Отзывы покупателей о Портативная солнечная панель Ugreen Solar Panel SC100 монокристаллическая, мощность 100Вт (15113)
- Игорь Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Легенда
в пасмурную погоду через стеклопакет получил 17v 25w
- Достоинства:
- как по мне отличная панелька, хорошо ложится на стекло пакет
- Недостатки:
- пока не выявил
- Евгений Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черно-синий
Работает, доволен
- Виталий З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черно-синий
Товар приїхав швидко. Легко під'єднав до станції bluettl EB-3A за допомогою кабелів МС4(в комплекті).Все працює, вдалось отримати 83Вт на зарядку. Погода була не найкраща, в середньому видавала 72-74Вт.
- Достоинства:
- Недорога, зроблена якісно, має геліостат, легко складається і утримується за допомогою магнатів.
- Недостатки:
- Поки не виявив.
- Оксана П***
Як ви підключили до bluetti? В мене не виходить. Чомусь на екрані bluetti починає мигати input
- ЮрійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черно-синий
Той хто пише, що переплутані конектори, не читає інструкції. Кабель комплектний xt60 to mc4 треба підключити в панель, тоді вільні mc4 роз'єми з'єднати з кабелем від зарядної станції. Тоді працює як слід
- Достоинства:
- Нормальна панель. Для приватного сектора особливо. З'єднує станції з xt60 прямим кабелем
- ЮрійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черно-синий
Характеристики з інструкції
- ЮрійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черно-синий
Масивна панель, важка, дубова можна сказати, монолітна і неповоротка як лист рубероїда. Тим більше така ж чорна. Перше враження від неї не дуже приємне, до того ще пластикові ручки царапаються вмить якщо вішати панель на стіну або вікно. Але швидко звик до 5кг ваги і потертостей, напевно така і повинна бути панель, яка не боїться дощу і вітру
- Достоинства:
- 50 можливо 60 Ватт потужності дає на осінньому сонці якщо не наводити точно
- Недостатки:
- Розмістити її правильно це цілий квест, якщо вішати назовні - потребує надійного кріплення. Люверси ніби передбачають горизонтальне положення панелі, в довжину залишаються ще ручки Роз'єм один - xt60
- андрей ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черно-синий
максимально 90 ватт при максимально солнечной погоде и угол наклона как в инструкции.
- Достоинства:
- якiсть
- Недостатки:
- немае
- Максим К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черно-синий
Зручна. Складається на магнітних тримачах
- Достоинства:
- Займає не багато місця
- Недостатки:
- Поки що отримав максимум 87ват при чистому небі і яскравому сонці.
- Анатолій Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черно-синий
Через тиждень експлуатації 56 Вт. Буду пробувати здати по гарантії...
- Дмитро Т***
Це нормальний показник. В стандартних умовах застосування з 100Вт панелі в середньому вдається отримати до 60-65% заявленої потужності. Повна, заявлена в характеристиках, потужність це технічна цифра котра може бути отримана за дотриманням певних умов: максимальна сонячна активність (не в нашому регіоні), температура, та головне - прямий кут до сонця.
- Алексей М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черно-синий
Не заряджає..повернув в той же день коли купляв,пройшло вже 10 днів и тишина...надіюсь,поміняють на ту що працює.
- Достоинства:
- Як би фірмова річ
- Недостатки:
- Не працює
- Діма К***
ви її на вулиці відкривали? чи тільки так як на фото в приміщенні із тінями? в мене 200 Вт така панель, на вулиці більше 150 Вт видавала, в приміщенні з вікнами від підлоги до стелі і без сильних тіней то максимум 17 Вт зловив був, правда тоді не був повністю сонячний день а більше хмарний.
- Віталій
Бот пише, дивіться уважно,за панель не знаю
- ТимофейОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черно-синий
За ціною до 100-110 дол. відносно гарна панель.
Для підключення по ДС треба змінити полярність, докупив 2 пари мс4 та декілька метрів кабелю, таким чином і подовжувач і зміна полярності вийшла.
Якість мені здається нормальною, тримається гарно все, матеріали непогані, запаковано добре.
