- АнастасіяОтзыв от покупателя. Продавец: Buymil. Размер: S. Цвет: Бежевый
Отличный корсет за свои деньги , качество не самое плохое но и не лучшее , среднячок , цена - качество,
как по мне размерная сетка соответствует , сел идеально, думаю через 3-5 месяцев он утянет талию и уже закажу XS- Достоинства:
- Большой диапазон размеров
Дышащий
Эластичный, ничего не сковывает и не передавливает
Цена - Недостатки:
- Не самое лучшее качество ткани чувствуется синтетику
- Продавец Buymil
Анастасія, дякуємо за Ваш відгук!
Ми щиро раді, що Ви задоволені покупкою!
Бажаємо, щоб даний аксесуар став улюбленим для Вас та комфортним!
Що стосується матеріалу, синтетика має бути в такого типу аксесуарі, це запобігаює розтягуванню тканини та значно подовжує термін "життя" корсету.
Дякуємо за співпрацю!
- Маргарита К***Отзыв от покупателя. Продавец: Buymil. Размер: 2XL. Цвет: Бежевый
Шикарний корсет! Втягує класно, нічого не випирає. Корсет гарної якості. На талії 80 см застібнувся без проблем. Дуже рекомендую!
- Достоинства:
- Гарна якість,над швидка відправка і доставка,гарно виконує свої функції
- Продавец Buymil
Маргарита, дякуємо за Ваш відгук!
Ми щиро раді, що Ви задоволені покупкою та співпрацею з нами!
Чекаємо на Вас знову!
- Тимчак А***Отзыв от покупателя. Продавец: Buymil. Размер: S. Цвет: Бежевый
Якість наче непогана. Але! Розмір явно менше заявленого! Написано 75-80. В мене талія 74 і корсет замалий навіть з додатковими крючками.
Прийшлось замовляти на розмір більше.
Будь ласка, перевірте вказані параметри і виправте в оголошенні. Бо якість хороша, а от враження від покупки вже не такі позитивні.- Достоинства:
- Недостатки:
- Не відповідає заявленою розміру
Соответствие размерной сетке
Маломерит
- Нила Г***Продавец: Buymil. Размер: 2XL. Цвет: Бежевый
Це оцінка менеджерам. Корсет явно замалий. Не відповідає заявленим на сайті параметрам. На талію 100 навіть з додатковими крючками малий.
- Достоинства:
- Якісний високий корсет.
- Недостатки:
- Треба вказувати правильні параметри виробу,щоб покупець сам вирішував чи підходить для нього.