- Рева Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Pristavkin Dim
Замовлення прийшло дуже швидко, накладки з якісного матеріалу, підійшли ідеально. Дякую за оперативність та якісний товар.
- Продавец Pristavkin Dim
Доброго дня! Щиро вдячні за покупку і відгук! Ми дуже раді що Вам сподобалось! Користуйтесь із задоволенням!
- Никита П***Отзыв от покупателя. Продавец: Pristavkin Dim
Пришли качественные накладки, рисунок выглядит отлично, накладки легко одеть на стики если вывернуть их приложить к стику и развернуть.
- Достоинства:
- Качество, легко надеть
- Недостатки:
- Андрій Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Pristavkin Dim
Маст-хев для Свіча. Тримаються міцно, не злітають, виглядають стильно. Беріть, не пошкодуєте
- Достоинства:
- Стіки захищені, контроль у руках — максимальний
- Продавец Pristavkin Dim
- Богдана Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Pristavkin Dim
Синові дуже подобаються. Виглядають душе прикольно. Дякую Вам.
- Достоинства:
- Круто виглядає.
- Продавец Pristavkin Dim
- андрей м***Отзыв от покупателя. Продавец: Pristavkin Dim
все супер! стильно і круто! дякую !
- Продавец Pristavkin Dim
Доброго дня! Щиро вдячні за покупку і відгук! Ми дуже раді що Вам все сподобалось! Користуйтесь із задоволенням!
- ЄвгенійОтзыв от покупателя. Продавец: Pristavkin Dim
Гарний дизайн
- Достоинства:
- Швидка доставка
- Недостатки:
- Дещо малий розмір
- Продавец Pristavkin Dim
Напевно такий розмір зроблено спеціально для того щоб накладки максимально щільно одягались і не злітали під час гри ;)