Отзывы покупателей о Паровая щетка для котов расческа для вычесывания шерсти кошек и собак
- Романенко В***Отзыв от покупателя. Продавец: BeautyForPeople
Не розумію вашу клієнтоорієнтованість… товар прийшов не робочий, паровий пристрій не реагує взагалі, як його не нажимай.. нажаль
- Достоинства:
- Швидко доставили
- Недостатки:
- Не працює
- Продавец BeautyForPeople
Нам дуже прикро що так сталося, відправили вам щітку на заміну
- Романенко В***
Дуже дякую компанії за супер швидке виправлення ситуації, отримала безкоштовно нову на заміну, все ж таки клієнтоорінтовані! Дякую!
- Иван Г***Отзыв от покупателя. Продавец: BeautyForPeople
Рекомендуємо!
- Василь І***Отзыв от покупателя. Продавец: BeautyForPeople
Щітку купили спонтанно. Дуже сподобалось собаці. Гарно вичісує, шерсть після таких процедур м'яка та доглянута. Все супер. Дякуємо))
- Уляна П***Отзыв от покупателя. Продавец: BeautyForPeople
Побачила у нашого грумера таку щітку і замовила додому. Гарно працює. Все швидко та безпроблемно.
- Андрей К***Отзыв от покупателя. Продавец: BeautyForPeople
Хорошая щетка, справляется с поставленной задачей, но нашей кошке не очень зашла такая процедура. Отдали щетку кошке друзей и та в полном восторге.
В целом товар рабочий, качественный. Рекомендуем. - Катерина Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: BeautyForPeople
Щітка працює як треба. Дякую))
- Анастасия К***Отзыв от покупателя. Продавец: BeautyForPeople
Дякую. Щітка класна, собака у захваті.
- Нонна П***Отзыв от покупателя. Продавец: BeautyForPeople
Дуже задоволена. Пар поступає добре, щітка якісна та м'яка, вона чудово збирає шерсть. Це маст хев для моїх котів. Рекомендую!
- Марія С***Отзыв от покупателя. Продавец: BeautyForPeople
Хороша якість. Котик задоволений.
- Лариса Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: BeautyForPeople
Щітка працює як треба! Дуже подобається котику ці СПА-процедури. Спасибі.
- Артем Л***Отзыв от покупателя. Продавец: BeautyForPeople
Чудова та ефективна щітка. Рекомендую!
- Олег К***Отзыв от покупателя. Продавец: All4Goods
Купив дві такі щітки. На упаковці написано що для зарядки потрібно використовувати блок живлення 5V/1A і заряджати біля 30хв. Блока такого в мене не знайшлося, використав 5V/2A 30хв. Перша щітка працює непогано. Друга щітка вмикалася лише з увімкненою зарядкою, розібрав , поставив на зарядку, через 15хв надувся акумулятор. Тепер трохи хвилююся за пожежну безпеку з такими дешевими девайсами. А ще є питання, що краще, купити блок живлення який дорожчий за сам пристрій, чи трохи якісніший пристрій якщо такий існує і як це зрозуміти.
- Достоинства:
- Непогано вичісує шерсть
- Недостатки:
- Якість, з двух куплених один був несправний.
- Юлия К***Отзыв от покупателя. Продавец: Skoobert
Хорошая, проверили на своих разных кошках, пушистых, британцах с подшерстком и обычных. Всем приятно, шерсть не разлетается в стороны и легко убрать. И даже от счастья у котиков потекли слюни)
Совет - сперва чешите без пара, щётка немного шипит и котик может испугаться, вклю чайте пар в момент расчёсывания! - Виктория А***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop
Кішка не оцінила, на жаль..
- Продавец FlashShop
Доброго дня! Дякуємо, що поділилися своєю думкою.
Нам шкода, що саме Вашій кішці цей товар не підійшов. Проте реакція домашніх тварин на подібні аксесуари є індивідуальною та залежить від їхнього характеру, звичок і ставлення до нових предметів.
Товар виконує свої функції, а рішення, чи прийме його тварина, є суто індивідуальним.
Ми поважаємо Ваш досвід, однак потенційним покупцям варто враховувати, що цей відгук відображає особисту реакцію конкретної тварини, а не об'єктивну оцінку якості чи функціональності товару.
Дякуємо за відгук та бажаємо Вам і Вашому улюбленцю лише приємних покупок у майбутньому.
- Анна Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: All4Goods
Чудово працює, не дивлячись на дешевий матеріал і просту конструкцію
- Достоинства:
- Розпилює вода настільки мілко, що кіт навіть не відчуває
Швидко заряджається і довго може працювати
Добре вичесує шерсть завдяки гумовим зубчикам
Коту навіть подобається - Недостатки:
- Через роз'єм для заряджання витікає вода, якщо нахиляти
На роботу це не вплинуло і током не б'ється
Поки що
Розряджається через три вичесування
- Наталия К***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop
Коти в захваті. Навчились вимагати розсісувати.
- Достоинства:
- USB заряд, холодний пар
- Недостатки:
- Не сама розчісує)
- Продавец FlashShop
Щиро дякуємо вам за відгук! Нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені рівнем нашого сервісу. Запрошуємо вас ознайомитися й з іншими товарами з нашого асортименту — впевнені, серед них знайдеться багато корисного та цікавого. Будемо раді знову бачити вас серед наших покупців і завжди готові допомогти з вибором!
