Отзывы покупателей о Фонтан напувалка автоматична для домашніх тварин Pet Water Fountain USB сіра
- Анастасия Е***Отзыв от покупателя. Продавец: IVS market. Цвет: Серый
Все круто) В той же день мені відправили посилку. Купувала для швилястих папуг на літо. Пташки в захваті.
- Продавец IVS market
Доброго дня,Анастасіє! Ми раді що Ви задоволені фонтаном для тварин. Чекаємо на нові замовлення!
- ОленаОтзыв от покупателя. Продавец: IVS market. Цвет: Серый
Фонтанчик супер! Обидві киці у захваті Одна одразу почала з нього пити, бо і так п'є воду з крана зазвичай ⬛ А друга навчилась пити протягом доби Чудова забавка плюс можливість давати котам пити чисту воду в економному режимі! Продавець дуже приємний, менеджери оперативно відповіли на всі питання, а товар доставили набагато швидше, ніж очікувалось. Дякую вам
- Достоинства:
- Тихо працює, приваблює котиків
- Недостатки:
- Не знайшли
- Продавец IVS market
Доброго дня. Дуже раді,що вам все сподобалось, чекаємо на нові замовлення! З повагою команда IVS market.
- Тетяна Щ***Отзыв от покупателя. Продавец: IVS market. Цвет: Серый
кіт місяць підходив до неї з виразом обличчя "мать, шо ты купила такое". а потім оцінив. ще докупила датчик юсб, коли підходить до фонтану, то включається, бо постійне дзюркочання води бісить вже
- Достоинства:
- доп джерело
- Недостатки:
- надоідає шум води)
- Продавец IVS market
Доброго дня, Тетяна! Дякуємо за гарний відгук та високу оцінку! Будемо раді новим замовленням! З повагою команда IVS market
- Микита З***
підкажіть будь ласка назву\модель датчика, який докупали
хочу подібне зробити) - Татьяна Д***
Інфрачервоний датчик руху USB 5A DC 5V-24V
- Марина П***Отзыв от покупателя. Продавец: IVS market. Цвет: Серый
Отличная штука! Все исправно работает, выглядит аккуратненько.
Птичке понравилось.- Продавец IVS market
Доброго дня, Марино! Дякуємо за відгук. Чекаємо на нові замовлення. З повагою команда IVS market.
- Марина З***Отзыв от покупателя. Продавец: IVS market. Цвет: Серый
Быстро доставили, автоматический приём заявки. Собирается легчайше даже при отсутствии перевода инструкции (в наличии английский, что в целом приемлемо, поскольку английский знаю хорошо). Может работать от повербанка, что в наше время бесценно в условиях отключения электроэнергии. Устройство компактного, удобного размера, работает бесшумно, слышен только плеск воды. Кошка в восторге. Однозначно рекомендую =)
- Достоинства:
- Лёгкая сборка, бесшумность (слышно только журчание воды), фильтр в комплекте, отсутствие брызг.
- Недостатки:
- В самом устройстве недостатков нет. Небольшое неудобство в отсутствии инструкции на русском/украинском.
- Продавец IVS market
Доброго дня, Марино ! Раді, що Вам сподобалось! Чекаємо на нові замовлення. З повагою команда IVS market.
- Оксана М***Отзыв от покупателя. Продавец: IVS market. Цвет: Серый
Котам сподобався фонтанчик. Не шумить, лише чутно як ллється вода
- Достоинства:
- Прикольний
- Продавец IVS market
Доброго дня, Оксано ! Раді, що Вам сподобалось! Чекаємо на нові замовлення. З повагою команда IVS market.
- Альона В***Отзыв от покупателя. Продавец: IVS market. Цвет: Серый
Прекрасний фонтанчик. Легкий пластик без запаху. Швидко збирається, майже безшумний, якщо наливати воду по рекомендовану рисочку. Одразу замовте додаткові фільтри, вони справді чудово справляються з очищенням водички. В комплекті немає блочка, враховуйте це (потрібен для usb), прекрасно працює від повербанка. Кішка і собачка пʼють із задоволенням
- Продавец IVS market
Добрий день, Альона! Дякуємо за високу оцінку, гарного користування! Очікуємо на нові замовлення! З повагою команда IVS market
- Дмитро Л***Отзыв от покупателя. Продавец: SAM groupe. Объем: 2.5 л. Цвет: Серый
Швидко, ціна відповідає якості.
- Валерія С***Отзыв от покупателя. Продавец: IVS market. Цвет: Серый
Товар відповідає характеристикам. Кіт зацінив) дякую!
