Отзывы покупателей о Видеоняня цифровая радионяня камера с портативным дисплеем и измерением температуры видео няня с энергосберегающим режимом с датчиком звука

на основе 21 отзыв
  • Наталія Миронова
    Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом

Користуємось декілька днів, але зображення гарне, всім задоволені. Швидко відправили замовлення. Дякую

Достоинства:
    Гарне зображення
    Недостатки:
    Не немає
    • Продавец  ІнтерХом

Щиро дякуємо за відгук!
      Раді, що ви задоволені якістю зображення та швидкою доставкою.
      Нехай відеоняня дарує вам спокій та впевненість щодня!

• Катерина Драган
    Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом

Дуже зручна в користуванні, все видно і в денному режимі, і в нічному.
    Звук чудово передається

Вітаємо!

Дякуємо за теплий відгук!
      Раді чути, що відеоняня виправдала ваші очікування і зручно працює і вдень, і вночі. Нехай дарує спокій та впевненість щодня! Якщо буде потрібна допомога або додаткові аксесуари — ми завжди поруч.

• Игорь Рощин

Рекомендую!

Достоинства:
    Простота використання.
    • Продавец  ІнтерХом

Вітаємо!

Дякуємо за відгук і довіру!
      Раді, що відеоняня вам зручна та проста у використанні — це справді незамінний помічник для спокою і контролю.
      Нехай користування приносить лише комфорт і впевненість у безпеці малюка!

• Лєна Гаврилюк
    Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом

Все чудово працює. Коли в будинку чи квартирі часто пропадає Wi-Fi, то цей варіант ідеальний.

Недостатки:
    Навʼязливий маркетинг
    • Продавец  ІнтерХом

Вітаємо!

Дякуємо за ваш відгук! Раді чути, що пристрій вам підходить, і він вирішує проблему з Wi-Fi. Ми завжди намагаємось покращити досвід наших клієнтів, і ваша думка для нас важлива. Якщо виникнуть будь-які питання, не вагайтеся звертатися — ми завжди раді допомогти!

• Євгенія Вишневська

Гарна якісь.
    Все подобається.
    Задоволені на всі 100%

Вітаємо!

Дякуємо вам за чудовий відгук! Нам дуже приємно, що відеоняня вам сподобалася і ви залишилися задоволені на всі 100%! Нехай приносить вам тільки користь і спокій. Будемо раді бачити вас знову!

• Тетяна Коваленко
    Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом

Все сподобалось, добре видно в день,та нічна зйомка.
    Дуже зручно, що вона має колискові та мікрофон.
    Проста у підключенні та використанні.

Достоинства:
    Мікрофон, нічний режим, колискові

Вітаємо!

Дякуємо за ваш чудовий відгук! Нам приємно, що ви задоволені покупкою та оцінили всі переваги – від нічного режиму до колискових. Нехай пристрій слугує вам надійно та робить кожен день комфортнішим! Якщо знадобиться допомога – завжди раді допомогти!

Гарного дня!

• Оксана
    Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом

Користуюся декілька днів, чудова річ! Можна спокійно дивитися серіал і спостерігати за дитиною в іншій кімнаті. Дуже задоволені!

Не вистачає тримача з ніжкою та прищіпкою, щоб повісити камеру відразу на ліжко, бо нема на що ставити поряд. Але консультант магазину сам звʼязався наступного дня, поцікавився про товар і порадив де придбати дане доповнення, замовила, очікую.

Сама камера має завжди бути заживлена в мережу, акумулятора тут нема, тому підключаємо до павербанку.

Достоинства:
    Швидко налаштовується, полегшує життя
    Недостатки:
    Не вистачає тримача-прищіпки
    • Продавец  ІнтерХом

Вітаємо, Оксана!

Дякуємо вам за відгук! Нам дуже приємно, що ви задоволені покупкою та сервісом!

Щодо тримача – чудово, що консультант допоміг вам знайти рішення. Якщо у вас виникнуть будь-які запитання чи потрібні додаткові аксесуари, завжди раді допомогти!

Бажаємо вам комфортного користування та приємних моментів разом із малюком!

• Настя Близнець
    Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом

Дуже сподобалась відео няня, класний широкий екран і гарна якість звуку ) дуже добре видно вночі та дньом

Вітаємо, Анастасія!

Дякуємо за ваш відгук! Ми дуже раді, що відео няня вам сподобалась. Широкий екран і хороша якість звуку справді роблять використання пристрою дуже зручним. Рекомендуємо вам і надалі насолоджуватись цими перевагами! Якщо виникнуть будь-які питання, звертайтесь, ми завжди готові допомогти!

Гарного дня!

• Олександра Король
    Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом

Працює відмінно! Зображенням супер ! Дуже корисна річ!

• Продавец  ІнтерХом

Вітаємо, Олександр) Дякуємо за ваш відгук! Дуже приємно знати, що ви задоволені якістю зображення і користю відеоняні. Нехай вона служить надійним помічником, додаючи вам спокою та впевненості. Звертайтеся, якщо буде потрібна наша допомога!

• Аліна Ходаківська
    Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом

Користуюсь другий день, порівнюючи з камерою яка зʼєднана з телефоном, ця дуже зручна, що є можливість не використовувати телефон, легка в настройках, приємні мелодії, задоволена на всі 100

Достоинства:
    Працює без вайфай
    Недостатки:
    Пока що немає
    • Продавец  ІнтерХом

Аліна, вітаємо)

Дякуємо за ваш відгук! Нам приємно, що ви задоволені камерою та її зручністю у використанні. Ми раді, що функція роботи без Wi-Fi та простота налаштувань вам сподобались. Сподіваємось, що й надалі вона буде вам приносити лише позитивні враження! Якщо з'являться питання чи пропозиції, завжди готові допомогти!

