Отзывы покупателей о Универсальный цифровой стилус DrawPen Active черный для iPhone, iPad и Android + 2 сменных наконечника в подарок (21112)

Оценка пользователей 4.07/5
  • Аліна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Voice Recorder. Цвет: Черный

Гарний стілус. Зручно тримати в руці,зручний тонкий стержень. Дитина задоволена. Наразі все добре) Швидка доставка!

Достоинства:
    Швидка доставка. Гарно працює
    Недостатки:
    Поки що не виявлено )
  • Іванна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Voice Recorder. Цвет: Черный

Стилус прийшов зарядженим і вже понад 3 год тримає заряд. Магніт під індикатором. Задоволена.

Достоинства:
    Універсальний і довго тримає заряд
    Недостатки:
    Поки немає
  • Інна Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Voice Recorder. Цвет: Белый

Брали для дитячого простого планшету, все чудово працює

• Світлана І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Voice Recorder. Цвет: Белый

Дуже чудовий стилус за таку ціну. Дуже задоволена.
    Брала по скидці. Зручний у використанні. Підійшов для IOS.

• Юра В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Voice Recorder. Цвет: Черный

Просто ужас зламався за декілька днів будь ласка не купляйте викинете гроші на вітер

Достоинства:
    Недостатки:
    Дуже багато недоліків
    • Продавец  Voice Recorder

Дякуємо Вам, Юрію, за зворотний зв’язок.
      Шкода, що у Вас склалося таке враження про стилус. Ми продаємо цю модель уже довгий час, і тисячі покупців користуються нею без подібних ситуацій, тому дуже прикро, що у Вашому випадку щось пішло не так.

На даний стилус гарантія на 1 місяць, але ми не отримували звернення щодо несправності. Сподіваємось, що це було непорозумінням і стилус у підсумку працює коректно.

команда магазину Voice Recorder

• Марія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Voice Recorder. Цвет: Черный

Чудово працює з усіма сенсорами

• Продавец  Voice Recorder

Дякуємо Вам, Марія, за відгук!
      Раді чути, що універсальний стилус DrawPen Active чудово працює з усіма сенсорними пристроями. Ми завжди стараємось, щоб кожен наш товар був максимально сумісним та зручним у використанні.

Приємно, що Ви залишилися задоволені покупкою. Нехай стилус служить довго та приносить лише комфорт.

команда магазину Voice Recorder

• Павло М***

Усе відповідає очікуванням.

Достоинства:
    Працює.
    Недостатки:
    Немає.
    • Продавец  Voice Recorder

Павле, щиро дякуємо за відгук! Раді, що стилус відповідає очікуванням і Ви задоволені покупкою. Нехай працює бездоганно!
      магазин Voice Recorder

• Вероніка Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Voice Recorder. Цвет: Белый

Я просто в захваті за свої кошти він неймовірний

• Продавец  Voice Recorder

Дякуємо, Вероніко, за такий емоційний відгук!
      Нам дуже приємно знати, що стилус перевершив Ваші очікування

Нехай надихає Вас на нові ідеї та творчість!
      З повагою, команда магазину Voice Recorder.

• Роман Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Voice Recorder. Цвет: Черный

Погано працює з андроїдом ксяомі планшетом

Достоинства:
    Гарний вигляд, тривалий заряд батареї.
    Недостатки:
    90 градусів не реагує, тільки під гострим кутом. Також перериває контакт. Якщо малювати то контакт іде далеко збоку від кінчика ручки.
    • Продавец  Voice Recorder

Дякуємо, Романе, за Ваш відгук.

Шкода, що у Вас виникли труднощі при використанні стилуса. На жаль, Ви не зазначили точну модель планшета — це допомогло б краще зрозуміти ситуацію.

Зазначимо, що стилус DrawPen Active пройшов тестування на багатьох Android-пристроях, і більшість наших покупців залишилися задоволені його роботою. Іноді подібні проблеми можуть бути пов’язані з низькою чутливістю сенсора конкретної моделі планшета.

Ми завжди рекомендуємо перевіряти товар при отриманні у відділенні — щоб за потреби оперативно скористатися правом на повернення чи обмін.

Очікуємо від Вас товар назад для повернення коштів або підбору іншої моделі.

З повагою,
      команда магазину Voice Recorder.

• Оксана Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Voice Recorder. Цвет: Белый

Зручний, не потрібно налаштовувати. Працює і з айфоном, і з планшетом. Зручна зарядка.

Достоинства:
    Зручний, не дорогий
    Недостатки:
    Не знайшла
    • Продавец  Voice Recorder

Дякуємо, Оксано, за чудовий відгук!
      Раді, що стилус відповідає Вашим очікуванням і зручно працює з різними пристроями.
      Нехай користування буде комфортним і надалі!

