- Ольга П***Отзыв от покупателя. Продавец: V&V&T. Цвет корпуса: Коричневый
Органайзер дійсно гарний,зручний і вишуканий.Виглядає на всі 100! Подарунок сподобався, а це найголовніше.
- Достоинства:
- Зручний, вишуканий.
- Недостатки:
- Непобачила...
- Продавец V&V&T
Щиро дякуємо за вибір
- Наталія В***Отзыв от покупателя. Продавец: V&V&T. Цвет корпуса: Коричневый
Дуже чудовий органайзер, відразу видно, що вироблено та упаковано з душею! Рекомендую!
- Достоинства:
- Якість виробу
Щиро дякуємо
- Кирило І***Отзыв от покупателя. Продавец: V&V&T. Цвет корпуса: Коричневый
Дуже корисний подарунок. Дідусю він сподобався. На його столі тепер більше поличок для його деталей, дрібничок. Рекомендую всім, хто має багато дрібних речей, але бракує місця.
Щиро дякую за відгук
- Марина М***Отзыв от покупателя. Продавец: V&V&T. Цвет корпуса: Коричневый
Замовила на подарунок братові. Дуже сподобався органайзер, хоча здивувати чи вразити його важко)) Рекомендую
- Достоинства:
- Продуманий до дрібниць
- Недостатки:
- Не знайшлось
- Татьяна З***Отзыв от покупателя. Продавец: V&V&T. Цвет корпуса: Коричневый
Спасибо изготовителю и поставщику.
В разное время делала три заказа. Полку для цветов, полку для скрипки по инд.заказу и вот органайзер.
Всё выполнено очень качественно. Я очень довольна.
При изготовлении полки для скрипки пообещали презент, но не прислали. А вот сейчас я им напомнила об обещании и получила небольшой сувенир. Приятно.- Достоинства:
- качество
- олена я***Отзыв от покупателя. Продавец: V&V&T. Цвет корпуса: Коричневый
Брала на подарок шефу.
- Достоинства:
- Креативный.Компактный . Качественный.
- Недостатки:
- Не обнаружено.
- Продавец V&V&T
Щиро дякуємо за відгук
- Ігор Г***Отзыв от покупателя. Продавец: V&V&T. Цвет корпуса: Коричневый
Якість, зручність. Я задоволений. Годинники вирішуються, кількість 3 штуки. Дякую
- Достоинства:
- Швидкість
- Недостатки:
- Все влаштовує
- Ольга Л***Отзыв от покупателя. Продавец: V&V&T. Цвет корпуса: Коричневый
Чудовий подарунок для чоловіка. Повністю відповідає фото. Вписався в інтерʼєр квартири. А, що найголовніше, - використовується!) Тепер різні дрібнички (зокрема навушники, брелки, зарядні кабелі) нарешті зберігаються в одному місці. Якщо вам набридло збирати ці дрібнички з усіх усюд в помешканні або брати участь в пошуках «улюбленого» кейсу з вкладишами під диваном, краще придбайте цей органайзер. Знову ж таки, як ідея для подарунку - просто чудове вирішення проблеми. Дякую продавцеві за якісний товар!)
- Достоинства:
- Все
- Марина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: V&V&T. Цвет корпуса: Коричневый
Шикарний органайзер, брала чоловікові в подарунок, якість відмінна
- Костянтин К***Отзыв от покупателя. Продавец: V&V&T. Цвет корпуса: Коричневый
Якісний товар
- Ольга П***Отзыв от покупателя. Продавец: V&V&T. Цвет корпуса: Коричневый
Гарний, презентабельний органайзер.
Шеф був задоволений.- Достоинства:
- Якість, дизайн
Дякуємо за відгук!
- ВолодимирОтзыв от покупателя. Продавец: V&V&T. Цвет корпуса: Коричневый
Товар відповідає опису. Був в наявності як і заявлено на сайті. Був запакований в бумагу та коробку, щоб уникнути пошкоджень при транспортуванні. Дякую продавцю.
Дякуємо за відгук!
- Катерина М***Отзыв от покупателя. Продавец: V&V&T. Цвет корпуса: Коричневый
Товар доїкав цілим, гарне упакування, доставка була швидка. За таку ціну гарно оброблена поверхня без тріщин зачепок чи нерівностей. Задня стінка та поличка є окремими деталями і з'єднуються за допомогою саморізів, які йдуть у комплекті. під них є нарізані отвори для вкручування тож підійде навіть звичайна викрутка, слідів чи пошкодження після збору не лишилося, тримається конструкція дуже міцно і не люфтить. висувний ящичок добре підігнаний і легко висувається. Єдиний мінус отвір для зарядки годинника не підійшов по розміру (маємо оригінальний самсунг), гадаю розрахованй на Еплвотч чи щось подібне, але в усьому іншому покупкою задоволена
- Достоинства:
- Якість, ціна
- Недостатки:
- не універсальність отвору для зарядки годинника