- Таиса М***Отзыв от покупателя. Продавец: easytell. Цвет: Черный
Чудова річ і зручна. Рекомендую. Ще і зарядка телефона.
- Григорій Т***Отзыв от покупателя. Продавец: easytell. Цвет: Черный
Товар добре виконує свої функції
- Продавец easytell
Доброго дня! Дуже приємно чути! Дякуємо, що поділилися своїм досвідом використання товару.
- Арина Г***Отзыв от покупателя. Продавец: easytell. Цвет: Черный
Зручний та добре фіксує
Доброго дня ! Дякуємо! Ваш відгук допомагає нам ставати ще кращими
- Данил Б***Отзыв от покупателя. Продавец: easytell. Цвет: Черный
дуже зручний тримач, кріпиться легко та не ломає решітку.
має дійсно ту захисну плівку - зняв, порядок: ідеально рівна дзеркальна поверхня.- Достоинства:
- Гарна якість, ціна, рекомендую
Дякуємо вам за відгук
Нам дуже приємно, що тримач виявився зручним у користуванні, легко кріпиться та не пошкоджує решітку — ми дійсно приділяємо цьому особливу увагу.
Раді, що ви оцінили наявність захисної плівки та якість дзеркальної поверхні після її зняття . Нам важливо, щоб товар виглядав акуратно й естетично з першого дня використання.
- Юрис П***Отзыв от покупателя. Продавец: easytell. Цвет: Черный
Провод коробка начебто нормальна, але сам девайс ,я предложил фотографию, навіть не знаю, буде працювати чи ні
- Достоинства:
- Ніт
- Продавец easytell
Юрій, доброго вечора!
Шкода, що у вас склалося таке враження. Ми завжди отримуємо новий, запакований товар із бірками та гарантією. На фото, яке ви надіслали, браку немає.
Звертаємо вашу увагу: автотримач WALKER CX‑051 Gravity має щільно прилягаючу прозору захисну плівку без додаткових «собачок» чи відривних елементів. Для її зняття рекомендуємо злегка нагріти пристрій у долонях або на безпечній відстані феном чи біля батареї, після чого акуратно піддіти та відокремити плівку. Плівка може мати пошкодження, адже вона призначена лише для захисту пристрою під час транспортування.
Якщо у процесі використання виникнуть труднощі зі зняттям плівки чи інші запитання — ми з радістю допоможемо.
Гарантія на пристрій становить 24 місяці.
- Станіслав С***Отзыв от покупателя. Продавец: easytell. Цвет: Черный
Зручний тримач. Тримає міцно і зручно виймається телефон. Заряджає добре.
- Достоинства:
- Надійно фіксує телефон
- Недостатки:
- Поки не бачу
- Продавец easytell
Дякуємо за ваш відгук
Раді, що тримач виявився зручним, надійно тримає телефон і легко знімається, а також добре справляється з зарядкою . Сподіваємось, він приноситиме вам лише комфорт у користуванні!
- Наталія Р***Отзыв от покупателя. Продавец: easytell. Цвет: Черный
Замовлення оформили швидко. Хороший тримач, прийшов цілий, робочий, також був подарунок в комплекті. Всім задоволені, дякуємо)
Доброго дня.
Дуже дякуємо за такий приємний відгук! Раді, що тримач вам сподобався і приємно здивував подарунок .Користуйтеся із задоволенням! Завжди будемо раді вашим новим замовленням.
- Марія М***Отзыв от покупателя. Продавец: easytell. Цвет: Черный
Дуже сподобався тримач особливо у наші сурові дні коли світла немає частенько. І заряджає і стильно виглядає. Тримач має захисну пльонку яку не помітно і так є враження шо приходить як "вживаний", але коли її знімаєш то маєш ідеально зеркальну поверхню тримача. Дуже дякую за тримач!
- Продавец easytell
Щиро дякуємо вам за такий детальний і теплий відгук! Раді, що тримач став у пригоді саме зараз, коли стабільне заряджання особливо важливе. Дякуємо, що звернули увагу на захисну плівку — після її зняття поверхня дійсно стає ідеально гладкою та дзеркальною. Користуйтеся із задоволенням, нехай тримач служить вам довго та надійно!