- ТетянаОтзыв от покупателя. Продавец: All4Goods
Щетка не работает, кнопка не нажимается, не идёт пар
- Достоинства:
- Хорошо вычёсывает шерсть
- Вадим В***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop
Працює справно, функції свої виконує на відмінно. Кішка зацінила)
- Продавец FlashShop
- Ольга А***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop
Супер жітка, котик задоволений вичісуванням
- Єлизавета Т***Отзыв от покупателя. Продавец: All4Goods
хорошо вычесывает шерсть
- Достоинства:
- со своей задачей справляется
- Недостатки:
- быстро разряжаеться
- ПокупецьОтзыв от покупателя. Продавец: All4Goods
Товар не робочий. Парогенератор не працює навіть після 4х годин заряджання.
- Недостатки:
- Не робочий, зламаний товар.
- Володимир К***Отзыв от покупателя. Продавец: JuliShop
Класна щітка для кота! Спочатку він трохи боявся, але потім звик і тепер йому навіть подобається Добре вичісує шерсть, її стало менше по дому. Щітка м’яка, коту комфортно. Користуємось регулярно задоволені!
- Продавец JuliShop
- Владислав К***Отзыв от покупателя. Продавец: JuliShop
Дуже якісна щітка
- Достоинства:
- Дуже якісна щітка
- Продавец JuliShop
- Богдан Г***Отзыв от покупателя. Продавец: JuliShop
класна річ, ціна + якість, рекомендую
- Достоинства:
- зручна, котику дуже подобається
- Недостатки:
- не виявив
- Продавец JuliShop
- Глеб К***Отзыв от покупателя. Продавец: Clocktok
Так-сяк зарядив, працює. Але кішка не оцінила - як тільки побачила та відчула холодну пару - дременула, тільки хвіст і бачив... Знаю, що не ваша провина і повертати не буду - віддам до притулку.
- Достоинства:
- Працює
- Недостатки:
- Короткий зарядний шнур
- Продавец Clocktok
Доброго дня! В цю щітку можна заливати також теплу воду, тоді пара буде теплою, спробуйте, можливо ваша кішка це оцінить
- Юлия Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: DaddyDi
Ну таке... Грибенцем я збираю стільки ж шерсті, скільки з і з цією приблудою. Ефекту не побачила
- Достоинства:
- Недостатки:
- Ефект нульовий
- Андрій Г***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop
Щітка гарна. Має силіконові зубці що майже не тригерить кота під час вичісування. Якщо металеві зубці беру то ризикую бути покусаним.
Має подачу холодної водяної пари, прибирає статику і не дає шерсті літати по квартирі.
Із мінусів застарілий порт зарядки. Micro USB треба буде додатково шукати якщо щось станеться зі шнуром зарядки, коли усі девайси вже мають USB-C.- Достоинства:
- Подача вологи, силіконові зубці
- Недостатки:
- Micro USB застарілий порт зарядки
- Продавец FlashShop
Щиро дякуємо вам за відгук! Хочемо уточнити-ми не є виробником. Запрошуємо вас ознайомитися й з іншими товарами з нашого асортименту — впевнені, серед них знайдеться багато корисного та цікавого. Будемо раді знову бачити вас серед наших покупців і завжди готові допомогти з вибором!
- Віра К***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop
Гарний!
- Надія М***Отзыв от покупателя. Продавец: All4Goods
На жаль, не працює. Буду змушена пробувати повернути
- Достоинства:
- Недорого
- Недостатки:
- На жаль - не працює
- Олена Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop
Якісна, відповідає опису а головне зручно
- Продавец FlashShop
Щиро дякуємо вам за відгук — нам надзвичайно приємно, що ви залишилися задоволені нашим сервісом. Запрошуємо ознайомитися й з іншими товарами в нашому асортименті — впевнені, серед них ви знайдете багато цікавого та корисного. Завжди раді вітати вас серед наших постійних покупців!
- Олександр Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: BTSShop
все підійшло
- Дарина Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: All4Goods
Марна трата коштів, щітка не працює, кнопка не натискається. Загалом не задоволена
- ОлександраОтзыв от покупателя. Продавец: FlashShop
щітка сподобалася, все працює добре. Шерсть вичісує дуже добре.
Поклали маленький подарунок, дуже приємно, дякую.- Достоинства:
- Виконує свою задачу.
- Недостатки:
- Немає .
- Продавец FlashShop
Щиро дякуємо за ваш відгук — нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині. Запрошуємо переглянути й інші товари з нашого асортименту — впевнені, що знайдете багато цікавого та корисного. Завжди раді бачити вас серед наших постійних клієнтів!
- Лариса Б***Отзыв от покупателя. Продавец: JuliShop
Котику щетка понравилась)
- Достоинства:
- Легко моется. Легонько надавите на щетку по бокам и она вьходит из пазов. Вьінимаете, моете, сушите и также легко вставляете на место.
- Недостатки:
- Коротенький и хлипенький шнур USB
- Продавец JuliShop
- Александр Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: MichaelMarket
Надіслано бистро, щітка працює добре.
- Ірина Д***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop
Рекомендую !Купували своєму котику , йому дуже подобається , не тікає і з задоволенням дається вичісуватись .
- Продавец FlashShop
Добрий день! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!