- Олександр М***Отзыв от покупателя. Продавец: Bzik
Почну з отримання. Жодного пакування у товару нема. Він іде Без коробки, тож навіть при доставці може пошкодитися.
При отриманні пошкоджень не виявлено, тож не вдасться на це "З'їхати"
Вистачило на 30 днів з моменту встановлення. Підфарбовує воду, але жодного маскування запаху, чи ефекту дезодорації нема. Захист від нальоту вапна теж під питанням. 900 змивань за ці 30 днів точно не будо використано, тожце або брак, або підробка.
Жодних сертифікатів якості з товаром не поставляється.
Не можу рекомендувати такий товар, він не виправдав очікуввань.- Достоинства:
- не важко встановити
- Недостатки:
- Не вистачає на заявлений час, відсутнє пакування, не маскує запах, сумнівні данні в описі
- Продавец Bzik
Дякуємо вам за детальний та чесний відгук
Нам дуже шкода, що засіб для унітазу Sano Green не виправдав ваших очікувань.
Хочемо прокоментувати зазначені моменти:
Пакування. Засіб дійсно постачається виробником без індивідуальної коробки — це передбачено оригінальною концепцією бренду Sano для даного продукту. Зі свого боку ми додатково захищаємо товари під час транспортування, щоб уникнути пошкоджень.
Термін дії та ефективність. Заявлені виробником «до 900 змивань» є орієнтовним показником і можуть відрізнятися залежно від інтенсивності використання, жорсткості води та умов експлуатації. Водночас ми розуміємо ваше розчарування, якщо очікуваний ефект (дезодорація, захист від вапняного нальоту) був недостатнім.
Якість та оригінальність. Ми працюємо виключно з офіційними постачальниками, тому підробка виключена. Усі товари проходять митне оформлення та відповідають вимогам ринку України.
Сертифікати. Сертифікати якості не вкладаються безпосередньо в кожну одиницю товару, але вони є у постачальника та можуть бути надані за запитом.
Нам щиро прикро, що продукт не відповідав вашим очікуванням, і ми цінуємо ваш зворотний зв’язок — саме такі відгуки допомагають нам ставати кращими. Якщо бажаєте, будь ласка, зверніться до нашої служби підтримки — ми з радістю підберемо для вас альтернативний засіб, який краще відповідатиме вашим потребам
Дякуємо, що поділилися своєю думкою.
- Ірина Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 150 г
Постійно користуюсь
Раджу!!
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук!
Раді чути, що засіб для унітазу Sano Green Вам подобається і Ви ним постійно користуєтесь. Вашу рекомендацію обов’язково оцінять інші покупці!
- Геннадій Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 150 г
Гарна якість за таку ціну.
- Достоинства:
- Вистачає на 3 місяці
- Недостатки:
Представник постачальникаДякуємо за ваш відгук!
Раді чути, що Sano Green повністю виправдав ваші очікування й виявився таким економним у використанні.
Нехай і надалі радує своєю якістю та ефективністю.
- ОлегОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 150 г
Беру вдруге, думав може раніше був якийсь брак, але ні - слабкий колір.. Таке враження, ніби погано злита вода, хоч і віддає зеленкуватим.
Ще з мінусів - коли банка майже закінчиться, може почати плавати в бачку і мішати зливу води)
До синього SanoBlue питань нема все круто- Достоинства:
- нема
- Недостатки:
- Воду майже не фарбує
Представник постачальникаДякуємо, що поділилися своїм досвідом! Нам шкода, що Sano Green не виправдав очікувань і колір виявився недостатньо насиченим.
- ВолодимирОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 150 г
Брав як захист від водного каменя (жорстка вода) для інсталяції. З задачею справляється: перестав заклинювати механізм. Може то, правда, не наріс ще той камінь після чистки, але пройшло вже 3 місяці (на стільки вистачило однієї банки — сімʼя з 3 людей), і він працює. Після попередньої чистки без цього засобу він почав клинити через тиждень. Щоправда, і чистка друга була ретельніша. Але все ж таки є враження, що засіб допомагає.
