- Сергій Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 10
Чи то за рахунок форми, чи то за рахунок розміщення поглинаючого матеріалу - протікають - дитина 8 років 27 кг до ранку мокра. Спробували трусики іншого виробника, приблизно на такий же вік і вагу, то ті справляються краще.
Представник постачальникаСергію, вітаємо!
Дякуємо за Ваш відгук. Приносимо щирі вибачення за будь-який дискомфорт, який Ви могли відчути. Ми розуміємо Ваше розчарування, коли Ви виявили, що підгузки-трусики Libero Sleep Tight не підійшли Вашій дитині, як очікувалося. Усередині підгузків Libero є абсорбуючий гель, який добре поглинає вологу. Підгузки ТМ Libero гіпоалергенні, протестовані дерматологами та підходять малюкам навіть з чутливою шкірою (сертифікат виданий Asthma Allergy Nordic). Просимо Вас написати нам на пошту: [email protected] для того, аби з Вами зв'язався представник бренду для подальшого вирішення проблеми. Ми цінуємо Вашу довіру та зворотній зв'язок.
- Тетяна М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 10
Якість жахлива!!!
Представник постачальникаТетяно, вітаємо!
Дякуємо за відгук. Нам шкода, що підгузки-трусики Libero Sleep Tight не виправдали Ваших очікувань. Напишіть, будь ласка, нам на пошту [email protected] з детальним описом проблеми, фото продукту та упаковки з номером партії для того, щоб з вами зв’язався представник бренду для подальшого вирішення проблеми. Дякуємо за Ваш зворотній зв'язок.
- ОльгаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 10
Моя рекомендація, жодних недоліків
Представник постачальникаОльга, вітаємо!
Щиро дякуємо за позитивний відгук та високу оцінку підгузків-трусиків Libero Sleep Tight. Для нас важлива Ваша думка!
- Сервецкий К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 10
Постійно купуємо їх. Гарна якість — ще не підводили. Рекомендую брати.
- Достоинства:
- Надійний
- Недостатки:
- не виявлено
Представник постачальникаКасьян, вітаємо!
- Виктория Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 10
Очень спасает такой размер .
С учетом деток , которые инвалиды ! Супер !
Представник постачальникаВікторіє, вітаємо! Щиро дякуємо за позитивний відгук! Для нас важлива Ваша думка!
- МаксимОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 10
Раніше користувались молфіксами 7, зараз Ліберо. В цілому задоволені фірмою. Не протікають, хороший розмір, не маломірки, але майте на увазі з указаних кілограмів мінусуйте 1.5-2 кг. Трусики хороші, особисто нам сподобались, можу рекомендувати) гарних покупок
- Достоинства:
- Ціна, якість, не протікають
- Недостатки:
- Боковий матеріал на трусиках хотілося б крепший
Представник постачальникаМаксиме, вітаємо! Дуже дякуємо за позитивний відгук! Для нас важлива Ваша думка!
- Татьяна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 10
Дуже якісно, швидко, постійно замовляю ці підгузки-трусики...
Представник постачальникаТетяно, вітаємо! Дуже дякуємо за позитивний відгук!
- Ірина С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 10
Зручні памперси-трусики 9.
Не маломірять
Представник постачальникаІрина, добрий день!
Дякуємо за відгук. Комфортного використання малюку.
- Вікторія Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 10
Добре поглинають вологу, але дуже рвуться на талії
Представник постачальникаДякуємо за інтерес до нашого продукту. Ваш коментар передаємо технологам для подальшого вдосконалення підгузків. Радимо спробувати більший розмір (10), можливо, він більше підійде дитині.
- Зарувинская Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 10
Відповіді Розетки просто відмазка. Скільки не пиши по адресу, який вказує Розетка, відповіді немає. На перераховані недоліки ніхто не реагує.
- Ксенія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 10
Тонкі , вузькі і рвуться . Резинка погано тягнеться . На дитину вагою 24 кг тіснуваті . Погано поглинають . Найжахливіші підгузники які тільки брала .
- Достоинства:
- Недостатки:
- Ці підгузники суцільний недолік
Представник постачальникаКсенія, вітаємо,
Я так обрадовалась, что появились трусики 9. Но оказалось, что они имеют много недостатков. Они высокие, но очень узкие. Плохо тянутся, по бокам рвутся. Они были бы идеальны, если бы изготовитель поставил на них резинки, как на 8. Для деток инвалидов это было бы просто спасение! Для моего ребёнка, весом 32 кг, 8-ки подходят больше, чем 9-ки. И только потому, что отлично тянутся на талии и вокруг ножек. На фото первые трусики - 9, вторые - 8.
- Недостатки:
- Узкие, плохие резинки, рвутся.
Представник постачальникаЛюдмило, вітаємо,
Дякуємо за відгук. Нам важлива ваша думка. Приносимо вибачення за ситуацію, що склалася. Надішліть будь ласка ваші контактні дані нам на пошту [email protected] для того, щоб з вами зв’язався представник бренду для подальшого вирішення проблеми. Дякуємо!
- БогданОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 10
Перепрошую, я наплутав. Друге фото то фірма Хагіс dry hight. Тим не менш, ситуація не змінна - якість Ліберо жахлива
- БогданОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 10
Не сподобалась якість - рвуться на ходу. Я розумію, що це одноразові підгузки, але ж не так, що серед ночі розриваються, в наслыдок чого погано прилягають і протікають.
Перше фото оці підгузки, друге - 8 розмір- Достоинства:
- Розмір, ціна
- Недостатки:
Представник постачальникаБогдане, добрий день! Нам важлива ваша думка. Приносимо вибачення за ситуацію, що склалася. Надішліть будь ласка ваші контактні дані нам на пошту [email protected] для того, щоб з вами зв’язався представник бренду для подальшого вирішення проблеми. Дякуємо!
- Богдан
Написав, минуло 25 дні, відповіді немає
- кто В***Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 10
Розмір хороший, малюкові зручно, але поглинання могло бути і краще.
- Недостатки:
- Протікають вдень/вночі
Представник постачальникаВітаємо!