- Ілля Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом
Замовляв дружині, каже дуже допомагає, свідок одразу відчувається ефект.
- Достоинства:
- Досить швидко нагрівається, не важкий, не великий, надійно кріпиться на поясі
- Недостатки:
- Не зрозуміло який зараз заряд, бачу тільки що іконка блимає коли розважається.
Погано видно цифри на дисплеї.
- Продавец ІнтерХом
Вітаємо, Ілля!
Дякуємо за ваш відгук!
Раді, що пристрій допомагає і ефект відчувається одразу.
Якщо у вас виникнуть питання — із радістю допоможемо!
- Олександр Є***Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом
Все супер модель прийшла яку замовляли, дівчина в захваті
Вітаємо, Олександр!
Дякуємо за ваш відгук!
Раді чути, що модель прийшла саме та, яку замовляли, і що дівчина залишилася в захваті. Бажаємо приємного користування!
- ЄлизаветаОтзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом
Під час болючих менструацій це просто спасіння
- Достоинства:
- Довго тримає заряд, швидко нагрівається, компактний симпатичний малючок
- Недостатки:
- Хотілось би мати змогу збільшити час автоматичного вимикання
- Продавец ІнтерХом
Вітаємо, Єлизавета!
Дякуємо вам за відгук!
Раді чути, що пояс допомагає полегшити біль та залишає приємні враження. Бажаємо зручного та тривалого користування!
- Євгенія Є***Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом
Доброго вечора, все чудово, працює прекрасно
Вітаємо, Євгенія!
Дякуємо вам за відгук!
Раді чути, що все чудово і пояс працює прекрасно. Нехай користування буде приємним та корисним! Якщо знадобиться допомога — ми завжди на зв’язку.
- Карина К***Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом
Боже , это просто спасение , спасибо большое что придумали и продают такую вещь , честно, я очень боялась что прийдёт какая то фигня за такую цену , потому что смотрела цены на другие грелки , но более дороже не можем себе позволить , так вот , это просто находка , нагревается моментально , все отлично работает и фиксируется , на малого одела замотала и он спит !!! Он не кричит потому что животик болит , он просто спокойно спит наконец-то , и мы тоже , 6 часов он даже кушать не вставал, вечер прошел без слез как и ночь , спасибо вам огромное , за такую цену такая вещь это просто бомба
- Достоинства:
- Все!!!! Абсолютно все !!!! Быстрый нагрев , легко использовать даже инструкций не надо что бы понять , приятный вибро массаж , нравиться и подходит ребенку , главное помогает !!!
- Недостатки:
- НЕТУ!!!
- Продавец ІнтерХом
Вітаємо, Карина!
Дякуємо за такий чудовий та детальний відгук.
Ми раді чути, що грілка допомагає вам і вашому малюку, а також робить вечори та ночі спокійнішими. Ваші слова дуже надихають нас!
Дякуємо, що обрали наш магазин!
- Леонід К***Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом
Замовив дружині, як приємний подаруночок. Річ виявилась дуже класною! Дружина в захваті! Каже, що може навіть на роботі користуватися)
Окремо хочу подякувати команді підтримки! Компетентні, ввічливі й дбайливі люди
До речі, замовляння отримав в день коли замовив - це просто топова оперативність- Достоинства:
- Якість, надійність, ефективність, зручність, швидкість доставки товару.
Вітаємо, Леонід!
Дякуємо за такий чудовий відгук!
Раді, що подарунок сподобався дружині і приносить радість.
Дякуємо за теплі слова про нашу команду — завжди раді допомогти та забезпечити швидку доставку!
- Вікторія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом
Класний пояс за таку ціну. Зменшує гострий біль, слабкий прибирає
- Достоинства:
- Зручне кріплення. Заряду хватає на 30 хвилин, досить для зменшення болю.
- Продавец ІнтерХом
Вітаємо, Вікторія!
Дякуємо за ваш відгук! Раді, що пояс ефективно зменшує біль і зручний у використанні. Користуйтесь із задоволенням!
- Анна В***Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом
Брала собі. Дуже добре допомагає.
- Достоинства:
- Добре гріє на першому режимі і через одяг, сам вимикається хвилин за 10
- Недостатки:
- Тримає зарядку чисто на 1 режимі підігріву хвилин 20-30. Від павербанку не працює як писали в коментарях, просто вважає, що наразі йде зарядка і не включається. Режим вібрації гучний, спати важко.
- Продавец ІнтерХом
Вітаємо!
Дякуємо за детальний відгук!
Раді, що прилад вам допомагає й добре гріє, навіть через одяг.
Гарного вам користування!
- КостянтинОтзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом
Дівчині сподобалась. Зручна, ефективна, проста у використанні. Різні режими дозволяють налаштувати під себе. Користуємось вже 4 місяці.
Вітаємо!
Щиро дякуємо за такий приємний відгук! Раді чути, що подарунок виявився вдалим і вже 4 місяці тішить у використанні. Бажаємо, щоб і надалі працював ефективно та дарував лише комфорт .Завжди раді вам!
- ОстапОтзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом
Пояс відправили в день замовлення, даним товаром задоволений.
Вітаємо!
Дякуємо за відгук! Ми завжди намагаємось зробити все, щоб наші клієнти залишалися задоволеними. Будемо раді бачити вас знову!