- Продавец IVS market
Доброго дня, Валрія! Дуже вдячні за відгук та високу оцінку! З повагою команда IVS market
- Олена Б***Отзыв от покупателя. Продавец: IVS market. Цвет: Серый
Дуже задоволені . Коти у задоволені і навіть собака п'є. Раніше весь час потрібно було відкривати кран для того, щоб кіт пив, тепер п'є коли схоче і навіть кішка, яка пила з миски, тепер теж переключилась на фонтан. Дуже зручно. Є три режими напору води.
- Продавец IVS market
Доброго дня, Олена! Дуже вдячні за такий відгук та високу оцінку! Дана поїлочка працює лише в одному режимі, при підключенні до мережі. З повагою команда IVS market
- Ольга Д***Отзыв от покупателя. Продавец: IVS market. Цвет: Серый
Чудовий фонтанчик. Але зацікавився лише один котик (що я і очікувала). П'є воду тепер тільки в ньому. Також, від фонтанчика приємний звук на кухні, нібито біля водойму, що буде приємним бонусом). За таку ціну дуже класний товар. Підключаю до павербенку, вистачає на 2 дні. Єдине, підкажіть, будь ласка, де можна придбати фільтр?
- Достоинства:
- Ціна, якісь
- Недостатки:
- Поки немає
- Продавец IVS market
Доброго дня. Дуже раді, що вам все сподобалось, чекаємо на нові замовлення! З повагою команда IVS market.
- Виктория С***Отзыв от покупателя. Продавец: IVS market. Цвет: Серый
Компактный , приятный. Животным понравился.
- Достоинства:
- Не шумный, с power bank работает. Легко сложить.
- Продавец IVS market
Доброго дня, Вікторія ! Дякуємо за коментар та фото! Чекаємо на нові замовлення. З повагою команда IVS market.
- Артур Г***Отзыв от покупателя. Продавец: SAM groupe. Объем: 2.5 л. Цвет: Серый
Гарня якість всё працює
- Лоліта Є***Отзыв от покупателя. Продавец: SAM groupe. Объем: 2.5 л. Цвет: Серый
Дуже задоволені , до цього був від ВауДог - через 3 місяці роботи почав забиватися фільтр , який міняли кожний тиждень і сам моторчик почав гучно працювати , а ця поїлка просто знахідка!
- Достоинства:
- Безшумний, легкий у догляді, проста конструкція
- Недостатки:
- Не помітили
- Продавец SAM groupe
Дякуємо Вам за відгук та високу оцінку нашої роботи!
- Фомичева Н***Отзыв от покупателя. Продавец: IVS market. Цвет: Серый
Фонтанчик класний. Все працює. Грибок зняли бо так не зручно. Шуму немає
- Продавец IVS market
Доброго дня, Наталья ! Вдячні за відгук та високу оцінку! З повагою команда IVS market
- Татьяна Д***Отзыв от покупателя. Продавец: IVS market. Цвет: Серый
Чудовий фонтан, використовуємо майже рік, без нарікань. У нас 5 котів, усі задоволені, коти мають воду, а ми не вмикаємо їм воду з крану) Мию регулярно, як змінюю воду (десь кожні 2-3 дні) так він працює тихіше та довше. Працює від павербанку, зараз планую підключити датчик руху до фонтану, взагалі буде чудово, маю надію що буде вмикатись тільки коли кішка поруч.
Поки є в наявності зміні фільтри, не планую змінювати- Достоинства:
- У котів завжди чиста на проточна вода, дозволяє економити воду ( мої коти люблять щоб вода текла)
- Продавец IVS market
Добрий день, Тетяна! Дякуємо за високу оцінку, гарного користування! Очікуємо на нові замовлення! З повагою команда IVS market
- Максим Є***Отзыв от покупателя. Продавец: IVS market. Цвет: Серый
Дуже хороший девайс. Два коти користуються вже третій місяць, дуже зручно.
- Продавец IVS market
Доброго дня, Максим! Дякуємо за високу оцінку та гарний відгук! Чудово, що Ваші улюбленці задоволені! З повагою команда IVS market
- АлександраОтзыв от покупателя. Продавец: IVS market. Цвет: Серый
Чудовий фонтан, користуємось вже 3 місяці. Киця щаслива, жодних проблем!
