- Арсен Л***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE
Купив щоб повірити справді працює
- Достоинства:
- Прикольна штука
- Недостатки:
- Тільки виливаєця якщо багато покрутити
- Ольга Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE
Рекомендую.
- Достоинства:
- Після декількох використань ефект став помітним.Швидка доставка,хороша якість,приємна ціна.
- Лариса Д***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE
Вітаємо, Ларисо!
Раді дізнатись, що олівець для відбілювання справив на Вас позитивне враження, а якість відповідає Вашим очікуванням! Дякуємо Вам за відгук!
Якщо Ви плануєте подальше використання, радимо звернути увагу на комплект з двох олівців, який допоможе заощадити: ссылка
Також маємо іншу модель олівця: ссылка
Та як альтернативу, радимо спробувати відбілюючі смужки з бамбуковим вугіллям: ссылка
Дякуємо, що обрали нас. Бажаємо Вам сяючої усмішки та приємних вражень від використання!
- Юрій М***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE
За два тижні користування - результат НУЛЬ. А треба було відбілити лише на пів-тона. Не знаю, кому воно допомогло.
- Достоинства:
- Не має
- Недостатки:
- Відсутність ефекту відбілювання
- Віра С***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE
Так собі ,різниці ніякої не помітила.Смужки набагато кращі.Його дуже мало,вистачає на декілька разів,не раджу.
- Достоинства:
- Має гарну упаковку.
- Недостатки:
- Він ніякий.
- Лариса Д***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE
Після довгих вагань і консультації зі стоматологом, наважилась і придбала ( за акційною ціною). Були сумніви. Але! Ефект є! Результат після декількох використань- помітний, з часом, сподіваюсь, буде ще більш яскраво. Дякую за якість і приємну ціну.
Також дякую за швидку доставку!
Рекомендую!- Достоинства:
- Якість, ефект, результат
- Тетяна Л***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE
Результату не помітила. Але й не нашкодило нічим . Може треба довше користуватися для більш явного ефекту.
- Алексей Р***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE
Чудово. Буду замовляти ще.
- Продавец VM HOUSE
Олексію, дякуємо Вам, що обираєте нашу продукцію, а також за Вашу оцінку і відгук.
Раді, що цей Олівець для відбілювання зубів сподобався і виправдав Ваші очікування.
Ми завжди відкриті до зворотнього зв'язку, оскільки постійно намагаємось покращувати і наш сервіс, і наші продукти.
Вас також можуть зацікавити наші інші пропозиції. Для цього пропонуємо переглянути повний асортимент товарів нашого магазину VMHouse ссылка Ви знайдете для себе багато цікавого і корисного. Будемо раді бачити Вас знову.
- Андрій Т***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE
Дієвий олівець, з першого використання побачив ефект. Приємно здивований.
Андрію, вітаємо Вас!
Дякуємо Вам за відгук. Ваша думка і досвід використання продукту дуже важливі для нас.
Дуже раді, що Вам сподобався цей Олівець для відбілювання зубів.
- Єгор Д***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE
Купив дружині, поки все влаштовує. По якості нарікань немає.
Вітаємо Вас, Єгоре!
Дуже дякуємо за Ваш зворотній звязок, за Ваш відгук. Нам приємно чути, що Ваша дружина задоволена покупкою, що їй сподобався цей Олівець для відбілювання зубів.
Ми будемо раді і надалі пропонувати Вам свої послуги, співпрацювати з Вами. Завжди відкриті до зворотнього зв'язку, оскільки постійно намагаємось покращувати і наш сервіс, і наші продукти.