- Єрондаєва А***Отзыв от покупателя. Продавец: Kalinka. Количество в упаковке: 1. Объем: 60 мл
Товар оригінальний, швидке відправлення.
- Світлана П***Отзыв от покупателя. Продавец: Kalinka. Количество в упаковке: 1. Объем: 60 мл
Товар дієвий і дійсно допомагає боротися з облисінням. Син користується вже третій місяць за порадою трихолога. За цей час волосся припинило випадати, а в місцях де були залисини, зʼявилося багато нових волосків.
- Достоинства:
- Рекомендую
- ДанилоОтзыв от покупателя. Продавец: Kalinka. Количество в упаковке: 1. Объем: 60 мл
Товар прийшов швидко та в належному стані.
- Достоинства:
- Ціна та якість
- Недостатки:
- Катерина В***Отзыв от покупателя. Продавец: B&B Company. Количество в упаковке: 1. Объем: 60 мл
Дякую що відреагували, та замінили товар на той, що я замовляла
- Достоинства:
- За це ставлю 4 зірочки
Замовляла пену Міноксидил, прийшов розчин, без упаковки. Товар йшов тиждень, і прийшло не те що замовляла. Не раджу цього продавця
- Достоинства:
- Немає переваг
- Недостатки:
- Довго йшов, не те що замовила
- Дмитро Д***
Можна детальніше?
- МикитаОтзыв от покупателя. Продавец: B&B Company. Количество в упаковке: 1. Объем: 60 мл
Товар прийшов без коробки. Неможливо порівняти термін придатності та код з коробки і на самому флаконі, через що немає можливості перевірити оригінальність. Є сумніви щодо походження товару і того, чи не був він у використанні.
- Недостатки:
- Товар без коробки
- АндрейОтзыв от покупателя. Продавец: B&B Company. Количество в упаковке: 1. Объем: 60 мл
Пользуюсь 10 месяцев, работает
- Олександра В***
Підкажіть, чи жирнить волосся?
- Андрей А***
Олександра Вишнякова, нет, не жирнит и высыхает очень быстро
- Сергій Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: B&B Company. Количество в упаковке: 1. Объем: 60 мл
Не вперше купую мінокс в цього продавця. Рекомендую. Продавець адекватний і клієнтоорієнтований. До мінокса теж питань немає, робочий.
- Олександр К***Отзыв от покупателя. Продавец: B&B Company. Количество в упаковке: 1. Объем: 60 мл
По отримані не звернув увагу , потім помітив що в
флакон не той ,замість для чоловіків вислали міноксидил для жінок- Достоинства:
- Поки не помітив
- Недостатки:
- Не відповідність товару
- Євген К***Отзыв от покупателя. Продавец: B&B Company. Количество в упаковке: 1. Объем: 60 мл
Все супер.