Отзывы покупателей о Диктофон с голосовой активацией 8 ГБ 50 часов работы портативный аккумуляторный цифровой карманный скрытый с MP3-плеером записью разговоров встроенной памятью встроенным микрофоном

Оценка пользователей 4.87/5
  • Марина Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом. Память: 8 ГБ

Як працює - інтуітивно зрозуміло. Зручно тримати в руці.

Достоинства:
    Працює відмінно, досить маленький.
    Недостатки:
    Не виявлено.
    • Продавец  ІнтерХом

Вітаємо, Марина!

Дякуємо за ваш відгук!
      Раді, що пристрій виявився зручним у використанні та інтуїтивно зрозумілим.
      Нехай і надалі працює стабільно та приносить тільки позитивний досвід.
      Якщо будуть питання — звертайтесь!

• Павло
    Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом. Память: 8 ГБ

На свої гроші відмінний варіант, який має гніздо для підключення зовнішнього мікрофону і запису телефонних розмов

Достоинства:
    Компактний із вбудованою пам'ятью і акумчіком
    Недостатки:
    У порівнянні із професійними діктофонами довго вмикається
    • Продавец  ІнтерХом

Вітаємо, Павло!

Дякуємо за ваш відгук!
      Раді, що ви оцінили компактність пристрою, вбудовану пам’ять та можливість підключення зовнішнього мікрофона. Це справді зручні переваги для щоденного використання.
      Гарного користування.

• Анатолій П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом. Память: 8 ГБ

Відправили швидко.Працює добре.Продавець звязався одразу.

Достоинства:
    Маленький.

Вітаємо, Анатолій!

Щиро дякуємо вам за відгук.
      Нам дуже приємно, що ви задоволені швидкою відправкою, роботою диктофона та оперативним зв’язком з нашого боку.

Користуйтесь із задоволенням! Якщо виникнуть будь-які питання — ми завжди поруч.

• Коваленко В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом. Память: 16 ГБ

Диктофон отримала швидко. В роботі не поганий.

Вітаємо, Вікторія!

Щиро дякуємо вам за відгук.
      Нам дуже приємно, що диктофон швидко доставили і він добре показує себе в роботі.

• Дарина П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом. Память: 8 ГБ

Диктофон легкий у користуванні, а також компактний, тому можна носити із собою. Зарядка тримається досить довго при нечастому використанні.
    Звук пише непогано, проте шуми на фоні є. За таку ціну досить непоганий варіант.
    У комплекті маленька петличка, адаптер для телефону, навушники та type-c зарядка

Достоинства:
    Компактний, легко користуватися, непоганий звук
    Недостатки:
    Для проф. запису не підійде. Більше для власного використання
    • Продавец  ІнтерХом

Вітаємо, Дарина!

Дякуємо вам за такий розгорнутий відгук.
      Нам дуже приємно, що ви відзначили зручність у використанні, компактність та комплектацію диктофона — це дійсно важливі переваги для щоденного користування.
      Також дякуємо, що поділились чесним досвідом щодо якості запису. Ви праві — подібні моделі більше розраховані на повсякденні задачі, такі як особисті нотатки, навчання чи робочі записи, а не на професійний звукозапис.

Користуйтесь із задоволенням! Якщо виникнуть будь-які питання — ми завжди раді допомогти.

• Лев К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом. Память: 8 ГБ

Зручно користуватися і запис якісний, все сподобалось.

Вітаємо, Лев!
      Дякуємо за ваш відгук!

Раді чути, що вам зручно користуватися диктофоном і що якість запису вас задовольняє. Бажаємо й надалі комфортного та ефективного використання!

• Арсен С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом. Память: 8 ГБ

Диктофон якісний і повністю відповідає моїм очікуванням.

Вітаємо, Арсен!

Дякуємо за ваш відгук!
      Раді чути, що диктофон повністю відповідає вашим очікуванням та задовольняє ваші потреби. Бажаємо комфортного та ефективного використання пристрою!

