- Анастасія М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 13
Гарні підгузки-трусики, вдягаю на дитину вночі, вага дитини 17кг. Пару разів було, що криво вдягнули, вони якось збоку протекли
Представник постачальникаАнастасіє, вітаємо!
Щиро дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку! Раді чути, що підгузки-трусики Libero Sleep Tight добре підходять для нічного використання та комфортні для Вашої дитини. Іноді протікання може виникати через неправильне прилягання або якщо трусики одягнуті нерівно. Рекомендуємо звертати увагу, щоб резиночки навколо ніжок були добре розправлені, а пояс щільно, але комфортно прилягав до тіла — це допоможе максимально захистити від протікань. Дякуємо, що обираєте Libero!
- Юлія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 13
Супер підгузки
- Достоинства:
- Не протікають
Представник постачальникаЮліє, вітаємо!
Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку! Нам дуже приємно, що підгузки-трусики Libero Sleep Tight Вам сподобались та забезпечують надійний захист без протікань. Ми створюємо їх з акцентом на нічний комфорт, гарну посадку та максимальне поглинання, щоб малюк міг спокійно спати всю ніч. Дякуємо, що обираєте Libero!
- ТетянаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 13
Підгузки ніч не витримують, дитина мокра аж до спини. При тому, що дитина всього 12 кг. Вони не великі, сидять якраз
- Достоинства:
- Мʼяка резиночка, не натирають
- Недостатки:
- Не витримують ніч
Представник постачальникаТетяно, вітаємо!
Дякуємо, що поділилися своїм досвідом. Розуміємо, що нічний захист може по‑різному працювати залежно від індивідуальних особливостей дитини. Водночас протікання можуть виникати, якщо підгузок обрано не зовсім у правильному розмірі — навіть при вазі в межах, рекомендованих на упаковці. Важливо, щоб підгузки-трусики сиділи щільно, але комфортно, і не були надто вільними чи надто тугими в зоні ніжок та по талії. Приємно, що Ви відзначили комфортну посадку та м’яку резиночку — це важливі переваги Libero Sleep Tight, створених спеціально для дітей старшого віку. Щоб ми могли детальніше розібратися у ситуації, будь ласка, напишіть нам на пошту [email protected]. Дякуємо за Ваш зворотний зв'язок.
- Анна Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 13
Свободные, для тех малышей которые переросли 6 размер
Представник постачальникаГанно, вітаємо!
Щиро дякуємо, що поділилися своїм досвідом. Раді чути, що підгузки-трусики Libero Sleep Tight підійшли за розміром і комфортом. Ми дуже цінуємо Ваш відгук — він допоможе іншим батькам зробити правильний вибір. Будемо раді бачити Ваші відгуки й надалі!
- Анна М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 13
Хороші місткі підгузки. Дитині 1 рік 8 міс, підгузків Joy 5 та 6 перестало вистачати на нічний сон - на ранок протікали щоденно. Ці підгузки відмінно вирішили проблему. Купляю повторно.
- Достоинства:
- Місткі, м'які, добре облягають
Представник постачальникаАнно, вітаємо!
Щиро дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що підгузки-трусики Libero Sleep Tight допомогли вирішити проблему з комфортним нічним сном для Вашої дитини. Ми створюємо продукцію, щоб забезпечити максимальний захист і спокій для малюків та батьків. Дуже раді, що Ви залишилися задоволені та обираєте Libero знову. Ми цінуємо Вашу довіру та зворотній зв'язок.
- Тетяна А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 13
Памперси дуже не рекомендую .Нічого не тримають зовсім . Дитина один раз попісяла ,і мокра( перший раз таке ) . Хоча з цим проблем нема з іншими libero touch .Не рекомендую .
Представник постачальникаТетяно, вітаємо!
Дякуємо за Ваш відгук. Приносимо щирі вибачення за будь-який дискомфорт, який Ви могли відчути. Ми розуміємо Ваше розчарування, коли Ви виявили, що підгузки-трусики Libero Sleep Tight не підійшли Вашій дитині, як очікувалося. Усередині підгузків Libero є абсорбуючий гель, який добре поглинає вологу. Підгузки ТМ Libero гіпоалергенні, протестовані дерматологами та підходять малюкам навіть з чутливою шкірою (сертифікат виданий Asthma Allergy Nordic). Просимо Вас написати нам на пошту: [email protected] для того, аби з Вами зв'язався представник бренду для подальшого вирішення проблеми. Ми цінуємо Вашу довіру та зворотній зв'язок.
- Лилия С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 13
За ніч змінила три підгузники , а з ними і речі та постіль дитини ,дуже не задоволена
- Недостатки:
- Протікають , на вагу 16 кг не розраховано
Представник постачальникаЛіліє, вітаємо!
- Кристина Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 13
Якість підгузка Бажає кращого більше їх брати не буду
- Недостатки:
- Наповнення підгузка Грудками не рівномірне
Представник постачальникаКристина, вітаємо!
