Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Отзывы покупателей о Когтеточка (царапка) – лежанка для кошек GoldCat М 55 х 25 х 12 см

Оценка пользователей 4.5/5
  • Ващук Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ADELEGOLD. Цвет: Белый

Когтеточка дуже хороша. Вподобала як велика кішка так і маленьке кошеня. Хоч не одразу але обоє користуються. Дякую.

• Марія
    Отзыв от покупателя. Продавец: ADELEGOLD. Цвет: Белый

Неприємний запах, наче мазь вишневського. Буквально за 3-5 днів, вже залишає сміття навколо. На обмежений час ок, не сказала б що довговічна як у коментарях пишуть.

• Продавец  ADELEGOLD

Доброго дня, це виріб з картону(( не метал, не дерево, а картон, в порівнянні з іньшими брендами буде довговічною, тому що у нас не з використаного картону робиться, а нового, відповідного до наших потреб.

• Тетяна С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ADELEGOLD. Цвет: Белый

Прийшла побита,при замовлені вказувала щоб перевірили перед відправкою.Пакування для захисту відсутнє.Розчарована,брала на подарунок.

Достоинства:
    Дизайн,розмір
    Недостатки:
    Побита та бракована.
  • Софія
    Отзыв от покупателя. Продавец: ADELEGOLD. Цвет: Белый

За таку ціну - просто супер дряпка! І вона досить довговічна. Не думаю, що вона чимось поступається дорогим аналогам. І вигляд у неї теж акуратний і з моменту покупки 20 котиків ще навіть з одною стороною до кінця не справились, а потім її ж можна буде ще перевернути)) Пакування, було на дуже ретельним і цілим але сама дряпка була не пошкоджена.

Достоинства:
    Дряпка - супер!
    Недостатки:
    Не помітила.
  • Наталія К***

Дуже якісна! Сподобалась

• Марія М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ADELEGOLD. Цвет: Белый

Чудова дряпка, достатньо велика із жорсткого картону, має вистачити на довго

Достоинства:
    Міцна, стильна, зручна
  • Алина М***

Кіт задоволений)

• Наталия Ш***