- Продавец IVS market
Доброго дня, Олександра! Дякуємо Вам за відгук та високу оцінку! Дуже приємно, що Ви і Ваша кицька задоволені! З повагою команда IVS market
- Вероника З***Отзыв от покупателя. Продавец: IVS market. Цвет: Серый
Моя кошка просто обожает эту поилку! Она легкая в использовании, прекрасно сохраняет чистоту воды и удобна в уходе. Очень довольна покупкой)
- Достоинства:
- Качественная и хорошая по цене
- Продавец IVS market
Доброго дня, Вероніка! Дякуємо за гарний відгук та високу оцінку! Нам приємно, що Ви і Ваша кицька задоволені! З повагою команда IVS market
- Игорь С***Отзыв от покупателя. Продавец: IVS market. Цвет: Серый
Хороший, тихий, для папугая интересно.
- Достоинства:
- Комфортный
- Продавец IVS market
Доброго дня, Ігор! Дякуємо за гарний відгук та високу оцінку! З повагою команда IVS market
- Олена Т***Отзыв от покупателя. Продавец: IVS market. Цвет: Серый
Фонтанчик хороший, легко збирається, окремий плюс за фільтр для води. Кошенятко пʼє водичку активно, що не може не радувати)
- Достоинства:
- Хороша якість, легкий в зборці
- Недостатки:
- Не виявила
- Продавец IVS market
Доброго дня, Олена! Дуже вдячні Вам за відгук! Очікуємо на нові замовлення! З повагою команда IVS market
- Любенко К***Отзыв от покупателя. Продавец: IVS market. Цвет: Серый
Поїлка дуже класна, безшумна. Була проблема-кицька пила воду тільки з-під крану, піднімала нас навіть вночі, щоб включили їй воду і вона попила. Поставили фонтанчик- і вона зразу зрозуміла що до чого, почала пити. Тепер ночі спокійні , кицька сама ходить пити коли їй хочеться.
- Достоинства:
- Фонтанчик безшумний, гарний для інтерʼєру. Кицька пʼє очищену воду, а не з-під крану.
- Продавец IVS market
Доброго дня, Катерино! Дуже вдаячні Вам за відгук та високу оцінку! Нам приємно,що Ви і Ваша кицька задоволені! З повагою команда IVS market
- Таня Н***Отзыв от покупателя. Продавец: IVS market. Цвет: Серый
Виконує свої функції, кіт задоволений
- Продавец IVS market
Доброго дня, Тетяно! Дякуємо за високу оцінку!. Приємного користування вашому улюбленцю! Будемо раді на новим замовленням! З повагою команда IVS market
- Роман Б***Отзыв от покупателя. Продавец: IVS market. Цвет: Серый
Кошеня зорієнтувалось, як ним користуватись за лічені секунди, не хотіла потім від нього відходити. Подивимось, чи довго пропрацює, але поки нарікань жодних немає :)
- Достоинства:
- Тихий, свою функцію виконує
- Недостатки:
- Поки не виявив
- Продавец IVS market
- МаксимОтзыв от покупателя. Продавец: IVS market. Цвет: Серый
Хороший фонтанчик. Неплохой материал, легко смешные фильтры, простой дизайн, очень тихий. Прям очень! Кот сразу начал лапой баловаться со струйками воды. Кот доволен. Я тоже.
- Достоинства:
- Цена, качество, тихий, легко разбирать и мыть.
- Недостатки:
- Пока не выявил.
- Продавец IVS market
Доброго дня, Максим ! Дякуємо за коментар та оцінку! Чекаємо на нові замовлення. З повагою команда IVS market.
- Андрій М***Отзыв от покупателя. Продавец: IVS market. Цвет: Серый
Відправили швидко. Все працює, кішка цікавиться, але поки боїться пити, коли фонтанчик працює.
- Недостатки:
- В комплекті немає адаптера живлення, але підійшов від зярядки телефона, що підтримує 12v.
- Продавец IVS market
Доброго дня Андрій ! Дякуємо за чудовий відгук. Чекаємо на нові замовлення. З повагою команда IVS market.
- Мельникова П***Отзыв от покупателя. Продавец: IVS market. Цвет: Серый
Все пришло быстро и работает отлично. Кошка была в недоумении, но быстро сориентировалась
- Продавец IVS market
Доброго дня Поліно! Дякуємо за чудовий відгук. Чекаємо на нові замовлення. З повагою команда IVS market.
- Софія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: IVS market. Цвет: Серый
фонтан класний, претензій нема, працює вже пів року. мінус лиш в тому що легко забивається пилом і шерстю через що вода перестає циркулювати, але якщо регулярно чистити то проблем не буде, дякую! кіт як тільки побачив - відразу пішов пити, бо стоячу воду не любе
- Достоинства:
- не гуде, лише дзюрчить вода, легко мити
- Недостатки:
- врахуйте що якщо улюбленець дуже полюбив фонтан, а він не в роботі (вночі), то кіт може його просто перевернути лапою і все розлити, довелося кріпити на велику пластину після кількох казусів))
- Продавец IVS market
Доброго дня, Софіє ! Раді, що Вам сподобалось! Чекаємо на нові замовлення. З повагою команда IVS market.