Максимально отримав з панелі 75 ватт на зарядну станцію.- Олександр
Будь ласка, поясніть як це зробити - що це за перехідник?
- игорь л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черно-синий
Подтверждаю , плюс, минус , перепутаны на коннекторах или для определенных девайсов , чуть назад не отнес, благо тестер зарешал. Заряжает , как и зарядное от сети при при прямом солнечном свете , в тени то же , но медленно). Зарядную станцию[200w] от сети не заряжаю , хватает . Висит на окне открытом перед москитной сеткой , сторона солнечная , заряд с восходом солнца начинается .
- Тарас О***
А як вирішили питання? Підключаю до блуєтті ніби починає заряджати а пише по нулях?? Що це може бути?
- Олександр
Підкажіть як Ви тоді підключили?
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черно-синий
Переплутані конектори /- mc4. Зроблено якісно. Зарядну станцію заряджає навіть в тіні.
- Достоинства:
- Ккд панелі більше 20%
- Недостатки:
- Тільки вихід DC. Напряму не заряди телефон.
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черно-синий
Дуже дивна панель. Особливо написом Made in Chian... Якість виготовлення щось хромає.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Треба тестувати...
- Діма К***
Напишіть як протестуєте, що вона видає.
- Діма К***
Напишіть як протестуєте, що вона видає.
- Олександр
Базовий тест - при не дуже овітленні панель видає 5 Вт.
- Жук Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черно-синий
Брав виключно як підстраховочний варіант, оскільки одна панель і лише 100Вт, розміщена на балконі. За тиждень експлуатації жодних нарікань, в піку соняної погоди генерація ненадовго досягнула 75Вт. Надзвичайно легко позиціонувати за допомогою геліостату. Це мій перший досвід використання сонячних панелей, але здається що ККД досить високий, оскільки навіть підвечір, коли снця майже немає, вона видає 5-10Вт
- Достоинства:
- Миттєве підключення до станції (Ugreen PowerRoam), компактність, геліостат (у найближчих конкурентів немає)
- Недостатки:
- Не недолік, а особливість - спочатку панелі потрібен був якийсь час відлежатись і випрямитися
- ДенисПродавец: Rozetka. Цвет: Черно-синий
В мене на північній стороні максимум вийшло 1-2 Вт у сонячний день. Як за склом, так і без. Тобто хоч і непряме, але яскраве освітлення. Якщо на світанку є трішечки прямого світла - 7-8 Вт - це поки що максимум, що я побачив від цієї здоровенної панелі. І це дуже прикро, я не очікував дива без доступу до прямих сонячних променів, але розраховував бодай 10-15 Вт зняти з підвішеної на вікні панелі у похмурий день. Звісно, на сонці результат має бути кращим, але для того треба виносити той здоровезний "дипломат" на вулицю та шукати сонце. Поки що я дещо розчарований покупкою, очікував кращого. Виходить, що у квартирі ця панель - повністю марна річ, якщо не південна сонячна сторона. До Bluetti AC2A під'єднав комплектним кабелем XT60-XT60, все ок із полярністю.
- Достоинства:
- Виглядає та відчувається солідно, надійне заводське пакування, все на магнітах та заклепках, є вологозахист. Зручно переносити, якщо тримати за ручку як дипломат.
- Недостатки:
- Безкорисна без доступу до прямого сонячного світла, боїться часткового затемнення (я очікував, що тут принаймні є байпасні діоди між комірками). Досить габаритна, в рюкзак не влізе. Доволі важка.
- Вадим Т***
Ловлю у повних хмарах цією панеллю 9Вт. На сонці до 90Вт ловив
- Анатолий Я***Продавец: Rozetka. Цвет: Черно-синий
Переплутана полярність на конекторах!!!
Видає максимум 70 Вт.- Достоинства:
- ціна
- Недостатки:
- не відповідає характеристикам
- Тимофей Б***
Не переплутано, просто кабель з комплекту для підключення ще одніе панелі, він не для станцій. А от хт60 для станцій. Зміна полярності перехідником допомагае.