- Олексій М***Отзыв от покупателя. Продавец: Dominus Form. Цвет: Дуб Сонома. Размер спального места: 80 x 200
Купувалили дитині, дуже сподобалось.
- Достоинства:
- Непогана якість, комплектація, збірка.
- Недостатки:
- Небуло
- Биловош О***Отзыв от покупателя. Продавец: Dominus Form. Цвет: Антрацит. Размер спального места: 80 x 200
Дуже погане пакування! Дуже тонкий картон!! Приїхала покоцана! Дуже сумно и прикро! Дитина дуже розчарована!в такому вигляди приїхала кровать! Вся подерта!!!!!
- Недостатки:
- Дуже погане пакування! Дуже тонкий картон!!
- Продавец Dominus Form
Згідно з Пам'яткою, яку ви отримали перед відвантаженням - ви повинні були відмовитись від отримання, щоб ми вислали вам заміну, бо меблі страхуються перевізником, бій - це відповідальність перевізника, але тільки якщо отримувач про це заявляє!
- Татьяна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Dominus Form. Цвет: Дуб крафт белый. Размер спального места: 80 x 200
Дякую . Чудове ліжко , все як в описі . Доставка швидка . Збір легкий . Зручне .
- Достоинства:
- Ціна - якість
- Продавец Dominus Form
Дякуємо за те, що Ви знайшли час, щоб оцінити нас та нашу роботу! Ми цінуємо, що Ви надали перевагу, обравши нашу продукцію і будемо раді допомогти Вам зробити наступну покупку у нас!
- Людмила Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Dominus Form. Цвет: Антрацит. Размер спального места: 80 x 200
Дуже швидка доставка. По інструкції просто складається. На вигляд досить симпатичне.
- Достоинства:
- Просто складається.
- Продавец Dominus Form
- Карина П***Отзыв от покупателя. Продавец: Dominus Form. Цвет: Дуб Сонома + Белый. Размер спального места: 80 x 200
Добрый день , хочу оставить отзыв о кровати . Доставка была очень быстрой приехала кровать через день , качества супер , ни царапин , ни дефектов, просто идеальная . Собрали за пол часа , все легко и просто . Цвет полностью соответствует картинке один в один . Дочка в восторге . Спасибо вам большое
- Достоинства:
- Очень простая в сборке , справились за пол часа , полностью соответствует картинке !!!
- Продавец Dominus Form
- Тетяна В***Отзыв от покупателя. Продавец: Dominus Form. Цвет: Белый. Размер спального места: 80 x 200
Ліжко цілком задовільно до всі потреби.
- Достоинства:
- Компактне
- Продавец Dominus Form
- СвітланаОтзыв от покупателя. Продавец: Dominus Form. Цвет: Белый. Размер спального места: 80 x 200
Доставка дуже швидка! Товар повністю відповідає фото та опису. Все гарно запаковано, пошкоджень не було. Дякую!
- Продавец Dominus Form
- Юлия Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Dominus Form. Цвет: Белый. Размер спального места: 80 x 200
Неймовірне швидко. Просте, надійне, гарно виглядає. Завдяки детальній інструкції не виникає жодних проблем зі збиранням, таке собі лего для дорослих) Навіть жінка з легкістю то зробить. Доставили все ціле, жодних сколів, подряпин не було. Дитина задоволена. Дякую.