- Наталья П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: L. Цвет: Голубой
Костюм супер!Очень понравился. В живую цвет лучше чем на фото.,более насыщенный, ближе к васильковому.
- Достоинства:
- Качественный
- Недостатки:
- Незнайдено
Доброго дня! Дуже дякуємо Вам за відгук. Ми впевнені, що він буде цікавим і корисним для майбутніх покупців. Завжди до Ваших послуг!
- Marina K***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: L. Цвет: Голубой
Дуже якісний, сподобався, сів ідеально. По розмірах ношу Л, все підійшло
- Оксана К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: M. Цвет: Оранжевый
Гарний костюм, гарна легка літня тканина
Соответствует
Добрий день. Вдячні за Ваш теплий відгук. Нам дуже важлива Ваша думка!
- НаталіяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: L. Цвет: Зеленый
Костюм сподобався. Відповідає розміру. Яскравий колір. Тканина практична.
- Достоинства:
- Ціна та якість.
- Недостатки:
Добрий день! Вдячні за те, що Ви приділили час та поділилися своїми враженнями. Величезна радість, що змогли виправдати Ваші очікування.Обов'язково повертайтеся до нашого магазину знов, Вам завжди раді!
- Євгегія Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: S. Цвет: Черный
Мені костюм дуже сподовся, ношу постійно
- Достоинства:
- Крій, натуральна тканина
- Євгенія Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: XL. Цвет: Бежевый
Якість жахлива,тканина неприємна до тіла,після першого ж носіння-одразу зʼявилися катишки.Не рекомендую.
Доброго дня! Прикро, що покупка не виправдала Ваших очікувань. Сподіваємось, серед нашого асортименту знайдуться товари, які принесуть Вам радість.
- Татьяна Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: L. Цвет: Бежевый
Неякісний
Після першого разу пішли катишки- Представник постачальника
- Наталья Щ***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: L. Цвет: Зеленый
Дуже красивий насичений колір. На дівчат 170 і вище.
- Достоинства:
- Яскравий, гарний фасон.
- Недостатки:
- Я не вважаю що це недоліки, але на зріст 160 буде дуже довгий.
- Наталия К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: XL. Цвет: Бежевый
Дуже сподобався,розмірна сітка вірна, виглядає стильно, до тіла приємний, брала на 50 розмір , ідеально.
Добрий день. Вдячні за Ваш теплий відгук. Нам дуже важлива Ваша думка!
- Наталія Д***Продавец: Rozetka. Размер: XL. Цвет: Голубой
Гарний костюм, попередньо замовила розмір L ( ношу саме L) виявився трошки в грудях тіснуватий, но дуже сподобався костюм, тому зразу замовила на розмір більше. Замовлення прийшло душе швидко , але костюм прийшов злегка "ношений" видно що його не просто хтось до мене міряв а конкретно носили як мінімум день (помятий розтянутий як штани так жилет).
Повторюсь перший костюм прийшов новенький ідеальний ,тому до самого виробу зауважень немає, а от до відправника другого костюму є питання...!- Достоинства:
- гарна тканина
- Светлана М***Продавец: Rozetka. Размер: L. Цвет: Черный
Неплохой костюм и я даже была готова его купить...но после примерки в пункте выдачи Розетки, оказалось что он окрашивает... Руки и части тела оказались окрашены в сине-черный цвет...
Такого со мной ещё не случалось(