Користуємось декілька днів, але зображення гарне, всім задоволені. Швидко відправили замовлення. Дякую
Щиро дякуємо за відгук!
Раді, що ви задоволені якістю зображення та швидкою доставкою.
Нехай відеоняня дарує вам спокій та впевненість щодня!
Дуже зручна в користуванні, все видно і в денному режимі, і в нічному.
Звук чудово передається
Вітаємо!
Дякуємо за теплий відгук!
Раді чути, що відеоняня виправдала ваші очікування і зручно працює і вдень, і вночі. Нехай дарує спокій та впевненість щодня! Якщо буде потрібна допомога або додаткові аксесуари — ми завжди поруч.
Рекомендую!
Вітаємо!
Дякуємо за відгук і довіру!
Раді, що відеоняня вам зручна та проста у використанні — це справді незамінний помічник для спокою і контролю.
Нехай користування приносить лише комфорт і впевненість у безпеці малюка!
Все чудово працює. Коли в будинку чи квартирі часто пропадає Wi-Fi, то цей варіант ідеальний.
Вітаємо!
Дякуємо за ваш відгук! Раді чути, що пристрій вам підходить, і він вирішує проблему з Wi-Fi. Ми завжди намагаємось покращити досвід наших клієнтів, і ваша думка для нас важлива. Якщо виникнуть будь-які питання, не вагайтеся звертатися — ми завжди раді допомогти!
Гарна якісь.
Все подобається.
Задоволені на всі 100%
Вітаємо!
Дякуємо вам за чудовий відгук! Нам дуже приємно, що відеоняня вам сподобалася і ви залишилися задоволені на всі 100%! Нехай приносить вам тільки користь і спокій. Будемо раді бачити вас знову!
Все сподобалось, добре видно в день,та нічна зйомка.
Дуже зручно, що вона має колискові та мікрофон.
Проста у підключенні та використанні.
Вітаємо!
Дякуємо за ваш чудовий відгук! Нам приємно, що ви задоволені покупкою та оцінили всі переваги – від нічного режиму до колискових. Нехай пристрій слугує вам надійно та робить кожен день комфортнішим! Якщо знадобиться допомога – завжди раді допомогти!
Гарного дня!
Користуюся декілька днів, чудова річ! Можна спокійно дивитися серіал і спостерігати за дитиною в іншій кімнаті. Дуже задоволені!
Не вистачає тримача з ніжкою та прищіпкою, щоб повісити камеру відразу на ліжко, бо нема на що ставити поряд. Але консультант магазину сам звʼязався наступного дня, поцікавився про товар і порадив де придбати дане доповнення, замовила, очікую.
Сама камера має завжди бути заживлена в мережу, акумулятора тут нема, тому підключаємо до павербанку.
Вітаємо, Оксана!
Дякуємо вам за відгук! Нам дуже приємно, що ви задоволені покупкою та сервісом!
Щодо тримача – чудово, що консультант допоміг вам знайти рішення. Якщо у вас виникнуть будь-які запитання чи потрібні додаткові аксесуари, завжди раді допомогти!
Бажаємо вам комфортного користування та приємних моментів разом із малюком!
Дуже сподобалась відео няня, класний широкий екран і гарна якість звуку ) дуже добре видно вночі та дньом
Вітаємо, Анастасія!
Дякуємо за ваш відгук! Ми дуже раді, що відео няня вам сподобалась. Широкий екран і хороша якість звуку справді роблять використання пристрою дуже зручним. Рекомендуємо вам і надалі насолоджуватись цими перевагами! Якщо виникнуть будь-які питання, звертайтесь, ми завжди готові допомогти!
Гарного дня!
Працює відмінно! Зображенням супер ! Дуже корисна річ!
Вітаємо, Олександр) Дякуємо за ваш відгук! Дуже приємно знати, що ви задоволені якістю зображення і користю відеоняні. Нехай вона служить надійним помічником, додаючи вам спокою та впевненості. Звертайтеся, якщо буде потрібна наша допомога!
Користуюсь другий день, порівнюючи з камерою яка зʼєднана з телефоном, ця дуже зручна, що є можливість не використовувати телефон, легка в настройках, приємні мелодії, задоволена на всі 100
Аліна, вітаємо)
Дякуємо за ваш відгук! Нам приємно, що ви задоволені камерою та її зручністю у використанні. Ми раді, що функція роботи без Wi-Fi та простота налаштувань вам сподобались. Сподіваємось, що й надалі вона буде вам приносити лише позитивні враження! Якщо з'являться питання чи пропозиції, завжди готові допомогти!