• Іваненко Марія
    Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом

Хорошая камера, очень простая в использовании. Упакована отлично, доставка быстрая

• Продавец  ІнтерХом

Марія, вітаємо! Дякуємо за зворотний зв'язок, приємно знати, що вам подобається користуватись і вам приносить користь. Приємного користування надалі і гарного настрою)

• Юрій Гордійчук
    Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом

Відмінний звук, якість відео супер, передача чітка, на фото відео без світла -дуже добре видно

• Продавец  ІнтерХом

Юрій, добрий день) Дякуємо, що написали відгук. Нам приємно знати, що ви задоволені покупкою, спасибі, що обрали наш магазин) Приємного користування!

• Петро Кравчук

Это спасение))) рекомендую!

Вітаємо, Петро)

Дякуємо за теплі слова! Ми завжди готові вам допомогти!

• Віталій
    Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом

Заявлена ​​відстань не відповідає дійсності, постійні глюки із сигналом. З останнього на блочці було все тихо і не писалося, що сигнал пропав, а ми почули дитину з двору приватного будинку, його крик. Ми були на ганку будинку, будинок у нас невеликий і сигнал уже не тягнув. Найголовніше, що пристрій не писало, що немає сигналу. Минулий мій пристрій моментально показував, коли є сигнал і коли його немає. Тут же начебто картинка хороша але толку то від неї. Ще з мінуса не дуже хороша чутливість голосу, не одразу передає звуки. Якщо вам няня для квартири, то вам вона підійде. Для дому я напевно пошукав би щось інше.

Достоинства:
    Гарна картинка, приємна наружна якість товару.
    Недостатки:
    Тупить сигнал, не завжди зрозуміло, що на даний момент камера зависла та багато іншого
    • Продавец  ІнтерХом

Віталій, доброго дня! Дякуємо за зворотний зв'язок, нам прикро, що ви не зовсім задоволені роботою пристрою. Заявлений діапазон дії не може ловити або передавати сигнал з одинаковою якістю по всій довжині, звісно на пограничній зоні пристрій може давати збій, тож рекомендуємо користуватись в комфортному радіусі. Дякуємо, що обрали наш магазин і гарного вам дня!

• Лідія Черниш
    Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом

Це просто знахідка для батьків, одне натискання і я бачу свого малюка, звук, картинка, все чудово, налаштовувати нічого абсолютно не потрібно, в приватному домі на 70-80 метрах впевнений прийом, далі не пробували...

• Продавец  ІнтерХом

Лідія, добридень! Нам дуже приємно читати ваш відгук! Дякуємо за довіру до нашого магазину. Ми дуже раді, що ви залишилися задоволені покупкою. Користуйтеся із задоволенням! Сподіваємось і надалі вас тільки радувати, дякуємо, що обрали наш магазин:)

• Артем Бондар
    Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом

Дуже задоволений покупкою зараз спокійно можна їсти в сусідній кімнаті. Беріть не пожалкуєте

• Продавец  ІнтерХом

Артем, добридень! Дякуємо, що поділились враженнями з нами. Раді, що вам сподобався наш сервіс і пристрій - хай служить довго і приносить задоволення) Гарного дня!

• Олена Коваленко
    Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом

Суперська відеоняня! Дуже радує, що працює без wifi! Картинка хороша, звук чути прекрсно! Упаковано було відмінно! Дякую!

• Продавец  ІнтерХом

Олена, вітаємо! Раді, що ви залишили відгук і обрали наш магазин:) Приємного користування і настрою!

• Наталя Шевцова
    Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом

Камера отличная,все хорошо просматривается,имеет ночное видение,ребенка можно успокоить через громко говоритель.. Хорошая вещь, очень мне помогает.

• Продавец  ІнтерХом

Наталя, добрий день! Гарно дякуємо за залишений вами відгук і бажаємо приємного користування) Гарного дня!

• Олег Кузьменко
    Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом

Якість картинки влаштовує, сама камера працює тільки від мережі, батьківський екран можна заряджати, 20 годин точно не тримає, в експлуатації все просто, звук теж передає. Колискові моєму маленькому подобаються.

Достоинства:
    +++
    • Продавец  ІнтерХом

Олег, вітаємо! Раді вашому відгуку, приємного користування і хай служить довго. Гарного дня!

• Марія Бондарчук
    Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом

Відео няня дуже класна, чітка якість зображення. Найзручніше вона налаштовується, можна повертати і стежити за дитиною по всій кімнаті.

Достоинства:
    чудова помічниця!
    • Продавец  ІнтерХом

Марія, добрий день! Гарно дякуємо за залишений вами відгук і бажаємо приємного користування) Гарного дня!

• Василь Петрук
    Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом

Качество соответствует цене. Неплохая передача изображения и звука. Поворот камеры четко работает и в ночное время хорошо передает картинку. Действительно служит помощником для родителей, так что рекомендую.

Достоинства:
    Все супер
    • Продавец  ІнтерХом

Василь, вітаємо! Дякуємо за зворотний зв'язок, приємно знати, що вам подобається користуватись і вам приносить користь. Приємного користування надалі і гарного настрою)