Отзывы покупателей о Пояс грелка при месячных Беспроводной массажер грелка для критических дней при спазмах менструации и менструальных болях с эффектом нагрева и вибромассажа Грелка антиколиковая

Оценка пользователей 4.95/5
  • Ілля Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом

Замовляв дружині, каже дуже допомагає, свідок одразу відчувається ефект.

Достоинства:
    Досить швидко нагрівається, не важкий, не великий, надійно кріпиться на поясі
    Недостатки:
    Не зрозуміло який зараз заряд, бачу тільки що іконка блимає коли розважається.
    Погано видно цифри на дисплеї.
    • Продавец  ІнтерХом

Вітаємо, Ілля!

Дякуємо за ваш відгук!
      Раді, що пристрій допомагає і ефект відчувається одразу.

Якщо у вас виникнуть питання — із радістю допоможемо!

• Олександр Є***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом

Все супер модель прийшла яку замовляли, дівчина в захваті

Вітаємо, Олександр!

Дякуємо за ваш відгук!
      Раді чути, що модель прийшла саме та, яку замовляли, і що дівчина залишилася в захваті. Бажаємо приємного користування!

• Єлизавета
    Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом

Під час болючих менструацій це просто спасіння

Достоинства:
    Довго тримає заряд, швидко нагрівається, компактний симпатичний малючок
    Недостатки:
    Хотілось би мати змогу збільшити час автоматичного вимикання
    • Продавец  ІнтерХом

Вітаємо, Єлизавета!

Дякуємо вам за відгук!
      Раді чути, що пояс допомагає полегшити біль та залишає приємні враження. Бажаємо зручного та тривалого користування!

• Євгенія Є***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом

Доброго вечора, все чудово, працює прекрасно

Вітаємо, Євгенія!

Дякуємо вам за відгук!
      Раді чути, що все чудово і пояс працює прекрасно. Нехай користування буде приємним та корисним! Якщо знадобиться допомога — ми завжди на зв’язку.

• Карина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом

Боже , это просто спасение , спасибо большое что придумали и продают такую вещь , честно, я очень боялась что прийдёт какая то фигня за такую цену , потому что смотрела цены на другие грелки , но более дороже не можем себе позволить , так вот , это просто находка , нагревается моментально , все отлично работает и фиксируется , на малого одела замотала и он спит !!! Он не кричит потому что животик болит , он просто спокойно спит наконец-то , и мы тоже , 6 часов он даже кушать не вставал, вечер прошел без слез как и ночь , спасибо вам огромное , за такую цену такая вещь это просто бомба

Достоинства:
    Все!!!! Абсолютно все !!!! Быстрый нагрев , легко использовать даже инструкций не надо что бы понять , приятный вибро массаж , нравиться и подходит ребенку , главное помогает !!!
    Недостатки:
    НЕТУ!!!
    • Продавец  ІнтерХом

Вітаємо, Карина!

Дякуємо за такий чудовий та детальний відгук.
      Ми раді чути, що грілка допомагає вам і вашому малюку, а також робить вечори та ночі спокійнішими. Ваші слова дуже надихають нас!

Дякуємо, що обрали наш магазин!

• Леонід К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом

Замовив дружині, як приємний подаруночок. Річ виявилась дуже класною! Дружина в захваті! Каже, що може навіть на роботі користуватися)
    Окремо хочу подякувати команді підтримки! Компетентні, ввічливі й дбайливі люди
    До речі, замовляння отримав в день коли замовив - це просто топова оперативність

Достоинства:
    Якість, надійність, ефективність, зручність, швидкість доставки товару.
    • Продавец  ІнтерХом

Вітаємо, Леонід!

Дякуємо за такий чудовий відгук!
      Раді, що подарунок сподобався дружині і приносить радість.
      Дякуємо за теплі слова про нашу команду — завжди раді допомогти та забезпечити швидку доставку!

• Вікторія Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом

Класний пояс за таку ціну. Зменшує гострий біль, слабкий прибирає

Достоинства:
    Зручне кріплення. Заряду хватає на 30 хвилин, досить для зменшення болю.
    • Продавец  ІнтерХом

Вітаємо, Вікторія!

Дякуємо за ваш відгук! Раді, що пояс ефективно зменшує біль і зручний у використанні. Користуйтесь із задоволенням!

• Анна В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом

Брала собі. Дуже добре допомагає.

Достоинства:
    Добре гріє на першому режимі і через одяг, сам вимикається хвилин за 10
    Недостатки:
    Тримає зарядку чисто на 1 режимі підігріву хвилин 20-30. Від павербанку не працює як писали в коментарях, просто вважає, що наразі йде зарядка і не включається. Режим вібрації гучний, спати важко.
    • Продавец  ІнтерХом

Вітаємо!

Дякуємо за детальний відгук!
      Раді, що прилад вам допомагає й добре гріє, навіть через одяг.
      Гарного вам користування!

• Костянтин
    Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом

Дівчині сподобалась. Зручна, ефективна, проста у використанні. Різні режими дозволяють налаштувати під себе. Користуємось вже 4 місяці.

Вітаємо!

Щиро дякуємо за такий приємний відгук! Раді чути, що подарунок виявився вдалим і вже 4 місяці тішить у використанні. Бажаємо, щоб і надалі працював ефективно та дарував лише комфорт .Завжди раді вам!

• Остап
    Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом

Пояс відправили в день замовлення, даним товаром задоволений.

