Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Отзывы покупателей о Паровая щетка для котов расческа для вычесывания шерсти кошек и собак

Оценка пользователей 4.44/5
  • Отзывы про товар продавца BeautyForPeople
  • Романенко В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: BeautyForPeople

Не розумію вашу клієнтоорієнтованість… товар прийшов не робочий, паровий пристрій не реагує взагалі, як його не нажимай.. нажаль

Достоинства:
    Швидко доставили
    Недостатки:
    Не працює
    • Продавец  BeautyForPeople

Нам дуже прикро що так сталося, відправили вам щітку на заміну

• Романенко В***

Дуже дякую компанії за супер швидке виправлення ситуації, отримала безкоштовно нову на заміну, все ж таки клієнтоорінтовані! Дякую!

• Иван Г***

Рекомендуємо!

• Василь І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: BeautyForPeople

Щітку купили спонтанно. Дуже сподобалось собаці. Гарно вичісує, шерсть після таких процедур м'яка та доглянута. Все супер. Дякуємо))

• Уляна П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: BeautyForPeople

Побачила у нашого грумера таку щітку і замовила додому. Гарно працює. Все швидко та безпроблемно.

• Андрей К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: BeautyForPeople

Хорошая щетка, справляется с поставленной задачей, но нашей кошке не очень зашла такая процедура. Отдали щетку кошке друзей и та в полном восторге.
    В целом товар рабочий, качественный. Рекомендуем.

• Катерина Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: BeautyForPeople

Щітка працює як треба. Дякую))

• Анастасия К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: BeautyForPeople

Дякую. Щітка класна, собака у захваті.

• Нонна П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: BeautyForPeople

Дуже задоволена. Пар поступає добре, щітка якісна та м'яка, вона чудово збирає шерсть. Це маст хев для моїх котів. Рекомендую!

• Марія С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: BeautyForPeople

Хороша якість. Котик задоволений.

• Лариса Ц***
    Отзыв от покупателя. Продавец: BeautyForPeople

Щітка працює як треба! Дуже подобається котику ці СПА-процедури. Спасибі.

• Артем Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: BeautyForPeople

Чудова та ефективна щітка. Рекомендую!

• Олег К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: All4Goods

Купив дві такі щітки. На упаковці написано що для зарядки потрібно використовувати блок живлення 5V/1A і заряджати біля 30хв. Блока такого в мене не знайшлося, використав 5V/2A 30хв. Перша щітка працює непогано. Друга щітка вмикалася лише з увімкненою зарядкою, розібрав , поставив на зарядку, через 15хв надувся акумулятор. Тепер трохи хвилююся за пожежну безпеку з такими дешевими девайсами. А ще є питання, що краще, купити блок живлення який дорожчий за сам пристрій, чи трохи якісніший пристрій якщо такий існує і як це зрозуміти.

Достоинства:
    Непогано вичісує шерсть
    Недостатки:
    Якість, з двух куплених один був несправний.
  • Юлия К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Skoobert

Хорошая, проверили на своих разных кошках, пушистых, британцах с подшерстком и обычных. Всем приятно, шерсть не разлетается в стороны и легко убрать. И даже от счастья у котиков потекли слюни)
    Совет - сперва чешите без пара, щётка немного шипит и котик может испугаться, вклю чайте пар в момент расчёсывания!

• Виктория А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop

Кішка не оцінила, на жаль..

• Продавец  FlashShop

Доброго дня! Дякуємо, що поділилися своєю думкою.
      Нам шкода, що саме Вашій кішці цей товар не підійшов. Проте реакція домашніх тварин на подібні аксесуари є індивідуальною та залежить від їхнього характеру, звичок і ставлення до нових предметів.
      Товар виконує свої функції, а рішення, чи прийме його тварина, є суто індивідуальним.
      Ми поважаємо Ваш досвід, однак потенційним покупцям варто враховувати, що цей відгук відображає особисту реакцію конкретної тварини, а не об'єктивну оцінку якості чи функціональності товару.
      Дякуємо за відгук та бажаємо Вам і Вашому улюбленцю лише приємних покупок у майбутньому.

• Анна Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: All4Goods

Чудово працює, не дивлячись на дешевий матеріал і просту конструкцію

Достоинства:
    Розпилює вода настільки мілко, що кіт навіть не відчуває
    Швидко заряджається і довго може працювати
    Добре вичесує шерсть завдяки гумовим зубчикам
    Коту навіть подобається
    Недостатки:
    Через роз'єм для заряджання витікає вода, якщо нахиляти
    На роботу це не вплинуло і током не б'ється
    Поки що
    Розряджається через три вичесування
  • Наталия К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop

Коти в захваті. Навчились вимагати розсісувати.

Достоинства:
    USB заряд, холодний пар
    Недостатки:
    Не сама розчісує)
    • Продавец  FlashShop

Щиро дякуємо вам за відгук! Нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені рівнем нашого сервісу. Запрошуємо вас ознайомитися й з іншими товарами з нашого асортименту — впевнені, серед них знайдеться багато корисного та цікавого. Будемо раді знову бачити вас серед наших покупців і завжди готові допомогти з вибором!

