Отзывы покупателей о Сухой корм для собак средних пород Adult Dogs Medium с индейкой 1 кг Весовой Optimeal

Оценка пользователей 4.77/5
  • Лора А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 1.5 кг

Все ок, і якість корму, і доставка, і обслуговування.
    Замовляю постійно, але зазвичай шукаю акції та знижки.
    Дякую за вашу працю та турботу.

• Олександр П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 12 кг

Цей корм мої собаки дуже люблять.

Достоинства:
    Гарне обслуговування і швидкість доставки
  • Олександр
    Отзыв от покупателя. Продавец: ХвістоЛапи. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 4 кг

Собака їсть. Наче не скаржиться.

• Оксана Ш***

Беремо тільки такий корм. Перебробували багато. Алеж цей серед преміумів і недорогий і гарний склад

• Юрій П***

Приїхала пачка 12 кг по середині розрізана …

• Екатерина С***

3 зірки за обслуговування розетки. Бо хамське ставлення до клієнтів неприпустиме. Пакет корму приїхав брудний, ніяк не запакований. Було бридко брати його в руки. Ну загалом враження тоді після візиту до магазину розетки жахливе. Вже краще б на знижці замовила у постачальника. А сам корм питань не викликав, йому 5 зірок

Достоинства:
    Ціна, корм нормальний, не зіпсований
    Недостатки:
    Обслуговування розетки і ставлення до покупців

• Юлія Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ЕКСПЕРТПЕТ. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 12 кг

Я спутала корм , бо робила замовлення вночі і замовила котикам своім -собачий корм optimeal….але вони його оцінили-зайшов на ура)

• Валентина Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RichPets. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 12 кг

Купую вже більше року саме цей корм для своїх Ши-Тцу,задоволенні

Достоинства:
    якість
  • Ірина С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 4 кг
  • ТАТЬЯНА П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Shusha. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 12 кг

Мои питомцы с удовольствием едят этот корм. Улучшилось качество шерсти, меньше линяют. Покупаю этот корм больше года ,рекомендую

Достоинства:
    Оптимальный размер гранул для средних пород
    • Продавец  Shusha

Щиро дякуємо за ваш позитивний відгук! Ми раді, що змогли виправдати ваші очікування

• Олена Н***

Собаки їдять із задоволенням

Достоинства:
    Ціна-якість
  • Павло Л***

Хороший корм на свою цену

• Олександр С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RichPets. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 4 кг

Собака їсть. Корм купую в Розетці, наче норм.

• Станіслав Б***

Дякую!

• Надія П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SpinatUa. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 1.5 кг
  • Олександр Т***

Якісний перевірений корм

Достоинства:
    Ціна якість нормально
    Недостатки:
    в нормі
  • Юлія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ЕКСПЕРТПЕТ. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 1.5 кг

Замовляю постійно
    Собака задоволена

• Ярославна З***

Все добре, прийшло ціле

• Людмила Л***

Моя вередуля їсть з задоволенням, чим я не можу не натішитися.

• Федорова А***

Давно купуємо цей корм, задоволені. Собака їсть з радістю, по впливу на здоров'я жодних нарікань. Завдяки маленькому розміру корму дуже зручно на прогулянці використовувати як ласощі.

Достоинства:
    Зручний формат. Собаці смакує. Якісний.
  • Андрій Д***

Гарний продукт для нашого улюбленця з високим вмістом протеіну.

Достоинства:
    Якість
  • Анна К***

Собака ість,значить смачно

• Станіслав Б***

Супер, дякую !

• Юлія К***

Отличный корм. Перевели нашего шнауцера на него после семи лет натуралки. Прекрасно ест и мелкий и средний уже больше трех лет.

• Ксенія Д***

В мене три собаки різних порід і всім вгодити складно. Вони не прихильники сухого корму,але цей з задоволенням їдять. Корм сподобався. Засвоюється гарно і не викликає ніяких проблем.

Достоинства:
    Гарно їдять.
    Недостатки:
    Не знайшла.
  • Дарʼя П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SpinatUa. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 12 кг

Добрий день. Дуже не задоволена, пакування корму розрізано. Не впевнена, що весь обсяг корму було доставлено.

Недостатки:
    Розрізано пакування
  • Олександр С***

Собаці наче сподобався. Їсть два рази на день. Корм не залишається.

• Юлія Л***

Собака задоволена)

Достоинства:
    Собака їсть
  • Ольга Ч***

Хороший корм

• Станислав

Супер!

• Юрій

Почали помічати, що у собаки дуже неприємний запах з рота, хоча зазвичай такого немає. Звертались з даною проблемою у ветклініку, там зробили чистку зубів, навчили за ними слідкувати, але запах не зник. Однією з версій у ветклініці було харчування. Ми виключили всі смаколики і т.п. залишили тільки корм і воду, але нічого не змінилось. Після того як цей корм закінчився, через 2-3 дні неприємний запах зник сам собою. Нічого не можу сказати хороший/поганий корм, можливо просто не підійшов моїй собаці, провокував процеси бродіння у шлунку, внаслідок чого був неприємний запах з рота собаки, а так як вона вилизується, то вся починала воняти через 2 дні після купання.

Недостатки:
    Не підійшов нашій собаці
  • Ігор К***

Хороший якісний корм

Достоинства:
    Економне паковання
    Недостатки:
    Замісць zip-застібки зроблено дешеву липучку
  • Юлія

Замовила, оплатила онлайн, вже 4 день від дня планової доставки, але товар не доставлено, відгуку від розетки немає. Повний ігнор в підтримці. Собака голодна.

Недостатки:
    Не доставлено оплачений товар, розетка мовчить
    • Юлія Л***

Минув 5й день, обіцяної доставки товару так і немає, де дівся корм сама розетка не знає, підтрики розетки ноль. Писати в підтримку марна справа взагалі. Дзвоню на гарячу лінію, обіцяють уточнити і передзвонити, і все.. ігнор. Мені вже не потрібен від вас корм, шукайте цю посилку де хочете, але поверніть гроші!
      Висновок - не платіть наперед, бо мало того, що можуть не доставити, так ще й повернути гроші цілий квест.

• Светлана Г***

Собаці подобається

• Олена Б***

Відмінний корм. Рекомендую.

• Ирина М***

Чудовий корм, собачці подобається.