- Оксана С***Отзыв от покупателя. Продавец: BP bags. Цвет: Зеленый
Саме то, що хотіла: зроблено якісно, колір сподобався, товар відповідає очікуванням - користуюся з задоволенням вже декілька тижнів.
- Достоинства:
- Розмір сумки оптимальний: містка, але не громіздка; багато кишень, дизайн продуманий - все дуже зручно. Блискавки в тон матеріалу сумки.
- Недостатки:
- Одразу здалося, що блискавки погано працюють, але користуюся вже декілька тижнів - жодних проблем.
- Продавец BP bags
Дякуємо Вам за вибір і відгук! Нам дуже приємно! Носіть їз задоволенням! Будемо раді бачити Вас нашим постійним покупцем.
- Світлана Л***Отзыв от покупателя. Продавец: BP bags. Цвет: Зеленый
Цікава, приємна на дотик. Головне - колір рідкісний
- Достоинства:
- Розмір, метал не золотий, глянцевий металічний
- Недостатки:
- Запах 1 день до повного вивітрювання
- Продавец BP bags
Дякуємо Вам за вибір і відгук! Носіть із задоволенням.
- Ольга З***Отзыв от покупателя. Продавец: BP bags. Цвет: Зеленый
Сумка, супер. Багато карманів, дуже зручна. Колір як на фото. Покупкою ддддуже задоволена.
- Продавец BP bags
Вдячні Вам за вибір і відгук! Будемо раді бачити Вас нашим постійним покупцем.
- Олена Т***Отзыв от покупателя. Продавец: BP bags. Цвет: Зеленый
Добрый день. Сегодня забрала на Розетке две ваших сумочки, одна из которых эта зелёная. Фурнитура, пошив, качество все супер. Очень редко сделано в Украине и такого отличного качества.
Спасибо вам за дизайн, качество и мастерство.
Хороших покупателей и удачи вам.- Продавец BP bags
Дуже вдячні Вам за замовлення і відгук! Нам неймовірно приємно. Носіть із задоволенням!
- Марианна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: BP bags. Цвет: Зеленый
Рідко коли хочеться написати відгук, але цей раз... Сумка І-ДЕ-АЛЬ-НА! Дякую!
- Достоинства:
- Велика, м'яка, а колір!!!
- Продавец BP bags
Дякуємо Вам за вибір і відгук! Нам дуже приємно що сумочка Вам сподобалась. Носіть із задоволенням. Будемо раді бачити Вас нашим постійним покупцем.
- Татьяна П***Отзыв от покупателя. Продавец: BP bags. Цвет: Зеленый
Прочитав отзыв,заказала.Сумочка красивая,качественная.Даже не ожидала.Спасибо.
Соответствие указанным размерам
Соответствует
- Продавец BP bags
Дякуємо Вам за вибір і відгук! Носіть їз задоволенням. Будемо раді бачити Вас нашим постійним покупцем.