Хорошая камера, очень простая в использовании. Упакована отлично, доставка быстрая
Марія, вітаємо! Дякуємо за зворотний зв'язок, приємно знати, що вам подобається користуватись і вам приносить користь. Приємного користування надалі і гарного настрою)
Відмінний звук, якість відео супер, передача чітка, на фото відео без світла -дуже добре видно
Юрій, добрий день) Дякуємо, що написали відгук. Нам приємно знати, що ви задоволені покупкою, спасибі, що обрали наш магазин) Приємного користування!
Это спасение))) рекомендую!
Вітаємо, Петро)
Дякуємо за теплі слова! Ми завжди готові вам допомогти!
Заявлена відстань не відповідає дійсності, постійні глюки із сигналом. З останнього на блочці було все тихо і не писалося, що сигнал пропав, а ми почули дитину з двору приватного будинку, його крик. Ми були на ганку будинку, будинок у нас невеликий і сигнал уже не тягнув. Найголовніше, що пристрій не писало, що немає сигналу. Минулий мій пристрій моментально показував, коли є сигнал і коли його немає. Тут же начебто картинка хороша але толку то від неї. Ще з мінуса не дуже хороша чутливість голосу, не одразу передає звуки. Якщо вам няня для квартири, то вам вона підійде. Для дому я напевно пошукав би щось інше.
Віталій, доброго дня! Дякуємо за зворотний зв'язок, нам прикро, що ви не зовсім задоволені роботою пристрою. Заявлений діапазон дії не може ловити або передавати сигнал з одинаковою якістю по всій довжині, звісно на пограничній зоні пристрій може давати збій, тож рекомендуємо користуватись в комфортному радіусі. Дякуємо, що обрали наш магазин і гарного вам дня!
Це просто знахідка для батьків, одне натискання і я бачу свого малюка, звук, картинка, все чудово, налаштовувати нічого абсолютно не потрібно, в приватному домі на 70-80 метрах впевнений прийом, далі не пробували...
Лідія, добридень! Нам дуже приємно читати ваш відгук! Дякуємо за довіру до нашого магазину. Ми дуже раді, що ви залишилися задоволені покупкою. Користуйтеся із задоволенням! Сподіваємось і надалі вас тільки радувати, дякуємо, що обрали наш магазин:)
Дуже задоволений покупкою зараз спокійно можна їсти в сусідній кімнаті. Беріть не пожалкуєте
Артем, добридень! Дякуємо, що поділились враженнями з нами. Раді, що вам сподобався наш сервіс і пристрій - хай служить довго і приносить задоволення) Гарного дня!
Суперська відеоняня! Дуже радує, що працює без wifi! Картинка хороша, звук чути прекрсно! Упаковано було відмінно! Дякую!
Олена, вітаємо! Раді, що ви залишили відгук і обрали наш магазин:) Приємного користування і настрою!
Камера отличная,все хорошо просматривается,имеет ночное видение,ребенка можно успокоить через громко говоритель.. Хорошая вещь, очень мне помогает.
Наталя, добрий день! Гарно дякуємо за залишений вами відгук і бажаємо приємного користування) Гарного дня!
Якість картинки влаштовує, сама камера працює тільки від мережі, батьківський екран можна заряджати, 20 годин точно не тримає, в експлуатації все просто, звук теж передає. Колискові моєму маленькому подобаються.
Олег, вітаємо! Раді вашому відгуку, приємного користування і хай служить довго. Гарного дня!
Відео няня дуже класна, чітка якість зображення. Найзручніше вона налаштовується, можна повертати і стежити за дитиною по всій кімнаті.
Марія, добрий день! Гарно дякуємо за залишений вами відгук і бажаємо приємного користування) Гарного дня!
Качество соответствует цене. Неплохая передача изображения и звука. Поворот камеры четко работает и в ночное время хорошо передает картинку. Действительно служит помощником для родителей, так что рекомендую.
Василь, вітаємо! Дякуємо за зворотний зв'язок, приємно знати, що вам подобається користуватись і вам приносить користь. Приємного користування надалі і гарного настрою)