- Юрий К***Отзыв от покупателя. Продавец: ФлоуМоушен Спорт. Цвет: Black
Все отлично, прекрасная эргономика и звук. Рекомендую.
- Достоинства:
- Эргономика, звук
- ОлексійОтзыв от покупателя. Продавец: ФлоуМоушен Спорт. Цвет: Black
В целом неплохие наушники по качеству исполнения. Однако они видимо только для воспроизведения музыки, так как все файлы проигрываются в рандомном порядке. Таким образом аудио книгу послушать не получится. Точнее послушать то можно, но только все будет в перемешку. И нет переключения папок. Так что по сути это плеер просто для воспроизведения музыки. В принципе с учетом скидки в целом норм, но к сожалению не то что я искал - мне нужен девайс для аудио книг.
- Достоинства:
- с учетом скидки 2300 они стоят, но не более
- Недостатки:
- проигрывание файлов в рандомном порядке и нет переключения папок, не подходят для аудиокниг
- Продавец ФлоуМоушен Спорт
Доброго ранку Олексій!Повідомляємо інформацію з приводу проблемы по аудіокнигам. Скоріше всього потрібно записувати не більше однієї аудіокниги(хоча пам'ять дозволяє десь до 32 мГб)і при прослухованні важливо не включати перемотування назад і вперед.Також при спілкування з іншими клієнтами з'ясувалося, що в басейні довжиною 25 метрів вони можуть непогано прослуховувати книги по блютузу з телефону,якщо він знаходиться десь посередині басейну, хоча ця функція не передбачалась в налаштуваннях. В будь-якому разі ми вам допоможемо вирішити цю проблему. Якщо можно, то напишіть, будь ласка, номер свого замовлення і ми одразу з вами зв'яжимося. Ще раз вибачте за незручності. Гарного дня!
- Олексій
В общем я нашел решение, воспроизведение происходит по очередности записи файлов на флешку. Если просто скопировать в проводнике и вставить в плеер то они запишутся в рандомном порядке и как следствие слушать аудиокнигу будет невозможно. Есть вариант записывать поочередно каждый файл "руками", но обычно аудиокниги разбиты на 100+ mp3 файлов и это будет реально утомительно. Но это можно автоматизировать при помощи bat фала. Надеюсь в следующей версии производитель доработает ПО. Протестил в бассейне несколько раз - доволен.
- Олексій
если кому то интересно вот код bat файла для копирования файлов аудиокниги в плеер (перед использованием надо поменять пути в коде)
@echo off
echo %SRC%
echo в:
echo %DST%
echo.
if not exist "%DST%" mkdir "%DST%"
pushd "%SRC%" || (echo [Ошибка] Не удалось открыть исходную папку & pause & exit /b 1)
rem /on = сортировка по имени, /b = короткий список, /a-d = только файлы
for /f "delims=" %%f in ('dir *.mp3 /b /a-d /on') do (
echo Копируется: %%f
copy /y "%%f" "%DST%\%%f" >nul
popd
echo Готово!
pause
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: ФлоуМоушен Спорт. Цвет: Black
Гарно тримаються, звук гарний, трохи треба потанцювати для налаштувань закачки музики.
- Достоинства:
- Гарне рішення у якості навушники+плеєр
- Недостатки:
- не знайдено
- Остап Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: ФлоуМоушен Спорт. Цвет: Black
В цілому хороші навушники. Але в описі навушників помилка. Вони не підтримують Multipoint. Функція, яка мені дуже потрібна. Тепер не знаю, що робити.
- Достоинства:
- Хороший звук, якість з`єднання
- Недостатки:
- Немає Multipoint
- Остап Ч***
Доповню відгук. Питання вирішено. Дійсно в описі була помилка. Зі мною зв`язався менеджер фірми-продавця, домовились, що мені навушники замінять на іншу модель. Нові навушники вже отримав. Взагалі якість цих навушників хороша - стабільне з`єднання, приємне звучання. Наскільки вони довговічні - покаже час. P.S. Я ставив у відгуку за товар 4 зірки, чому відображається 2 - не знаю.
- Остап Ч***
Бачу, що кількість зірок у відгуку виправили - тепер відображається вірно, 4 зірки. Поставив би і 5, одну зірку знімаю власне за відсутність Multipoint.