- СергейОтзыв от покупателя. Продавец: IVS market. Цвет: Серый
Фонтанчик хороший, всё работает. Мой кот почему-то не пьет вообще никакую воду, никак его не заставишь. Купил этот фонтан, в надежде что он побудит кота по воду, однако и он его не заинтересовал. К самому фонтану особых претензий нет. Только непонятно где купить новые фильтры к нему.
- Достоинства:
- Работает
- Недостатки:
- Непонятно где взять новые фильтры.
- Продавец IVS market
Доброго дня, Сергій! Дякуємо за чудовий відгук і високу оцінку. Будемо раді новим замовлення!
- Олена К***Отзыв от покупателя. Продавец: IVS market. Цвет: Серый
Дуже задоволені мої котики.товар якісний
- Продавец IVS market
Доброго дня, Олено! Дякуємо за чудовій відгук про фонтан для тварин. Чекаємо на нові замовлення!
- ЯнинаОтзыв от покупателя. Продавец: IVS market. Цвет: Серый
Брала своей кошке.Хотела отучить её от умывальника.Не получилось.Хорошая поилка,работает тихо.Но моя красавица её боится,упрямо требует воду из крана.Проработала неделю,не разу не подошла.Отдала племяннику,у него кот играет с фонтанчиком и пьет водичку с удовольствием.
- Достоинства:
- Небольшая,тихо работает.
- Недостатки:
- Моей кошке ,, не зашло,,
- Продавец IVS market
Янина, спасибо большое за отзыв поилки для животных, надеемся дальнейшие покупки будут приносить только положительные эмоции
- Эллина З***Отзыв от покупателя. Продавец: IVS market. Цвет: Серый
Коты в восторге! Впятером все пьют. Тоже была проблема,что перестал работать, но прочитала что нужно прочистить блок и действительно там было куча шерсти. Прочистила все работает.
- Продавец IVS market
Доброго дня, Елліно! Дякуємо Вам за відгук та оцінку! Нам приємно, що котики і Ви задоволені! З повагою команда IVS market
- Устинья М***Отзыв от покупателя. Продавец: IVS market. Цвет: Серый
Донька замовляла такий самий фонтанчик для своєї кішки (залишились обидві дуже задоволені) і мене вмовила. Доставили вчасно, в цілості. Мої коти зацікавились миттєво, немов давно чекали і ось, нарешті! Пити почали помітно більше, хоча свіжа водичка в них була завжди, в декількох ємностях - все по феншую. Ну, так, не кришталевий, але ж не за вісі гроші світу. Головне, коти задоволені.
- Достоинства:
- Працює безшумно. Може працювати від пауер-банку.
- Недостатки:
- Не виявили.
- Продавец IVS market
Добрий день, Устинья! Дякуємо за замовлення та високу оцінку. Користуйтесь із задоволенням! З повагою команда IVS market.
- Юрий К***Отзыв от покупателя. Продавец: SAM groupe. Объем: 2.5 л. Цвет: Серый
Отличная поилка,брал для выездов на природу,подключал от power bank,пес доволен,пьет прохладненькую водичку.
Быстрая доставка, спасибо- Достоинства:
- Работает как от сети так и power bank,шнура для подключения хватает.
2 фильтра в комплекте. - Недостатки:
- Не заметил
- Алексей Б***Отзыв от покупателя. Продавец: IVS market. Цвет: Серый
Работает, кошке нравится…
- Достоинства:
- Внешний вид, кошка не любит пить с миски, фонтанчик ей по кайфу
- Недостатки:
- Если в комнате где вы спите ставить, то возможно будет мешать, его слышно.
- Продавец IVS market
Доброго дня, Олексій! Дуже вдячні за відгук та високу оцінку! З повагою команда IVS market
- Ірина Р***Отзыв от покупателя. Продавец: IVS market. Цвет: Серый
Гарна річ. Працює тихо.
- Достоинства:
- Поки що претензій не маю
- Недостатки:
- Потрібен переклад інс реакції і ще кілька фільтрів. Можливо за окрему оплату
- Продавец IVS market
Добрий день! Дякуємо за замовлення та відгук. Бажаємо приємного користування! З повагою команда IVS market.