• Тетяна
    Отзыв от покупателя. Продавец: All4Goods

Щетка не работает, кнопка не нажимается, не идёт пар

Достоинства:
    Хорошо вычёсывает шерсть
  • Вадим В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop

Працює справно, функції свої виконує на відмінно. Кішка зацінила)

• Ольга А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop

Супер жітка, котик задоволений вичісуванням

• Єлизавета Т***

хорошо вычесывает шерсть

Достоинства:
    со своей задачей справляется
    Недостатки:
    быстро разряжаеться
  • Покупець
    Отзыв от покупателя. Продавец: All4Goods

Товар не робочий. Парогенератор не працює навіть після 4х годин заряджання.

Недостатки:
    Не робочий, зламаний товар.
  • Володимир К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: JuliShop

Класна щітка для кота! Спочатку він трохи боявся, але потім звик і тепер йому навіть подобається Добре вичісує шерсть, її стало менше по дому. Щітка м’яка, коту комфортно. Користуємось регулярно задоволені!

• Владислав К***

Дуже якісна щітка

Достоинства:
    Дуже якісна щітка
    • Продавец  JuliShop

• Богдан Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: JuliShop

класна річ, ціна + якість, рекомендую

Достоинства:
    зручна, котику дуже подобається
    Недостатки:
    не виявив
    • Продавец  JuliShop

• Глеб К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Clocktok

Так-сяк зарядив, працює. Але кішка не оцінила - як тільки побачила та відчула холодну пару - дременула, тільки хвіст і бачив... Знаю, що не ваша провина і повертати не буду - віддам до притулку.

Достоинства:
    Працює
    Недостатки:
    Короткий зарядний шнур
    • Продавец  Clocktok

Доброго дня! В цю щітку можна заливати також теплу воду, тоді пара буде теплою, спробуйте, можливо ваша кішка це оцінить

• Юлия Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: DaddyDi

Ну таке... Грибенцем я збираю стільки ж шерсті, скільки з і з цією приблудою. Ефекту не побачила

Достоинства:
    Недостатки:
    Ефект нульовий
  • Андрій Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop

Щітка гарна. Має силіконові зубці що майже не тригерить кота під час вичісування. Якщо металеві зубці беру то ризикую бути покусаним.
    Має подачу холодної водяної пари, прибирає статику і не дає шерсті літати по квартирі.

Із мінусів застарілий порт зарядки. Micro USB треба буде додатково шукати якщо щось станеться зі шнуром зарядки, коли усі девайси вже мають USB-C.

Достоинства:
    Подача вологи, силіконові зубці
    Недостатки:
    Micro USB застарілий порт зарядки
    • Продавец  FlashShop

Щиро дякуємо вам за відгук! Хочемо уточнити-ми не є виробником. Запрошуємо вас ознайомитися й з іншими товарами з нашого асортименту — впевнені, серед них знайдеться багато корисного та цікавого. Будемо раді знову бачити вас серед наших покупців і завжди готові допомогти з вибором!

• Віра К***

Гарний!

• Надія М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: All4Goods

На жаль, не працює. Буду змушена пробувати повернути

Достоинства:
    Недорого
    Недостатки:
    На жаль - не працює
  • Олена Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop

Якісна, відповідає опису а головне зручно

• Продавец  FlashShop

Щиро дякуємо вам за відгук — нам надзвичайно приємно, що ви залишилися задоволені нашим сервісом. Запрошуємо ознайомитися й з іншими товарами в нашому асортименті — впевнені, серед них ви знайдете багато цікавого та корисного. Завжди раді вітати вас серед наших постійних покупців!

• Олександр Ж***
    Отзыв от покупателя. Продавец: BTSShop

все підійшло

• Дарина Ц***
    Отзыв от покупателя. Продавец: All4Goods

Марна трата коштів, щітка не працює, кнопка не натискається. Загалом не задоволена

• Олександра
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop

щітка сподобалася, все працює добре. Шерсть вичісує дуже добре.
    Поклали маленький подарунок, дуже приємно, дякую.

Достоинства:
    Виконує свою задачу.
    Недостатки:
    Немає .
    • Продавец  FlashShop

Щиро дякуємо за ваш відгук — нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині. Запрошуємо переглянути й інші товари з нашого асортименту — впевнені, що знайдете багато цікавого та корисного. Завжди раді бачити вас серед наших постійних клієнтів!

• Лариса Б***

Котику щетка понравилась)

Достоинства:
    Легко моется. Легонько надавите на щетку по бокам и она вьходит из пазов. Вьінимаете, моете, сушите и также легко вставляете на место.
    Недостатки:
    Коротенький и хлипенький шнур USB
    • Продавец  JuliShop

• Александр Ю***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MichaelMarket

Надіслано бистро, щітка працює добре.

• Ірина Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop

Рекомендую !Купували своєму котику , йому дуже подобається , не тікає і з задоволенням дається вичісуватись .

• Продавец  FlashShop

Добрий день! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!