- Олеся В***Отзыв от покупателя. Продавец: ФлоуМоушен Спорт. Цвет: Black
Використовую лише для плавання в басейні (мр3 файли), інші функції не тестила. Звук гарний, добре тримаються і не заважають під час плавання. Заряд тримають довго - плаваю по 45-75 хвилин майже щодня, вистачає на тиждень без підзарядки.
- Достоинства:
- Гарний звук, не спадають, не тиснуть, надовго вистачає заряду
- Недостатки:
- Досить повільний запис аудіофайлів із ноута на плеєр (але це не критично). Мені не вистачає можливості перелистування папок, є лише перелистування файлів підряд.
- Евгений Г***Отзыв от покупателя. Продавец: ФлоуМоушен Спорт. Цвет: Black
Працюють добре, нарікань немає
- Достоинства:
- Гарного тримаються у вухах, не випадають, звук нормальний
- Євген Я***Отзыв от покупателя. Продавец: ФлоуМоушен Спорт. Цвет: Black
Навушники супер: якість відтворення музики, якість мікрофона при розмові, зручність і ергономічність. Окремо дякую продавцеві за швидку доставку!
- Достоинства:
- Все перелічене вище.
- Недостатки:
- Відсутні.
- Иван Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: ФлоуМоушен Спорт. Цвет: Black
Навушники топ
К звуку нужно привыкнуть
Для бега - Александра Щ***Отзыв от покупателя. Продавец: ФлоуМоушен Спорт. Цвет: Black
Гарні навушники, загалом перевищили мої очікування від такого типу навушників. Використовую на прогулянках з собакою, бо мені важливо чути світ довкола. На вуличках, парках, природі чутно чудово. Вздовж завантаженої дороги в 4 смуги вже чутно помітно гірше. До якості мікрофона також жодних дорікань
- Достоинства:
- Якісний звук, пристойний вигляд, гарна комплектація і пакування.
- Недостатки:
- Не дуже зручно й ефективно регулюється розмір резиночкою в комплекті, на мій об'єм голови по відчуттях трохи завеликі навушники.
- Роман О***Отзыв от покупателя. Продавец: ФлоуМоушен Спорт. Цвет: Black
Рекомендую! Купував навушники на подарунок. Півроку щоденного використання, на пробіжці та вело прогулянці. Якісне звучання, без жодних проблем.
- Владислав Г***Отзыв от покупателя. Продавец: ФлоуМоушен Спорт. Цвет: Black
На диво гарно працюють. Добре тримаються на голові і звук непоганий.
- Артем Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: ФлоуМоушен Спорт. Цвет: Black
Дуже якісні навушники. Рекомендую. Плаваю в басейні вже пів року з ними нема ніяких проблем. Заряда хватає на 3 години безперервного прослуховування. Задоволений.
- Лариса Т***Отзыв от покупателя. Продавец: ФлоуМоушен Спорт. Цвет: Black
Навушники купила за рекомендацією друга, покупкою дуже задоволена. Дуже якісне звучання та відмінне поєднання високих та низьких частот, головне правильно налаштувати еквалайзер на пристрої, що передає сигнал блютузу. Основна перевага - не болить вушна раковина, абсолютно не напружують і не дратують в експлуатації, порівняно з моделями, які вставляються у вуха. Прекрасний варіант за адекватною ціною
- Достоинства:
- зручні та якісне звучання
- Недостатки:
- нема
- Вадим Р***Отзыв от покупателя. Продавец: ФлоуМоушен Спорт. Цвет: Black
Навушники дуже круті, звук чистий і якісний. Дякую продавцеві за швидку доставку. Все дуже добре
- Достоинства:
- Не треба напружувати барабанні перетинки, нічого не випадає з вух
- Андрій К***Продавец: ФлоуМоушен Спорт. Цвет: Black
Тест у басейні пройшли на відмінно. Але треба враховувати особливості - якщо хочеться кращого і гучнішого звуку - треба використовувати беруші (є в комплекті).
- Недостатки:
- Не виявив
- Андрій Т***Продавец: ФлоуМоушен Спорт. Цвет: Black
Навушники просто бомба!!! Дуже зручні у використанні під час бігу та їзді на велосипеді, оскільки чую не лише улюблене музло, а й потенційні загрози у вигляді машин на дорозі. Звук - ракета! Повністю виправдовують свою вартість. Ще особисто не випробував у басейні, втім товариш юзає ці навушники під час плавання, доречі він мені їх і порадив.
- Достоинства:
- Наявність гумового "фіксатора" за допомогою якого, можна підлаштувати як зручно саме мені.
- Недостатки:
- Не знайшов