• Сергей С***

Все работает

Вітаємо, Сергій!

Дякуємо за ваш відгук!
      Раді чути, що диктофон працює добре та відповідає вашим очікуванням.
      Користуйтеся із задоволенням!

• Артем П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом. Память: 8 ГБ

Качество записи плохое, а запись с телефона вообще -1 из 10. Думал что с ним будет легче, ошибся. Двезды только за хорошую доставку.

Вітаємо, Артем!

Дякуємо за ваш зворотній зв’язок! Щоб покращити якість запису на диктофоні, радимо:
      Використовувати пристрій у тихому приміщенні без сторонніх шумів.
      Тримати диктофон ближче до джерела звуку.
      Перевірити налаштування запису на телефоні або диктофоні.
      При правильному використанні інші клієнти зазначають, що запис виходить якісний.Сподіваємося, ці поради допоможуть отримати кращий звук під час запису!

• Артем П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом. Память: 8 ГБ

Диктофон отримав швидко. Прийшов гарно та надійно упакований. Пока задоволений всим.

Вітаємо, Артем!

Дякуємо вам за відгук!
      Раді чути, що диктофон приїхав швидко та в надійній упаковці, а перші враження — позитивні.
      Якщо під час використання виникнуть запитання — ми завжди поруч і з радістю допоможемо.
      Приємного користування!

• Ирина П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом. Память: 8 ГБ

Диктофон легенький, зручний в користуванні, вже записувала, скидала на компʼютер, все працює. Товар відправили швидко, спілкування з продавцем було дуже комфортне

Вітаємо, Ірина!

Дякуємо за такий приємний відгук!
      Раді, що диктофон виправдав ваші очікування, працює бездоганно, а спілкування залишило лише позитивні враження.
      Нехай пристрій служить вам довго та надійно!

• Микола

Все гаразд.

Вітаємо, Микола!

Дякуємо за ваш відгук!
      Раді, що диктофон вам підійшов і все гаразд.
      Бажаємо надійної роботи пристрою та гарного настрою щодня!

• Микола

Дякую за оперативність.

Достоинства:
    Диктофон гарний працюе добре.
    Недостатки:
    Поки не знайшов.
    • Продавец  ІнтерХом

Вітаємо, Микола!

Щиро дякуємо за відгук!
      Раді, що диктофон вам сподобався і працює бездоганно.
      Бажаємо приємного користування та надійних записів у будь-якій ситуації!

• Богдан Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом. Память: 8 ГБ

Непоганий, якщо не для професійного запису, то годиться,

Вітаємо, Богдане!

Дякуємо за ваш відгук! Раді чути, що диктофон вам підійшов і виправдав очікування. Бажаємо приємного користування та гарних записів!

• Михаил Б***

хороший запис звуку

Дякуємо за відгук!
      Раді, що вам сподобався якісний запис звуку — приємно знати, що диктофон відповідає очікуванням. Користуйтеся із задоволенням! Якщо виникнуть питання — ми завжди на зв’язку!

• Ірина З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом. Память: 8 ГБ

Цифровий диктофон відповідає всім вимогам. Маленький, зручний. Дякую Вам.

Достоинства:
    Передає дуже добре, всі слова можно розібрати.

Вітаємо!

Дякуємо за ваш відгук! Раді, що диктофон виправдав ваші очікування. Нехай служить вам надійно та допомагає у всіх завданнях!

• Анастасія Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом. Память: 8 ГБ

прийшов диктофон дуже швидко, вже потестили - все працює) заряд тримається достатньо довго, звук чудовий.

Достоинства:
    зручний у використанні
    Недостатки:
    поки не виявила
    • Продавец  ІнтерХом

Вітаємо!

Дякуємо за ваш відгук! Раді, що диктофон вам сподобався і працює бездоганно. Приємно чути, що ви задоволені його зручністю в користуванні, довгим часом роботи батареї та чудовим звуком. Якщо у вас з’являться додаткові питання чи побажання щодо використання, не вагайтесь звертатися. Ми завжди раді допомогти!

