- Вікторія М***Отзыв от покупателя. Продавец: Skoobert. Количество в упаковке: 1
Дуже класна штука! Не розумію нарікань, для собак середніх порід ідеально. Вона не перестає працювати, як де хто писав тут, а зупиняється на 3 секунди і сама починає крутитися в іншу сторону, і так на повторі. Не заряджала додатково, користуємся три дні все супер!
- Достоинства:
- Легко, просто та ефективно.
- Недостатки:
- Немає.
- ОлегОтзыв от покупателя. Продавец: Beauty Sence
В характеристиці написано що працює до 10 днів.після повної зарядки не використовувався 2 дні. Вирішив помити собаці лапки, увімкнув а він розряджений. То скільки ж насправді тримає зарядка?
- Ан К***Отзыв от покупателя. Продавец: Beauty Sence
Коту, на жаль, не сподобалось мити лапи, сам товар нормально зібраний та працює
- Марина А***Отзыв от покупателя. Продавец: Beauty Sence
Трохи слабенько крутиться ,але свої функції виконує
- Достоинства:
- Працює,лапки у котика чисті
- Недостатки:
- Поки не має
- Продавец Beauty Sence
Дуже вдячні Вам за покупку та високу оцінку!
- Інна Л***Отзыв от покупателя. Продавец: NEOLINE
В магазині все працювало, прийшла додому- вже не працює. Продавець на звʼязок не виходить
- Інна Л***
Продавець вийшов на звʼязок, пояснив нюанси, все працює, дякую
- Продавец NEOLINE
Доброго дня, Інна! Дякую за зворотній зв'язок. З повагою компанія Neoline.
- АллаОтзыв от покупателя. Продавец: Beauty Sence
На зміну звичайній лапомийці придбано автоматичну. Пес малий, не любить мити лапи,крутиться і то пєчаль тримати те шило і намагатись прокрутити лапомийку.В автоматичній пхаєш лапку,натискаєш кнопку й воно собі крутиться. Після походу по грязюці лапки почистила добре. Лапомийка має 2режима швидкості.Насадка з щетинками трошки конічна,тому треба вставляти правильною стороною. Задоволена,рекомендую і лапомийку і продавця.
- Достоинства:
- Добре миє
- Недостатки:
- Не знайдено
- Продавец Beauty Sence
Дякуємо за вибір нашого бренду та залишений відгук!