- Петро Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом
Купляв дружині, вона задоволена і самим фактом (бо це не банальний подарунок, а прояв піклування), і роботою грілки. Син теж із задоволенням гріє і масажує собі то плечі, то спину, то просто гріє живіт) Коротше, прикольна і практична штука! Дякую! Продавця і товар рекомендую.
- Достоинства:
- Три режими вібрації (короткі вібрації, довгі, змішані короткі з довгими) і три режими підігріву (навіть на першому добре відчувається тепло). Зручний приємний на дотик прилад.
- Недостатки:
- Не виявив
- Продавец ІнтерХом
Вітаємо!
Дякуємо за чудовий відгук! Нам дуже приємно, що грілка стала улюбленим пристроєм у вашій родині та приносить комфорт дружині й сину. Дійсно, це не просто подарунок, а прояв турботи, і ми раді, що ви це відзначили. Бажаємо тільки приємного користування та тепла у кожному дні!
- Даша С***Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом
Давно думала придбати подібну річ. Рятує мене при критичних днях. Особливо подобається функція вібромасажу.Моя оцінка 5 з 5, можна брати
Даша, вітаємо)
Ми дуже вдячні за те, що ви знайшли час, щоб залишити цей відгук! Ваші слова підтримки дуже важливі для нас і допомагають нам бути краще.
- Ярослав Щ***Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом
Найдіть 10 відмінностей)
Доброго дня, Ярослав!
Вибачаємось за принесені незручності, найближчим часом з вами зв'яжеться наш менеджер для уточнення всіх деталей.
Ще раз приносимо свої вибачення за незручності, з радістю вирішемо ваше питання та зробимо усе можливе, щоб ви залишились задоволеними.
- Оксана Б***Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом
Круте співвідношення ціна -якість. З приємного матеріалу. Не видно під одягом.
- Продавец ІнтерХом
Оксана, вітаємо! Дякуємо за позитивний відгук, раді, що обрали наш магазин:) Гарного дня!
- Дарья М***Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом
Справляється зі своєю функцією на ура. Дякую продавцю за швидку достаквку.
- Продавец ІнтерХом
Дар'я, вітаємо! Дякуємо за зворотний зв'язок, приємно знати, що вам подобається користуватись і вам приносить користь. Приємного користування надалі і гарного настрою)
- Яна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом
З приємного матеріалу, дуже швидко нагрівається, приємне тепло знімає спазми. Те що треба в перші дні.
- Продавец ІнтерХом
Яна, вітаємо! Раді, що ви залишили відгук і обрали наш магазин:) Приємного користування і настрою!
- Нона У***Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом
Ой, дівчулі він такий плюшевий і рожевий, такий приємний, просто клас.Порятунок від болю.Випрубувала режими і зігріває шикарно.Спазмів майже не відчуваю.
- Продавец ІнтерХом
Нона, добридень! Дякуємо вам за теплий відгук. Дуже приємно, коли річ, що придбали у нас, приносить радість. Сподіваємося бачити вас серед наших постійних покупців. Дякуємо, що обрали наш магазин:)
- Марія К***Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом
Купувала подрузі на подарунок. Прийшов гарно запакований. Вона в захваті, хороша річ.Ще й собі візьму.
- Продавец ІнтерХом
Марія, доброго дня! Дякуємо за чудовий відгук, приємно знати, що очікування наших покупців виправдовуються і є лише позитивні емоціі. Дякуємо, що обрали наш магазин і гарного дня)
- Аліса Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом
Використовую дитині при коліках, допомагає. Та й мені знімає біль в перші дні місячних. Універсальна вещиця. Можна брати.
- Продавец ІнтерХом
Аліса, вітаємо! Дуже вдячні за відгук, раді, що вам подобається користуватись. Дякуємо, що вибрали наш магазин:) Гарного дня!
- Настя Я***Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом
Прийшов швидко, виглядає стильно, по функціоналу шикарний. В перші дні місячних саме те що потрібно.
- Продавец ІнтерХом
Анастасія, доброго дня! Дякуємо за приємні слова, раді, що вам сподобався наш сервіс і сама покупка. Хай приносить радість і користь надалі. Гарного дня і настрою!)
- Ніна Д***Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом
Хороший пояс, давно збиралась придбати. Рекомендую.
- Продавец ІнтерХом
Ніна, вітаємо! Гарно дякуємо, що залишили відкук, за рекомендацію. Бажаємо приємного користування і гарного дня!
- Ірина К***Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом
Дуже добра річ, рятує мене від болі. Добре зігріває, масажна фукція взагалі мій порятунок. Рекомендую!
- Продавец ІнтерХом
Ірина, вітаємо! Дякуємо за зворотний зв'язок, приємно знати, що вам подобається користуватись і вам приносить користь. Приємного користування надалі і гарного настрою)
- Іванченко А***Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом
Очень крутой пояс !! Все подруги просят артикул) Под мешковатой одеждой его ещё и не видно, идеальный вариант, если у вас сильные менструальные боли.
- Продавец ІнтерХом
Анастасія, добрий день) Дякуємо, що написали відгук. Нам приємно знати, що ви задоволені покупкою, спасибі, що обрали наш магазин) Приємного користування!