, що батарейки вже були в комплекті — можна одразу користуватися без додаткових покупок. Загалом нормальний варіант за свої гроші, нарікань немає.
- Продавец Lemeshop
Щиро дякуємо вам за відгук!
- ЄвгенОтзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Наибольший предел взвешивания: 0.5. Цвет: Черный
Дуже хороші ваги — працюють чітко, без нарікань
- Продавец Lemeshop
Щиро дякуємо вам за відгук!
- Івануса О***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Наибольший предел взвешивания: 0.5. Цвет: Черный
- Продавец Lemeshop
- Олександр В***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Наибольший предел взвешивания: 0.5. Цвет: Черный
Вообще нормальні ваги, брав дві пари одні точно працюють, а другі від 5 до 30 - 40 мг скакают цифри щось заклинило в середині легкий заводский брак, але сильно не впливає на роботу користуюсь до сих пір
- Продавец Lemeshop
- Володимир І***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Наибольший предел взвешивания: 0.5. Цвет: Черный
Клас ваги, все зважують без проблем
- Продавец Lemeshop
- Олександр Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Наибольший предел взвешивания: 0.5. Цвет: Черный
Гарні ваги, свої функції виконують на 100%
Продавець оперативно відправив- Достоинства:
- Виконують заявлені функції
- Продавец Lemeshop
- Александр Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Наибольший предел взвешивания: 0.5. Цвет: Черный
Отличные весы!
- Продавец Lemeshop
пропрацювали трошки більше місяця, зараз на будь які батарейки напис - lo
- Достоинства:
- дешево
- Недостатки:
- недовго
- Продавец Lemeshop
Вітаємо! Шкода, що трапилась така ситуація. На товар діє гарантія - зв'яжіться з нами для заміни.
- Ян Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Наибольший предел взвешивания: 0.5. Цвет: Черный
Гарний товар, купляв для ділення зеленого чаю)
- Достоинства:
- Гарний товар та чай ділять дуже легко
- Недостатки:
- Чаю мало в цей сезон(
- Продавец Lemeshop
- Александр К***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Наибольший предел взвешивания: 0.5. Цвет: Черный
Все працює , брав щоб важити 0.3 -0.5 грам , все добре показує
- Достоинства:
- Працюють
- Продавец Lemeshop
- Ольга Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Наибольший предел взвешивания: 0.5. Цвет: Черный
Все гарно працює...
Дякую за ваш товар...- Достоинства:
- Чітко працюють
- Недостатки:
- Не побачила
- Продавец Lemeshop
- Володимир Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Наибольший предел взвешивания: 0.5. Цвет: Черный
Ваги прийшли браковані, і продавець про це знав але всерівно відправив, перед тим як замовляти у даного продавця добре подумайте
- Достоинства:
- Недостатки:
- Брак
- Продавец Lemeshop
Вітаємо! Шкода, що трапилась така ситуація. Напишіть нам в особисті - повернемо вам кошти.
- АлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Наибольший предел взвешивания: 0.5. Цвет: Черный
Отличные весы.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Нет!
- Продавец Lemeshop
- Ірина Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Наибольший предел взвешивания: 0.5. Цвет: Черный
На товарі вказано, що в комплекті мають бути батарейки. Проте їх не було(((
- Достоинства:
- Замовлення отримала швидко.
- Продавец Lemeshop
- Сергій О***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Наибольший предел взвешивания: 0.5. Цвет: Черный
Товар відповідає ціні.Нарікань немає.
- Продавец Lemeshop
- Тарас К***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Наибольший предел взвешивания: 0.5. Цвет: Черный
Товар відповідає дійсності. Доволі висока точність Все працює. Дякую )
- Продавец Lemeshop
- Ольга Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Наибольший предел взвешивания: 0.5. Цвет: Черный
Обслуговування гарне. Товар відповідає якості.
- Продавец Lemeshop
- Сергій Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Наибольший предел взвешивания: 0.5. Цвет: Черный
Товар приїхав відповідний до фотографій. Все працює.
- Достоинства:
- Зважують
- Недостатки:
- Незнайшов
- Продавец Lemeshop
- Святослав Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Наибольший предел взвешивания: 0.5. Цвет: Черный
Все працює. Дякую.
- Продавец Lemeshop
- Наймушена М***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Наибольший предел взвешивания: 0.5. Цвет: Черный
Дякую продавцеві за швидке оформлення і відправлення товару
- Достоинства:
- Гарний вигляд, компактні, легкі у виконанні
- Недостатки:
- Поки не виявила
- Продавец Lemeshop
- Микита Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Наибольший предел взвешивания: 0.5. Цвет: Черный
Все добре
- Продавец Lemeshop
- Олександр М***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Наибольший предел взвешивания: 0.5. Цвет: Черный
Не точні, майже завжди 0,3 г від реальної ваги. Спеціально купував "високоточні".