- Оксана Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 13
Все гарно все підійшло.
Представник постачальникаОксано, вітаємо!
Щиро дякуємо за позитивний відгук та вибір підгузків-трусиків Libero Sleep Tight. Для нас важлива Ваша думка. Бажаємо приємних покупок!
- Марина Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 13
Сподобалися.
Комфортні, легенькі, дитина спокійно цілу ніч спить , поглинають гарно , витримують цілу ніч , не протікають.- Достоинства:
- Не протікають і гарно тримають вологу.
- Недостатки:
- Не виявили.
Представник постачальникаМарино, вітаємо!
Щиро дякуємо за позитивний відгук та високу оцінку підгузків-трусиків Libero Sleep Tight. Для нас важлива Ваша думка!
- Людмила Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 13
На вагу 22 кг підійшли впритик.Вистачає на один обємний попіс.Якщо два,то протікають
- Достоинства:
- Мягенькі
- Недостатки:
- На вагу більше 20 кг не вистачить вбирання вологи
Представник постачальникаЛюдмило, вітаємо!
Дякуємо за Ваш відгук. Приносимо щирі вибачення за будь-який дискомфорт, які Ви могли відчути. Ми розуміємо Ваше розчарування, коли Ви виявили, що підгузки-трусики Libero Sleep Tight не підійшли Вашій дитині, як очікувалося. Тут варто зазначити, що діапазони ваги, зазначені на упаковці, є більше загальними рекомендаціями, і ми визнаємо, що кожна дитина унікальна та зі своїми індивідуальними параметрами. Найпоширенішою причиною протікання може бути неправильно підібраний розмір підгузка для ваги дитини — підгузок виявився маленький або все ж завеликий для малюка. Іншою проблемою може бути переповнений підгузок. При одяганні підгузка на малюка переконайтесь: підгузок щільно прилягає до спинки, животика та ніжок дитини, липучки застібаються легко, оборочки навколо ніжок розправлені. Усередині підгузків Libero є абсорбуючий гель, який добре поглинає вологу. Підгузки ТМ Libero гіпоалергенні, протестовані дерматологами та підходять малюкам навіть з чутливою шкірою (сертифікат виданий Asthma Allergy Nordic). Якщо у Вас залишилися питання, будь ласка, напишіть нам на пошту: [email protected]. Ми цінуємо Вашу довіру та зворотній зв'язок.
- Марина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 13
Якість нормальна
Представник постачальникаМарино, вітаємо!
Дуже дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку Libero Sleep Tight. Для нас важлива Ваша думка!
- Інесса Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 13
Підгузки супер. Почали брати десь з 11 кг дитини. Вистачає на всю ніч. І поки вага 14( теж). Рекомендую. Всі інші фірми на ніч не вистачає …
Представник постачальникаІнесса, вітаємо!
Щиро дякуємо за високу оцінку Libero Sleep Tight. Для нас важлива Ваша думка!
- Володимир Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 13
Підгузки дуже класні. Ніч витрумують.
- Достоинства:
- Не протікають
Представник постачальникаВолодимире, вітаємо!
Щиро дякуємо за високу оцінку Libero Sleep Tight! Для нас важлива Ваша думка.
- Вікторія З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 13
Хороші підгузки-трусики.Рекомендую.
- Достоинства:
- Не протікають.
- Недостатки:
- Немає.
Представник постачальникаВікторіє, вітаємо!
Щиро дякуємо за високу оцінку Libero Sleep Tight! Для нас важлива Ваша думка.
- Тамара Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 13
Чудові трусики. Але на ранок все одно попа мокра. А так витримують вмю ніч.
Представник постачальникаТамаро, вітаємо! Дуже дякуємо за високу оцінку підгузків-трусиків Libero Sleep Tight! Для нас важлива Ваша думка.
- Сергій Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 13
Представник постачальникаСергію, вітаємо! Дякуємо за позитивний відгук! Для нас важлива Ваша думка!
- Гнесюк Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 13
Гарні підгузки, постійно купую
- Достоинства:
- Сухо, не протікає
Представник постачальникаТетяно, вітаємо! Дуже дякуємо за високу оцінку підгузків-трусиків Libero Sleep Tight! Для нас важлива Ваша думка!
- ИлонаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 13
Чудові легкі трусики, легко вдягаються, дихаючі та добре утримують вологу без протікань.
- Достоинства:
- Легкі, дихаючі та без протікань
- Недостатки:
- Не побачили
Представник постачальникаІлоно, вітаємо! Дуже дякуємо за позитивний відгук!
- Березовская Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 13
Чудові трусики на ніч, не протікають.
- Достоинства:
- Не протікають
- Недостатки:
- Немає липучки для фіксації використаного підгузка
Представник постачальникаДякуємо за відгук. Передамо вашу пропозицію технологам!