Вітаємо!

Дякуємо за відгук! Ми завжди намагаємось зробити все, щоб наші клієнти залишалися задоволеними. Будемо раді бачити вас знову!

• Петро Ж***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом

Купляв дружині, вона задоволена і самим фактом (бо це не банальний подарунок, а прояв піклування), і роботою грілки. Син теж із задоволенням гріє і масажує собі то плечі, то спину, то просто гріє живіт) Коротше, прикольна і практична штука! Дякую! Продавця і товар рекомендую.

Достоинства:
    Три режими вібрації (короткі вібрації, довгі, змішані короткі з довгими) і три режими підігріву (навіть на першому добре відчувається тепло). Зручний приємний на дотик прилад.
    Недостатки:
    Не виявив
    • Продавец  ІнтерХом

Вітаємо!

Дякуємо за чудовий відгук! Нам дуже приємно, що грілка стала улюбленим пристроєм у вашій родині та приносить комфорт дружині й сину. Дійсно, це не просто подарунок, а прояв турботи, і ми раді, що ви це відзначили. Бажаємо тільки приємного користування та тепла у кожному дні!

• Даша С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом

Давно думала придбати подібну річ. Рятує мене при критичних днях. Особливо подобається функція вібромасажу.Моя оцінка 5 з 5, можна брати

Даша, вітаємо)

Ми дуже вдячні за те, що ви знайшли час, щоб залишити цей відгук! Ваші слова підтримки дуже важливі для нас і допомагають нам бути краще.

• Ярослав Щ***

Найдіть 10 відмінностей)

Доброго дня, Ярослав!

Вибачаємось за принесені незручності, найближчим часом з вами зв'яжеться наш менеджер для уточнення всіх деталей.
      Ще раз приносимо свої вибачення за незручності, з радістю вирішемо ваше питання та зробимо усе можливе, щоб ви залишились задоволеними.

• Оксана Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом

Круте співвідношення ціна -якість. З приємного матеріалу. Не видно під одягом.

• Продавец  ІнтерХом

Оксана, вітаємо! Дякуємо за позитивний відгук, раді, що обрали наш магазин:) Гарного дня!

• Дарья М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом

Справляється зі своєю функцією на ура. Дякую продавцю за швидку достаквку.

• Продавец  ІнтерХом

Дар'я, вітаємо! Дякуємо за зворотний зв'язок, приємно знати, що вам подобається користуватись і вам приносить користь. Приємного користування надалі і гарного настрою)

• Яна Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом

З приємного матеріалу, дуже швидко нагрівається, приємне тепло знімає спазми. Те що треба в перші дні.

• Продавец  ІнтерХом

Яна, вітаємо! Раді, що ви залишили відгук і обрали наш магазин:) Приємного користування і настрою!

• Нона У***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом

Ой, дівчулі він такий плюшевий і рожевий, такий приємний, просто клас.Порятунок від болю.Випрубувала режими і зігріває шикарно.Спазмів майже не відчуваю.

• Продавец  ІнтерХом

Нона, добридень! Дякуємо вам за теплий відгук. Дуже приємно, коли річ, що придбали у нас, приносить радість. Сподіваємося бачити вас серед наших постійних покупців. Дякуємо, що обрали наш магазин:)

• Марія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом

Купувала подрузі на подарунок. Прийшов гарно запакований. Вона в захваті, хороша річ.Ще й собі візьму.

• Продавец  ІнтерХом

Марія, доброго дня! Дякуємо за чудовий відгук, приємно знати, що очікування наших покупців виправдовуються і є лише позитивні емоціі. Дякуємо, що обрали наш магазин і гарного дня)

• Аліса Ц***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом

Використовую дитині при коліках, допомагає. Та й мені знімає біль в перші дні місячних. Універсальна вещиця. Можна брати.

• Продавец  ІнтерХом

Аліса, вітаємо! Дуже вдячні за відгук, раді, що вам подобається користуватись. Дякуємо, що вибрали наш магазин:) Гарного дня!

• Настя Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом

Прийшов швидко, виглядає стильно, по функціоналу шикарний. В перші дні місячних саме те що потрібно.

• Продавец  ІнтерХом

Анастасія, доброго дня! Дякуємо за приємні слова, раді, що вам сподобався наш сервіс і сама покупка. Хай приносить радість і користь надалі. Гарного дня і настрою!)

• Ніна Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом

Хороший пояс, давно збиралась придбати. Рекомендую.

• Продавец  ІнтерХом

Ніна, вітаємо! Гарно дякуємо, що залишили відкук, за рекомендацію. Бажаємо приємного користування і гарного дня!

• Ірина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом

Дуже добра річ, рятує мене від болі. Добре зігріває, масажна фукція взагалі мій порятунок. Рекомендую!

• Продавец  ІнтерХом

Ірина, вітаємо! Дякуємо за зворотний зв'язок, приємно знати, що вам подобається користуватись і вам приносить користь. Приємного користування надалі і гарного настрою)

• Іванченко А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом

Очень крутой пояс !! Все подруги просят артикул) Под мешковатой одеждой его ещё и не видно, идеальный вариант, если у вас сильные менструальные боли.

• Продавец  ІнтерХом

Анастасія, добрий день) Дякуємо, що написали відгук. Нам приємно знати, що ви задоволені покупкою, спасибі, що обрали наш магазин) Приємного користування!