- Достоинства:
- Допомагає від водного каменя
На довго вистачає
Приємний запах і колір
- Андрій Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 150 г
чудово
- Владислав С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 150 г
Максисмум 3 недели работает. Оно того не стоит. Раньше хватало на 2.5-3 месяца.
- Олександр М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 150 г
У мене пропрацювала в бачку 22 дні, сім'я 4 чоловіка. Змиває добре, але че варто платити за 22 дні роботи, це питання.
- Достоинства:
- Якісно змиває
- Недостатки:
- Не довго
Представник постачальникаДякуємо за відгук! Раді, що засіб Sano Green добре змиває та служить довго. Він розрахований приблизно на 900 зливів, тому тривалість роботи може залежати від інтенсивності користування.
- Олег Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 150 г
Добре
- Всеволод П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 150 г
Дуже гарна річ, замовляю не перший раз.
Представник постачальникаДобрий день. Дякуємо за чудовий відкуг. Приємного користування)
- Леся К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 150 г
Супер дієвий засіб! Приємний аромат, вистачає дуже на довго. Буду купувати ще
- Недостатки:
Представник постачальникаДоброго дня. Дякуємо за ваш відгук і високу оцінку нашого продукту. Нам дуже приємно, що вам сподобався засіб для унітаза Sano Green. Бажаємо приємного використання.
- ВалеріяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 150 г
Запах приємний,але воду майже не фарбує!!такий же тільки синій
- Достоинства:
- Запах
- Недостатки:
- Не фарбує воду
Представник постачальникаДоброго дня. Дякуємо за відгук. Раді, що запах Вам сподобався.
- Микола П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 150 г
Представник постачальникаДоброго дня.
Дякуємо за високу оцінку.
- Юрій О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 150 г
Не дуже....
Представник постачальникаДоброго дня ! Дякуємо за відгук !
- Владислав Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 150 г
Як на мене, синій краще. Запах приємніше, в працює краще
Представник постачальникаДоброго дня ! Дякуємо за відкуг )
- Руслан М***
Поддерживаю!
Представник постачальникаДоброго дня ! Дякуємо за відгук !
- ОленаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 150 г
Регулярно викоростовую. Відповідає інструкції. Задоволена результатом
Представник постачальникаДоброго дня ! Олена , ми раді , що Ви залишаєтеся задоволені Засобом для унітазу Sano Green . Дякуємо за позитивний відгук )
- Татьяна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 150 г
Класна штука, вистачає на довго (місяця на 2-3) і унітаз чистіший, водичка кольорова тече, є легкий аромат.
- Достоинства:
- Зручно, що в бачку лежить і його не видно
- Недостатки:
- Колір не завжди однакової інтенсивності, не зрозуміло як краще встановити, бо впливає і не тримається
- Марія Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 150 г
Мені подобається, вистачає більше ніж на місяць, не збирає додатковий бруд і не має навʼязливого запаху
- Достоинства:
- Вистачає на довго, очищає
Представник постачальникаДякуємо за відгук!
- ОленаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 150 г
Нормальна на двох чоловік хватило на місяц.
- Иван
На 4х людей, які вчаться або працюють з дому, вистачило на 2.5 місяців
Представник постачальникаДоброго дня ! Іван , дякуємо за відгук )
- Юрій А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 150 г
Працює. Але про 900 зливань годі говорити. Вистачило на 6 місяців. 180 днів по ~ 2 змивання = ~ 360. Товар вартий уваги але 900 змивань це неправда. Доречі, синій ще працює, ставив одночасно. Туалет де стоїть синій використовується частіше.
- Достоинства:
- Виконує свою функцію
- Недостатки:
- Не вистачає на 900 змивань
- Олена П***Отзыв от покупателя. Продавец: Bzik
Сам товар гарний, але мене просто надурили,підсунув бракований. Вийшло,що його хватило на 1 місяць.Коли брала товар,то він був весь в підтьоках((( Цього блоку хватає мінімум на 6 місяціів. Брала в розетці, продавнць Bzik(((( Ганьба.
- Достоинства:
- Sano, як бренд
- Недостатки:
- Продають бракований товар.
- Продавец Bzik
Доброго дня, дякую, що залишили відгук. Зв'язалися з Вами та запропонували знижку на наступну покупку
Наші рекомендації: при отриманні товару обов'язково оглядайте його, якщо виявили пошкодження упаковки або цілісності товару, просимо відмовитися від посилки та повідомити нам.