- Зоя К***Отзыв от покупателя. Продавец: easytell. Цвет: Черный
Гарний тримач, закріпила легко, зручний у користуванні. Рекомендую
- Продавец easytell
Дякуємо вам за відгук! Раді чути, що тримач легко закріпився та зручний у користуванні. Нехай служить вам довго й приносить лише комфорт.
- Дмитро М***Отзыв от покупателя. Продавец: easytell. Цвет: Черный
Продали вживаний тримач, складений в коробку….
Дмитре, доброго дня!
Хочемо звернути вашу увагу, що на товарі є прозора наліпка, яка щільно прилягає до пристрою. Вона не має «собачки» чи інших видимих елементів і часто може виглядати подряпаною - це нормально, адже вона захищає пристрій під час транспортування.
Товар надходить до нас повністю запакованим безпосередньо з виробництва та з бірками. Вся ця інформація зазначена в картці товару та також показана на зображеннях.
Щоб зняти наліпку, можна трохи нагріти пристрій у безпечний спосіб - наприклад, біля батареї, феном або просто потримати в руках.
Будь ласка, перевірте, чи була знята плівка? Якщо ж плівку вже знято і ви бачите пошкодження безпосередньо на екрані, надішліть нам, будь ласка, живі фото - ми узгодимо обмін по гарантії.
- Юлія М***Отзыв от покупателя. Продавец: easytell. Цвет: Черный
Якість матеріалів і збірка на високому рівні — корпус міцний, без люфтів.
Підставка на дефлектор тримає iPhone дуже надійно, навіть на нерівній дорозі нічого не зміщується.
Швидка безпровідна зарядка стабільна, працює швидко і без перегріву — телефон заряджається під час поїздок без зайвих проводів.
Легко встановлюється і не заважає огляду, чудовий варіант для щоденного використання.
Рекомендую цей тримач — справді відчувається якісний продукт!- Леся В***
Дякуємо за ваш відгук! Нам дуже приємно, що товар відповідає вашим очікуванням. Нагадуємо про гарантію 24 місяці та завжди готові допомогти у разі потреби.
- Наталі Б***Отзыв от покупателя. Продавец: easytell. Цвет: Черный
Користуюсь щодня в машині — тримач зручний і продуманий. Телефон фіксується автоматично, не треба нічого піджимати руками. Кріплення на дефлектор тримається впевнено, навіть на поганій дорозі. Зарядка бездротова, реально виручає в поїздках. Загалом покупкою задоволена.
- Леся В***
Щиро дякуємо за відгук! Раді, що ви задоволені покупкою. Нагадуємо, що гарантія на товар становить 24 місяці. Якщо знадобиться допомога чи консультація — звертайтеся, ми завжди на зв’язку.
- Леся В***
Дякуємо за ваш відгук! Нам приємно, що товар вам сподобався та повністю виправдав очікування. Нагадуємо, що на нього діє гарантія 24 місяці. У разі виникнення будь-яких питань — із радістю допоможемо.
- Кирило Г***Отзыв от покупателя. Продавец: easytell. Цвет: Черный
Сам тримач дуже якісний, але через чехол не заряджає IPhone 16 pro max. У мене офіційний чехол із технологією MagSafe, і нажаль безпровідна зарядка для нього не працює. Не працює також із іншими чехлами для мого телефона, працює лише якщо зняти чехол, розчарований якщо чесно :(
- Достоинства:
- Зручний тримач, легко встановлюється
- Недостатки:
- Не працює з эпл MagSafe
- Продавец easytell
Вітаємо!
Шкода, що у вас виникла така ситуація. Згідно з характеристиками виробника, автотримач WALKER CX-051 Gravity 15W сумісний з iPhone 16 Pro Max.
Можливо, під час руху автомобіля кільце MagSafe трохи зміщується, або використання габаритного чохла заважає коректному заряджанню. Також радимо перевірити, чи знята захисна плівка з тримача - вона може перешкоджати стабільній роботі зарядки.
У будь-якому випадку гарантія на тримач становить 24 місяці. Якщо буде виявлено виробничий брак, товар буде замінено безкоштовно.
