- Стелецкая А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Ключ чудовий, з першого разу і все ,,як по нотах,,. Один мінус, ручка ключа була подерта, але на закрутку не впливає.
- Достоинства:
- Легкий в користуванні
- Недостатки:
- Подерта ручка
- Тетяна Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Якісний ключ, підшипник прокручується без заїдання, користуватись легко зручно. Прослужить довго.
- ОленаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Перша кришка комом, а далі почало виходити, щільно закриває кришки, не деформує, зручна ручка, буду замовляти другий для мами.
- Достоинства:
- менше втомлюється рука, герметично.
- Недостатки:
- треба наловчитись, не все з першого разу
- Ліля У***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Плавно і легко прокручується, головне що герметично, рівномірно.
- Достоинства:
- якісно зроблений
- ТамараОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
хороший міцний ключ, з поставленою задачею справляється на відмінно
- ВладимирОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Спасибо розетке за отличный товар и хороший сервис. Товар доставили вовремя, на точке выдачи разрешили посмотреть, проверить. Ржавчины не было и следов использования тоже.
- ПолінаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Брала такий у сусідів, бо старий гавкнувся. Потім і собі придбала, бо сподобався.
Приїхав гарненький новенький ключик, видно що ніхто ним до мене не користувався.
Роздивилась помацала, забрала і відразу в роботу пустила. Відпрацював, як швейцарський годинник, чітко і без проблем.- Достоинства:
- Якісний
- Недостатки:
- Ніт
- Іван Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Найкраща напівавтоматична закатна машинка для жестяних кришок на мою думку. Не ріже банки, ідеальний шов, жодної задирки. Порівняно з попереднім варіантом - просто небо і земля
- Достоинства:
- зручні, проста у використанні
- Алексей Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
С женой все лето консервировали с этим ключом. Все легко, просто, закрыли очень много банок консервации, сами понимаете..война и не знаешь чего ждать. Стал отличным помощником
- МаксимОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Очень легко пользоваться, все интуитивно понятно. В работе показал себя отлично.
- Достоинства:
- Удобный
- Александр Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Ключ на десятой банке заклинил намертво.
Ищу способ гарантийного возврата.
Изготовитель не отвечает.
В Розетке на сайте гарантийный талон отсутствует.- Недостатки:
- Заводской брак.
- Клименко А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Ключ очень качественно изготовлен,нариканий нет.Все лето открутила закрутки,рекомендую)))
- Достоинства:
- Качество
- Руслан Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Оце прийшов такий ключ, повністю пошкрябаний пластик. Невже так тяжко при відправці(за мій рахунок) передивлятися товар
- Достоинства:
- Ще не виявлено