• Наталия Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом. Память: 8 ГБ

Спочатку 2 рази записувала короткі аудіозаписи на 1хв і на 4хв, диктофон нормально записував, звук чіткий відтворював, а коли записала аудіо на 10 годин, то встигла тільки зберегти файл і він виключився, але більше не включився.
    Писала продавцю з цією проблемою, реакції нуль.

Не раджу купувати цей пристрій, одноразовий.

Недостатки:
    Не вмикається і не заряджається.
    • Продавец  ІнтерХом

Вітаємо!

Ми вже зв’язалися з вами та запропонували всі можливі варіанти для вирішення ситуації. Нам дуже шкода, що у вас виникли труднощі, і ми щиро вибачаємося за незручності. Нам важливо, щоб ви залишилися задоволені покупкою, і ми готові допомогти вам у цьому!

• Олена Г***

Диктофон класний! Рекомендую!

Достоинства:
    Мини

Вітаємо, Олена!

Дякуємо за ваш відгук! Ми раді, що вам сподобався наш диктофон і він відповідає вашим очікуванням. Дякуємо, що обрали наш продукт, і бажаємо приємного користування!

• Олег Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом. Память: 8 ГБ

Товар якісний всім совітую!

Вітаємо, Олег!

Дякуємо за ваш відгук! Ми раді, що вам сподобався наш диктофон

• Оксана Ц***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом. Память: 8 ГБ

Я придбала диктофон для онука. Чудова штука! Згодилася для презентації навчальних проектів. Записує свою вимову на англійській мові - як не подобається , тренує вимову ще раз.
    Раджу!! Для дітей і іграшка, і стимул у навчанні.

Достоинства:
    Маленький, тримає довго заряд, зручний у використанні.
    Недостатки:
    Недоліків не виявили.
    • Продавец  ІнтерХом

Вітаємо, Оксана!

• Вікторія М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом. Память: 16 ГБ

Диктофон працює тільки при підключенні до електромережі, вбудований акумулятор не триває заряд взагалі. Буду повертати.

Недостатки:
    Не працює
    • Продавец  ІнтерХом

Вікторія, вітаємо)
      Дякуємо за ваш відгук і перепрошуємо за дану ситуацію. Ми перевірили вашу ситуацію, і можемо підтвердити, що кошти вам були повернуті.
      Будемо раді вас бачити серед наших покупців)

• Александр М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом. Память: 8 ГБ

Запису хватає надовго,відтворення звуку через блютуз колонку хватає надовго.Ставлю 5 зірочок

Олександре, вітаємо)

Дякуємо за відгук! Чудово, що запису та звуку через Bluetooth-колонку вистачає вам надовго. 5 зірочок — це завжди чудово! Якщо з'являться нові питання чи хочете поділитися враженнями, пишіть без вагань!

• Олександр Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом. Память: 8 ГБ

Придбав диктофон для запису лекцій, оскільки часто їх відвідую. Звук дуже хороший, навіть якщо сиджу на задніх рядах, усе чутно. Легкий, зручний у використанні і займає мінімум місця в рюкзаку. Крутий гаджет!

Олександр, вітаємо)

Дякуємо за ваш чудовий відгук! Звучить, як ідеальний гаджет для студента, який завжди в русі! Раді, що диктофон став вашим надійним супутником на лекціях. Нехай і надалі допомагає ловити кожне важливе слово!

• Микола Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом. Память: 8 ГБ

Диктофон перевершив мої очікування. Використовую для запису ідей і важливих нотаток. Якість звуку чудова, мікрофон чутливий, тому записує навіть на відстані. Довго тримає заряд, що теж великий плюс.

Микола, вітаємо)

Щиро дякуємо за ваш відгук! Раді чути, що диктофон виправдав і навіть перевершив ваші очікування. Якісний звук і тривалий час роботи — важливі переваги. Нехай він продовжує вам добре слугувати!

