Отзывы покупателей о Шампунь Daeng Gi Meo RI Shampoo for oily Scalp для жирної шкіри голови 500 мл (8807779070423)

Оценка пользователей 3.71/5
  • Аліна М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Шакалака. Объем: 500 мл

Очень люблю этот шампунь. Хватает на долго, моет хорошо. Ещё и подарочек положили, маленький пробник фиолетового шампуня

Достоинства:
    Отлично для жирной кожи головы
  • Діана
    Отзыв от покупателя. Продавец: Altero. Объем: 500 мл

Мала цей шамунь (фіолетовий) все ок,маю жирний тип шкіри голови,помивши цим шампунем,головна жирна навіть після миття ,я в шоці що так не підійшов(

Достоинства:
    Фірма
    Недостатки:
    Дуже жирнить
  • Оксана Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 500 мл

Не зрозуміла за що така ціна. Волосся стає брудним так само, як і від звичайного шампуню. Запах схожий на сироп трав’яний, нема цього відчуття, що помив голову і пахне свіжістю. Наче ліки на голову вилив… А саме класне з цього всього те, що в мене почалась лупа. Це перший шампунь, за останні років 6 так точно, від якого я побачила лупу.. якби коштував 100 грн, я могла б зрозуміти, викинула б та і все. Ні одного плюсу цього шампуню не знайшла. Це просто жах! За такі гроші можна придбати проф косметику від якої як мінімум волосся буде виглядати пристойно!

Достоинства:
    Недостатки:
    Висока ціна, запах, викликає лупу, волосся стає брудним так само
  • Ярослава К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: nc.beauty. Объем: 500 мл

Хороший шампунь, хорошо очищает-голова теперь не так быстро жирнеет Заказ обработали быстро и сразу же отправили, спасибо за оперативность.

• Данил
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 500 мл

Отличный шампунь, после использования волосы мягкие, кожа головы не зудит, волосы долго остаются мягкими и не жирнеют.

Достоинства:
    Большой объем, качество бренда.
    Недостатки:
    Пока нет.
  • таня
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 300 мл

2дня и нужно мыть голову,ничего особенного

Достоинства:
    не плохой
    Недостатки:
    ни чем особым не отличается
  • Анжела Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 300 мл

для жирных волос превосходный шампунь. я перепробовала многие. этот удовлетворяет всем требованиям.

Достоинства:
    отличный шампунь
  • Неля Ч***
    Продавец: Rozetka. Объем: 300 мл

Гарний шампунь. Волосся після нього як живе . Шампунь захищає і живить. Приємно пахне. Не обтяжує і не жирнить.

• Ригайло М***
    Продавец: Rozetka. Объем: 300 мл

Шампунь має гарний склад. Ефект вже післ першого миття. Гарно живить волосся , надає природний блиск.

• Каріна Б***

Користуюсь вже довгий час . Моя улюблена серія. Волосся блистить і шовковисте,

• Аріна Д***
    Продавец: Rozetka. Объем: 300 мл

Дуже подобається цей шампунь. Давно користуюсь. Гарний запах і волосся як живе.

• Людмила Ц***
    Продавец: Rozetka. Объем: 300 мл

Отличный шампунь, мне его на работе медсестра порекомендовала, вот уже несколько месяцев пользуюсь таким и не каких недостатков.

Достоинства:
    Запах
    Недостатки:
    Нету