- Наталья С***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Наибольший предел взвешивания: 0.5. Цвет: Черный
На картинке выглядят лучше
- Достоинства:
- Можно взвесить
- Недостатки:
- Дешёвый пластик
- Продавец Lemeshop
- ОльгаОтзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Наибольший предел взвешивания: 0.5. Цвет: Черный
Син обрав ваги, щоб важити монетки. В інструкції написано, що для калібрування треба дочекатись напису «200», але по факту зʼявився напис «500». Далі написано, що треба покласти вантаж, але не вказано, що треба саме еталон 500 грам покласти. Методом випробувань та помилок, самі до цього дійшли, але ваги все одно не фіксуються на одному значенні під час зважування. Коли знімаєш вантаж, показ уходить в «-0,6» та більше. Тобто щось зважити нормально неможливо. Навіщо точність анонсована 0,01? В телефонній розмові представник магазину сказав, що в цих вагах зміщено центр анонсована. Також він запропонував купити більш дорогі ваги. Ті типу точно будуть нормально важити. Навіщо ставити високу вартість, а потім скидати ціну до 299 грн., для мене загадка. Я дуже рада, що іншим покупцям пощастило більше і вони задоволені. В результаті я повернула товар, продавець повернув гроші.
- Достоинства:
- Компактні
- Недостатки:
- Нечітка і з помилками інструкція з калібрування, зміщений центр рівноваги
- Продавец Lemeshop
Доброго дня!
Дякуємо за відгук і перепрошуємо за незручності. Ми врахували ваше зауваження щодо інструкції — вже передали інформацію постачальнику для уточнення.
Щодо нестабільної роботи вагів — схоже, мав місце технічний брак. Добре, що вдалося оперативно оформити повернення. Сподіваємось, майбутні покупки принесуть вам лише позитивні враження.
- Кос'БіОтзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Наибольший предел взвешивания: 0.5. Цвет: Черный
Шаткие, наклеил мягие липучки постоянно нужна корректировка и даже калибровка советую доплатить и взять получше. Короче сомнительнаая покупка
- Продавец Lemeshop
Дякуємо за ваш відгук. Нам шкода, що ваги не повністю виправдали ваші очікування. Модель, яку ви обрали, є бюджетним варіантом і дійсно може вимагати частішої калібровки для точних результатів. Ми завжди готові допомогти підібрати більш надійну модель з кращою стабільністю та точністю, щоб ви залишилися задоволені покупкою.
- Тимур Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Наибольший предел взвешивания: 0.5. Цвет: Черный
Быстрая доставка, к товару претензий нет.
- Продавец Lemeshop
- Олена П***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Наибольший предел взвешивания: 0.5. Цвет: Черный
Швидко отримала замовлення, повністю задоволена вагами, все як у описі, те що мені було потрібно.
- Продавец Lemeshop
- Олександр П***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Наибольший предел взвешивания: 0.5. Цвет: Черный
Все супер
Ваги хороші- Продавец Lemeshop
- ДАНИЛО Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Наибольший предел взвешивания: 0.5. Цвет: Черный
Зачем точность до 10мг, если они их не считывают
Дякуємо за відгук!
Ваги мають точність 0.01 г, але для цього потрібна рівна поверхня, стабільне положення і правильно встановлена тара. Якщо вони не показують соті, можливо, вага предмета замала або є похибка. Напишіть нам — допоможемо перевірити або замінимо при необхідності.
- Олександр Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Наибольший предел взвешивания: 0.5. Цвет: Черный
Товар отримав дуже швидко. Одного дня замовив, а наступного дня отримав. Все працює. Якісний товар. Дякую, Розетка.
- Продавец Lemeshop
- Міщенко К***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Наибольший предел взвешивания: 0.5. Цвет: Черный
Відповідає опису. Зрозумів що це не професійний ваги
- Достоинства:
- Для непрофесійних все нормально
- Недостатки:
- Знов таки все відповідає опису
- Продавец Lemeshop
- Сергей Б***
А чим професійні відрізняються від непрофесійних ?
- Татьяна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Наибольший предел взвешивания: 0.5. Цвет: Черный
Якісний виріб
- Достоинства:
- Швидка доставка
- Продавец Lemeshop
- Микола Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Наибольший предел взвешивания: 0.5. Цвет: Черный
Ваги булав для зважування мікродобрив та засобів захисту рослин. Користуюсь другий місяць, ваги працюють без нарікань. Доставили швидко.
- Достоинства:
- Вартість.
- Продавец Lemeshop
- Елена Е***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Наибольший предел взвешивания: 0.5. Цвет: Черный
Класні ваги. Тепер зважити 4 грами, не проблема
- Продавец Lemeshop
- Ярослав М***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Наибольший предел взвешивания: 0.5. Цвет: Черный
Прийшли швидко, працюють добре, чудові ваги за таку ціну
- Достоинства:
- Компактні
- Недостатки:
- Не знайшов
- Продавец Lemeshop
- Максим О***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Наибольший предел взвешивания: 0.5. Цвет: Черный
Гарні ваги
- Достоинства:
- Компактні
- Продавец Lemeshop