- Таисия Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 13
На вид очень простые
- Достоинства:
- Пока не протекали,хотя можем и два подгузника за ночь поменять
Этими обходимся даже одним
Представник постачальникаДякуємо за позитивний відгук! Здоровенькі ростіть.
- АнаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 13
Якісні підгузки-трусики, не протікають і вистачає на всю ніч
Представник постачальникаДякуємо за відгук. Здоровенькі ростіть.
- Натала Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 13
Найкращі трусики ,які ми зустрічали. Не маломірні. Найголовніше не протікають! Дуже любимо Ліберо, а саме ці трусики!
- Достоинства:
- Якісні, не протікають
- Недостатки:
Представник постачальникаДякуємо за позитивний відгук! Здоровенькі ростіть.
- ЕлизаветаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 13
Очень хорошие подгузники. Мягкие и приятные на ощупь. Наши любимые. Ночь выдерживают. Рекомендую.
- Достоинства:
- Мягкие, хорошо держатся, не сползают
Представник постачальникаЄлизавето, вітаємо! Дуже дякуємо за позитивний відгук! Раді, що підгузки Libero ваші улюблені :)
- Ганна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 13
Нормальні трусики,нам підійшли
- Недостатки:
- Мало в упаковці
Представник постачальникаДякуємо за відгук.
- Вікторія Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 13
Чудові підгузки!!! Жаль що 9 розмір набагато гірші!!!
- Достоинства:
- Добре тримають вологу, зручні
Представник постачальникаДякуємо за відгук. Передаємо ваш коментар технологам для подальшої роботи з поліпшення якості.
- Юлія С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 13
Не очень долго держит, раз пописял и пришлось сыну ночью менять, т.к. давил в живот.
- Достоинства:
- Низкая цена
- Недостатки:
- На всю ночь не хватает!
- Вікторія
Маломірні, якраз на 16 кг
Представник постачальникаТака проблема швидше за все пов'язана з тим, що потрібен більший розмір. Спробуйте 9-ку.
- Ирина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 13
Чудові! Витримали всю ніч. Після 240 суміші) М‘які, високі, зручні.
Представник постачальникаДякуємо за відгук. Користуйтесь із задоволенням.
- Наталія С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 13
Трохи маломірять, беремо на розмір більше і все гуд
- Достоинства:
- Не протікають за ніч
Представник постачальникаНаталіє, добрий день,
Дякуємо, що поділились вашою думкою. Комфортного використання малюку!
- Кристина Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 13
Класни тримають супер дуже якисни та нижни для кожи
Представник постачальникаХристино, добрий день,
Дякуємо за відгук!
- Емілія В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 13
Все добре , мякенькі не протікають . Тільки не сподобалося , що немає заді наліпки для того щоб скручувати і викидати в сміття .
Представник постачальникаЕміліє, вітаємо,
Дякуємо за ваш відгук, приємного використання малюку!
- Дар'я К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 13
Чудові нічні підгузники, гарна заміна нічним памперс яких зараз нема в Україні. Тримають 11 годин, звичайно, якщо дитина не напилась багато води.
Представник постачальникаДар'я, добрий день,
Дякуємо за високу оцінку якості нашої продукції!
- Инесса Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 13
Чудові підгузки. Брала дитині на вік 1,9 -всі інши підгузки не витримують всю ніч. А ці витримують всю ніч і кожа дитини не волога . Рекомендую .
- Зарувинская Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 13
Шикарные трусики-подгузники! Отлично держат влагу. У меня ребёнок инвалид 10 лет. Двух трусиков хватает на всю ночь. Хорошо тянутся.
Представник постачальникаЛюдмило, вітаємо,
Бажаємо тільки приємного досвіду використання.
Дякуємо!
- Василь Б***Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 13
Якість змінилася, трусики стали ще менші розміром, представник компанії не реагує.
Представник постачальникаВасилю, вітаємо!
Дякуємо за Ваш відгук. Приносимо щирі вибачення за будь-який дискомфорт, який Ви могли відчути. Ми розуміємо Ваше розчарування, коли Ви виявили, що підгузки-трусики Libero Sleep Tight не підійшли Вашій дитині, як очікувалося. Усередині підгузків Libero є абсорбуючий гель, який добре поглинає вологу. Підгузки ТМ Libero гіпоалергенні, протестовані дерматологами та підходять малюкам навіть з чутливою шкірою (сертифікат виданий Asthma Allergy Nordic). Просимо Вас написати нам на пошту: [email protected] для того, аби з Вами зв'язався представник бренду для подальшого вирішення проблеми. Бренд Libero постійно працює над удосконаленням своєї продукції та враховує відгуки споживачів. Ми цінуємо Вашу довіру та зворотній зв'язок.
- ТетянаПродавец: Rozetka. Количество в упаковке: 13
Підгузники до 16 кг, маломірні, парять.
Проблема з наповнювачем, вилазить на шкіру.- Достоинства:
- Ніяких
- Недостатки:
- Якість низька.