- Наталя Н***Отзыв от покупателя. Продавец: easytell. Цвет: Черный
Гарний та якісний тримач. Чоловік задоволений. Кріплення міцне, добре тримає телефон (перевірено на поганій дорозі). Швидка зарядка працює та швидко заряджає. Були приємно враженні подарунком (перехідником автомобільним для зарядки). Дякую
- Достоинства:
- Швидка зарядка, міцне кріплення.
- Недостатки:
- Не знаю чи модна назвати це недоліком. Як на мене, то це те, що він сильно виступає, а не прилягає до решітки радіатора.
- Продавец easytell
Дякуємо за ваш відгук! Раді чути, що товар відповідає вашим очікуванням.
Нагадуємо, що він має 24-місячну гарантію. Якщо виникнуть питання чи потреба у допомозі - ми завжди поруч!
- Євген К***Отзыв от покупателя. Продавец: easytell. Цвет: Черный
Продукт бомба, міцно тримає , легко встановлюється.
Мені дуже подобається. Зярадка працює через чехол гарно- Продавец easytell
Дякуємо за теплі слова!
Бажаємо вам приємного користування!
- Ляшкевич М***Отзыв от покупателя. Продавец: easytell. Цвет: Черный
Чудовий тримач
- Продавец easytell
Дякуємо за приємні слова! Нам дуже приємно, що ви задоволені. Сподіваємось, ще не раз побачимо вас серед наших клієнтів.
- Дмитро М***Отзыв от покупателя. Продавец: easytell. Цвет: Черный
Класний товар, ще й подарунок! Дякую оцінка на 5
- Продавец easytell
Дякуємо за Ваш щирий відгук!
- Юлія П***Отзыв от покупателя. Продавец: easytell. Цвет: Черный
Гарно працює та відповідає заявленому
- Достоинства:
- Зарядка
- Продавец easytell
Дякуємо за позитивний відгук!
- Ольга Б***Отзыв от покупателя. Продавец: easytell. Цвет: Черный
Добре тримає телефон, зручно встановився. Заряджає повільно, якось я розраховувала, що швидше заряджатиме. Але не виключиться телефон в дорозі).
- Достоинства:
- Гарно тримає телефон
- Недостатки:
- Повільно заряджає
- Продавец easytell
Ольга, дякуємо Вам за зворотній зв'язок та приємний відгук! Хочемо доповнити стосовно заряджання. Автотримач підтримує бездротову зарядку потужністю до 15 Вт - це максимальна потужність, яку тримач може передати. Для Android-смартфонів (Samsung, Xiaomi, Huawei тощо) зарядка від 0 до ~50% за 30–40 хвилин, залежно від моделі. Для iPhone при мінімальній потужності до 7.5 Вт, зарядка буде повільнішою, приблизно 1% за 2–3 хвилини. Все залежить від моделі телефону, чохла - який проводить магнітну зарядку та використання самого телефону в процессі зарядки. Якщо маєте додаткові питання - будемо раді вам допомогти!
- Людмила Р***Отзыв от покупателя. Продавец: easytell. Цвет: Черный
Зручно, якісно, заряджає швидко. Користуюся більше місяця проблем немає.
- Достоинства:
- Заряджає швидко, телефон не вилітає, кріплення зручне
Дякуємо за відгук!
Раді, що товар справив гарне враження і відповідає вашим очікуванням.
Нехай користування приносить лише задоволення!
- Горецкий С***Отзыв от покупателя. Продавец: easytell. Цвет: Черный
Окрім гарного тримача, ще і в подарунок безкоштовна зарядка
- Достоинства:
- Все супер, рекомендую
Дякуємо за відгук!
Раді, що товар справив гарне враження і відповідає вашим очікуванням.
Нехай користування приносить лише задоволення!
- Игорь Т***Отзыв от покупателя. Продавец: easytell. Цвет: Черный
Зручно та комфортно
- Достоинства:
- +
- Продавец easytell
Вдячні за ваш позитивний відгук. Ми раді, що ви залишилися задоволені покупкою. Сподіваємось, що товар буде служити вам довго та надійно. Завжди раді вашим новим замовленням!