Ми надішлемо вам новий товар.
- Виталий Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 150 г
Відповідає опису
- Недостатки:
- Не виявив
Представник постачальникаДякуємо за відгук!
- Андрій Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Чистота та Догляд
все добре
- Г. М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 150 г
Ефективний при дуже частому використанні. Якщо перерва в зливах води декілька годин, то змивається концентровано, на мій погляд, не економно. Хоча іншого, кращого я не зустрічала. Однозначно, вистачає на довше за інші.
І ще одне, не у всі унітази не поміщається. - ВіталійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 150 г
Всё чётко, связались, прислали, товарный вид супер
- Достоинства:
- Ещё проверяю, но судя по расходу, думаю хватит на дольше, чем наружных(под ободок) средств на эту сумму...
- Недостатки:
- При работе лучше в бачок не лезть, сильно концентрированный (еле руки отмыл)...
- Юлія Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 150 г
Дуже сподобалося.
- Виктория Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 150 г
Колір води дійсно блідно зелений, але я й не очікувала що буде дуже сильне забарвлення. Пахне приемно і дає піну при кожному змиванні. Беру вже 3-й балон, попереднього вистачило на 2,5 місяці.
- Достоинства:
- Колір, надовго вистачає
- Недостатки:
- Неравномірне забарвлення, коли рідина починає закінчуватись то день фарбує воду, день ні.
- Юлия Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 150 г
Без запаху,колір бледно зелений,туфта
- Ольга Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Чистота та Догляд
Вирішила взяти по відгукам. Дійсно, унітаз блищить. Раніше вже на третій день після миття відкладувався осад, зараз чистота
- Достоинства:
- Дійсно зберігає чистоту
- Недостатки:
- Поки не помітила
- Елена В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 150 г
Мне нравиться.
- МаринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 150 г
Купую вже 5 раз, чудовий засіб, не зрівняти з блоками які кріпляться під обідок унітазу. Вистачає на дуже довго. Рекомендую
Представник постачальникаДоброго дня, дякуємо за гарний відгук та рекомендацію!
- ТетянаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 150 г
Одного флакона вистачає на 2 місяця.Так як не маю з чим порівнювати то це безумовно перевага данного виробу.
- Достоинства:
- Фарбує воду, дає запах, очищує.
- Недостатки:
- неріномірно виходить рідина із ємності, окрас води то интенсивний то слабкий
Представник постачальникаДоброго дня, дякуємо за відгук!
- Геннадий Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Lamar. Вес: 150 г
Поставил в бачок унитаза, жду второй день, чуда не произошло, нет ни запаха, ни пены, ни цвета, ничего нет кроме бессмысленного блочка в углу унитаза (
- Достоинства:
- Нет и не предвидится
- Недостатки:
- Бессмысленно потраченные деньги
- Продавец Lamar
Генадій, дякуємо за відгук. Дійсно перші 3-4 дні немає ніякого результату. Але з часом він починає працювати, і робить це протягом 2-3 місяців. Вода матиме насичений колір.
Ці блочки запах не дають. Вони призначені для пом'якшення води — що в свою чергу попереджає утворення каменю. А також мають антибактеріальний ефект, що не дає розмножуватись бактеріям і запобігає появі неприємних ароматів.
Сподіваємось, що на сьогоднішній день ви вже побачили роботу засобу, та маєте інші враження.
- Олег П***Отзыв от покупателя. Продавец: Чистота та Догляд
Дуже класний засіб. Усуває не приємний запах і чистить воду. Користуюсь постійно. Рекомендую
- Достоинства:
- Недостатки:
- ціна
- Ірина Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 150 г
Очищає, фарбує воду,як довго діятиме побачим
Представник постачальникаДоброго дня, дякуємо за відгук!
- ІгорОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 150 г
Дуже не якісне! Не рекомендую!
Представник постачальникаДоброго дня, чим саме Вас не влаштував засіб?
- Геннадий Л***
Мне тоже не повезло, нет ни запаха ни пены ни цвета, ничего нет кроме бессмысленного блочка в углу унитаза..