• Юрій З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом. Память: 8 ГБ

Маленький, але потужний диктофон. Брав для запису зустрічей на роботі, тепер використовую навіть для запису музичних ідей. Звук виходить чистим, без сторонніх шумів. Дуже радий, що купив саме його.

Юрій, вітаємо)

Дякуємо, що поділилися своїм досвідом! Раді, що диктофон став надійним помічником як на роботі, так і у творчості. Приємно знати, що ви задоволені чистотою звуку та якістю запису. Якщо виникнуть питання чи побажання, завжди раді допомогти!

• Дмитро Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом. Память: 8 ГБ

Купив диктофон для запису своїх виступів на конференціях. Зручний у використанні, добре передає звук навіть у великій аудиторії. Якість запису на високому рівні, а заряд тримається досить довго. Рекомендую всім!

Дмитро, вітаємо)

Дякуємо за ваш відгук! Раді, що диктофон став корисним інструментом для ваших виступів. Його зручність та якість звуку дійсно роблять його ідеальним для конференцій. Бажаємо, щоб він надалі допомагав вам у фіксації важливих моментів!

• Денис Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом. Память: 8 ГБ

Пользуюсь почти четыре месяца. Диктофон в работе ни разу не подвел. Спасибо за качественный товар.

Вітаємо, Денис!

Дякуємо за ваш відгук! Нам дуже приємно, що диктофон вас не підводить і ви задоволені його роботою. Ми завжди стараємось пропонувати тільки якісні товари, і ваші слова – найкраща нагорода для нас. Сподіваємось, що ви й надалі будете отримувати від нього тільки позитивні враження!

• Ростислав Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом. Память: 8 ГБ

Давно збирався купити. Цей диктофон виправдав всі мої очікування. Якість звуку хороша, шумоглушіння також на пристойному рівні. 21 година роботи девайсу цілком висачає

• Продавец  ІнтерХом

Ростислав, добрий день) Дякуємо, що написали відгук. Нам приємно знати, що ви задоволені покупкою, спасибі, що обрали наш магазин) Приємного користування!

• Степан К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом. Память: 8 ГБ

Дуже швидка доставка.Респект продавцю. Шумопоглинання на високому рівні, чіткий запис звуку. Компактний. Все що мені потрібно було для роботи. Та ще й можна використовувати як MP3-плеєр.

• Продавец  ІнтерХом

Степан, вітаємо! Дякуємо за зворотний зв'язок, приємно знати, що вам подобається користуватись і вам приносить користь. Приємного користування надалі і гарного настрою)

• Олег П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом. Память: 8 ГБ

Якість записаного звуку дуже короша, дуже прикольно, що він маленький, непомітно поміщається в кишені. Та й вистачає надовго. Годин 20 точно.Рекомендасйон.

• Продавец  ІнтерХом

Олег, вітаємо! Дуже вдячні за відгук, раді, що вам подобається користуватись. Дякуємо, що вибрали наш магазин:) Гарного дня!

• Макс Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом. Память: 8 ГБ

Я в восхищении очень удобный диктофончик, маленький комфортный, надолго хватает заряда рекомендую.

• Продавец  ІнтерХом

Макс, вітаємо! Раді, що ви залишили відгук і обрали наш магазин:) Приємного користування і настрою!

• Ярослав М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом. Память: 8 ГБ

Диктофон відмінний.Брав для роботи, чутність та запис без нарікань.

• Продавец  ІнтерХом

Ярослав, добрий день! Дякуємо за відгук і за вашу рекомендацію - це надзвичайно важливо для нас. Хай служить і приносить радість. Гарного вам дня!

• Денис Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом. Память: 8 ГБ

Диктофон хороший, соответствует описанию, свои функции выполняет хорошо.

Достоинства:
    +++
    • Продавец  ІнтерХом

Денис, добрий день! Гарно дякуємо за залишений вами відгук і бажаємо приємного користування) Гарного дня!