- Игорь С***Отзыв от покупателя. Продавец: easytell. Цвет: Черный
Дуже задовлений цією покупкою. Тримач дуже якісний, в устновці все просто та надійно. Перевага в тому, що за потреби він гарно заряжає смартфон та не треба знімати чохол, зарядка йде без проблем.
Рекомендую цей тримач.- Достоинства:
- Тримач зроблено з якісних матеріалів. Смартфон тримає надійно, перевіріено також на поганій дорозі. Все ок, нічого не тарахтить, та немає зайвих звуків.
- Продавец easytell
Щиро дякуємо за ваш детальний та позитивний відгук!
Нам дуже приємно знати, що товар вам підійшов і ви залишилися задоволені якістю.
Ми завжди прагнемо, щоб кожна покупка приносила радість.
З нетерпінням чекатимемо на вас знову — у нас ще багато цікавого для вас!
- Василіка Д***Отзыв от покупателя. Продавец: easytell. Цвет: Черный
Тримач класний, не одразу розібралася як встановити та все вийшло )
Тримається добре, треба знімати чохол з телефона бо не поміщається
Заряджається, все гаразд - Павло Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: easytell. Цвет: Черный
Користуюсь більше двох місяців, все влаштовує. Стильно, помічник по зарядці коли сів телефон. Прийшло відповідно опису. Дякую за гарний тримач, до речі легко встановлюється і кріпиться. Рекомендую!
- Достоинства:
- міцно тримає, заряджає.
- Продавец easytell
Дякуємо за позитивний відгук! Будемо раді бачити Вас знову!
- Александр О***Отзыв от покупателя. Продавец: easytell. Цвет: Черный
Легко і інтуітивно встановлюється на дефлектор і вже їзжу більше місяця з ним - ніяких кнопок і сенсорів, заряджає добре, тримає телефон за рахунок гравітації, крутится у всі сторони, не випадає, стильно виглядає. Дякую за якісний тримач!
- Продавец easytell
- ЄвгеніяОтзыв от покупателя. Продавец: easytell. Цвет: Черный
Все працює, все підійшло. Дякую!
- Достоинства:
- Чудовий тримач
- Інна С***Отзыв от покупателя. Продавец: easytell. Цвет: Черный
Замовляла тримач на подарунок.
Тримач добре тримається, зарядка працює, але потрібно зняти чохол. А так все добре, дякую продавцеві.
В користування два місяці, нарікань поки не має.- Продавец easytell
- Тетяна С***Отзыв от покупателя. Продавец: easytell. Цвет: Черный
Дуже гарний тримач. Зарядка працює без проблем, добре тримається. Гарне обслуговування, відправили швидко. Адекватна ціна. Рекомендую
- МаріяОтзыв от покупателя. Продавец: easytell. Цвет: Черный
Гарний тримач
Добре фіксує телефон, на поворотах або ямах нічого не вілитає, матеріл якісний- Продавец easytell
- ковтун а***Отзыв от покупателя. Продавец: easytell. Цвет: Черный
Супер тримач !!!!
- СергійОтзыв от покупателя. Продавец: easytell. Цвет: Черный
Круте рішення з кріпленням в решітку, в моє авто підійшло і тримає міцно. Швидка бездротова зарядка, що не може не радувати, тому що не потрібно більше гратися під час руху з підключенням/відключенням телефону до шнурка.
- Достоинства:
- Бездротова зарядка
- Недостатки:
- Не виявив
- Продавец easytell
Дуже вдячні Вам за відгук :)
- Владислав Х***Отзыв от покупателя. Продавец: easytell. Цвет: Черный
Чудовий тримач за свої гроші
- Продавец easytell
Дякуємо Вам за відгук та зворотній звʼязок:)
- Карпенко И***Отзыв от покупателя. Продавец: easytell. Цвет: Черный
Чудовий тримач
Дуже надійне кріплення в дифлектор, не випаде по наших дорогах 1000%
Досить швидка безпровідна зарядка- Достоинства:
- Якісні матеріале, надійне кріплення, зарядка
- Недостатки:
- Поки не виявив
- Продавец easytell
Дякуємо за відгук:)