Отзывы покупателей о Кислородное умывание против угревой сыпи Biotrade Acne Out 200ml (200 мл) (674987-592775-2)

Оценка пользователей 4.47/5
  • Дар'я Ф***

Якийсь дивний гель для очищення шкіри........після використання якого залишається якась плівка на шкірі, яку доводиться ретельно змивати або великою кількістю проточної води, або за допомогою іншого гелю для очищення шкіри.

Достоинства:
    Недостатки:
    Залишається якась плівка на шкірі, яку доводиться ретельно змивати
  • Варваринець А***

Супер гель)

• Людмила М***

При щоденному використанні помітно зменшились висипи ,не провокує інших.
    Приємна текстура ,непересушує шкіру обличчя.Економний у використанні

• Тетяна П***

Брала всю лінійку. Результат був помітний одразу. Обличчя було матове, висипань не було навіть перед критичними днями. Продукт мені сподобався! Вже дозамовляла.

Достоинства:
    Гарно матує шкіру.
    Недостатки:
    Важко змивається, залишається відчуття мильного обличчя, мені трішки не комфортно.
  • Наталія Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Color

Користуюсь за порадою дерматолога. В комплексному лікуванні акне. Даний гель підсушує висипання. Брала на затест 50мл, тепер взяла 200 мл

• Лиля С***

користуюсь засобами цієї лінійки вже близько 2х років, і не поаную змінювати. до цього були різні дорогі засоби, які лише обіцяли ефект, а на справі не працювали.
    Розкажу про свій досвід. Цей гель буде працювати лише в тому випадку, якщо буде:
    1. регулярність - ранок вечір без пропусків
    2. комбінація з тоніком і обов‘язково кремом денним з спф і нічним відбілюючим сліди пост акне
    3. комплекс вітамінів Омега-3, цинк, вітамін Д
    4. Водний баланс (не менше 1.5 л в день)
    5. відміна цукру, мучного і молочки.

Так, дівчата, якщо ви думаєте що купили гель і він позбавить прищів - так не буде. Лікуваня акне - це робота, серйозна робота

якщо після гелю не нанести крем на обличчя, то шкіра буде жирна через те, що шкірний покров виділяє захисний жир через те що відчуває підсушення. тому ті хто пишуть, що шкіра після нього дирна, то це через те, що ви не користуєтесь кремом після вмивання.

Зараз я майже вилікувала акне (якщо б не їла молочку, то було б не майже), користуюсь цим уходом для підтримки результату

• Лазарева А***

Чудова лінійка засобів. Придбала вже вдруге. Висипання зменшились. Іноді з'являються 1-2 прища, але це нормально. Шкіра стала чистіша.

Достоинства:
    Економія на косметологу (менше ходити до нього)
  • Елена С***

Идеально очищает
    Рекомендую

• Виталий В***

Хороший гель, спочатку замовляли комплект 3в1, найшвидше закінчився цей гель для очистки лиця, цей варіант на 200г вигідна пропозиція!

Достоинства:
    Ємність і якість
  • Галина М***

Хорошо очищает кожу.
    Пигментные пятна заметно изменили интенсивность

Достоинства:
    Хорошо очищает кожу.
    Недостатки:
    Не обнаружены
  • Елена М***
    Достоинства:
    Гель хорошо работает только вместе с тоником и кремом из этой серии. Сам по себе он от прыщей не избавит, нужен комплексный уход + прием витаминов и омега-3.
    Недостатки:
    Не смывает тоналку
    • Славик Б***

работает прекрасно и само по себе . если брать и просто умываться . отлично очищает . проверено на себе.

• Олена

Хороший гель, шкіра швидко не жиріє, прибирає висипання при тривалому використанні

• Татьяна

Ожидала большего эффекта, умывалка самая обычная, освежает, чувство легкости но не более

Недостатки:
    Обычный гель
      Представитель компании

Уточните, пожалуйста, какую именно проблему Вы хотели решить с помощью данного продукта и сколько по времени Вы его применяли?

• Stefurak L***

Гель виявився так собі... За такі гроші чекала більшого ефекту.

• Евгений

Пользуюсь неделю. Пока никакого результата не увидел. Кожа через пару часов снова становится жирной, как и после обычного мыла.

• Евгений И***

Проблема - кожа быстро становится жирной, и плюс комедоны. Тюбика хватило на 2-3 месяца - столько и применял.

Представитель компании

Добрый день! Данный продукт не пересушивает кожу. Если в Вашем случае он никак не влиял на выработку себума, то рекомендуем использовать в комплексе с Acne out матирующим тоником, который активно работает против жирного блеска и способствует чтобы кожа менее жирнела и была более матовой.

• Виктория

Отличный гель. Справляется со своей задачей. Нужно приловчиться использовать его правильно. Не должен попадать на нежную кожу вокруг глаз и губы! Я наношу на лицо и в течении 3 минут массажными движениями и после умываю лицо с помощью ватных дисков. Хорошо сужает поры, подсушивает прыщики. Рекомендую.

• Ангелина
    Продавец: Rozetka

У меня было десятки разных гелей. От дегтярных до супер люкса. Только этот решил мои проблемы

Достоинства:
    Он работает
    Недостатки:
    Их нет
  • Дробина Л***
    Продавец: Rozetka

Дуже сподобався гель, оскільки він безсульфатний, то не пересушує шкіру, водночас гарно прибирає жир зі шкіри. Як і будь який засіб такого плану, потрібно трішки помасажувати і дати продукту попрацювати на шкірі. Користуюся ще матуючим тонвком із цієї ж серії. Рекомендую

Достоинства:
    Чудово очищає і не пересушує жирну шкіру
  • Юлия Ф***
    Продавец: Rozetka

Гель очищает хорошо и не стягивает после умывания.Кожа после очищения мягенькая.Новых высыпаний нет,пользуюсь вместе с активным кремом этой же линейки.

Достоинства:
    Натуральный состав
  • Елена Г***
    Продавец: Rozetka

Пользуюсь уже три года! У меня комбинированная кожа и очищает отлично. Использую как в комбинацией с увлажняющей умывалкой, утром одну - вечером другую. Так как тут есть молочная кислота, я наношу на лицо кроме области под глазами и оставляю пока чищу зубы, потом смываю. Косметику не смывает, мне косметолог и запрещает пользоваться для снятия косметики умывалкой.

Достоинства:
    Глубокое очищение
  • Павло Л***
    Продавец: Rozetka

Доброго дня. Чому така ціна, не підробка?

• светлана
    Продавец: Rozetka

Пользовалась многими гелями для очистки лица.В аптеке посоветовали взять этот гель.Довольна.В сочетании с их кремом активным,уже через пару дней прошло воспаление,кожа не пересушена.Гель хорош как уход,также с другими продуктами этой линейки -супер лечение

• Юлія
    Продавец: Rozetka

Гель непоганий, немає відчуття стянутості. Очищає достатньо добре. І тим хто чекає ВАУ-ефекта від однієї "умивалки" потрібно зрозуміти, що оцінювати лінію по догляду потрібно в комплексі і через мінімум 2-3 тижні регулярного використання.

Достоинства:
    Очищає, немає відчуття стягнутості.
    Недостатки:
    Для моєї шкіри не знайшла
  • Елена
    Продавец: Rozetka

Это бомбовая штука с кислородом для умывания. В принципе он как гель, но когда умылась, то ощущение что кожа дышит и очень чистая. Тюбик большой и очень экономный, так как для одного умывания нужно всего лишь "ноготок" геля. А еще я заметила, что подсушиваются прыщики о него и кожа не так выделяет себум. Я в восторге!