З повагою, магазин Voice Recorder

• Сергій Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Voice Recorder. Цвет: Черный

В принципі норм. Купував для дитини вона задоволена.

• Продавец  Voice Recorder

Дякуємо за відгук, Сергію! Раді, що дитина залишилася задоволеною покупкою. Бажаємо їй приємного користування стилусом!

магазин Voice Recorder

• Александр Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Voice Recorder. Цвет: Белый

Купляв для доньки вона в захваті

Достоинства:
    Майже як оригінал
    Недостатки:
    Не побачив
    • Продавец  Voice Recorder

Дякуємо, Олександре, за відгук!

Раді, що Ваша донька залишилася задоволена стилусом. Дійсно, він має чудову якість і чудово виконує свої функції. Бажаємо приємного користування!

• Гірченко В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Voice Recorder

Через 1 місяць перестав заряджатися. Не працює. Не рекомендую.

Достоинства:
    Недостатки:
    Через 1 місяць перестав заряджатися
    • Продавец  Voice Recorder

Шкода, що у Вас виникла така ситуація, Вадиме.

Зверніть увагу, що причиною може бути забруднення порту зарядки, використання слабкого зарядного пристрою або кабелю, що не підтримує потрібну силу струму. Будь ласка, спробуйте інший кабель Type-C та блок живлення від 5V/1A.

• Ліза Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Voice Recorder. Цвет: Белый

Вауу, дуже класний стилус працюєтідиально, ціна вражає! І в крмплекті йде зарядка і навіть запасний кінчик!!)

• Продавец  Voice Recorder

Дякуємо, Лізо, за ваш відгук!
      Раді, що ви задоволені стилусом. Ми прагнемо, щоб наші товари були не лише якісними, а й мали зручну комплектацію. Запасний наконечник і кабель для зарядки – це додаткові переваги для вашої зручності.

Бажаємо вам приємного користування!

• Катерина П***

Рекомендую! Дякую!

Достоинства:
    Все без пошкоджень, відправили швидко!
    • Продавец  Voice Recorder

Катерино, доброго дня!

Дякуємо за Ваш відгук і теплі слова! Ми дуже раді, що Ви залишилися задоволені швидкою доставкою та відмінним станом стилуса.

Бажаємо Вам приємного користування! Якщо будуть питання, звертайтеся, ми завжди раді допомогти.

• Маргарита К***

Дуже классно!

• Продавец  Voice Recorder

Маргарито, дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви залишилися задоволені стилусом. Нехай він стане надійним помічником у письмі та малюванні. Чекаємо на Вас знову!

• Ксенія Щ***

Дякую>3

Недостатки:
    Спочатку не розуміла як вмикати
    • Продавец  Voice Recorder

Ксеніє, дякуємо за Ваш відгук і теплі слова! Раді, що Ви задоволені покупкою. Якщо виникли труднощі з увімкненням, рекомендуємо звернутися до інструкції, що додається до товару. У разі додаткових питань завжди можете звернутися до нашої служби підтримки — ми з радістю допоможемо.

• Олена Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Voice Recorder. Цвет: Белый

Зручний, добре тримає зарядку, добре працює як на iOS, так і на android

Достоинства:
    Підходить до iOS та android
    • Продавец  Voice Recorder

Олено, дякуємо за Ваш відгук! Ми раді, що Ви залишилися задоволені нашим стилусом і відзначили його зручність та тривалу роботу від одного заряду. Універсальна сумісність з iOS та Android дійсно робить цей стилус чудовим вибором для різних пристроїв.

Дякуємо за довіру і чекаємо Вас знову!

• Володимир М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Voice Recorder. Цвет: Белый

Зручний стилус тим, що накінечник тонкий, а отже велика зручність в малюванні точних та дрібних елементів, незручність лише полягає в тому, що коли стилус відносно екрану планшета не під кутом 75-105 градусів, то точність точки доторкання до екрану та сприйняття тієї точки планшетом зміщується від 0,5 см до 1,5 см... Спостереження продовжується)
    Сподобалася зацікавленість продавця до проблем покупця з товаром (за це 4 зірка)

Достоинства:
    Дуже зручний стилус
    Недостатки:
    Кут нахилу впливає на точність натискання
    • Продавец  Voice Recorder

Володимире, дякуємо за Ваш детальний відгук! Ми раді, що Ви оцінили тонкий наконечник стилуса, який забезпечує точність при малюванні дрібних елементів. Раді, що наша зацікавленість і підтримка клієнтів не залишилися непоміченими. Дякуємо за Ваші спостереження та відгук!

• Светлана С***

Подобається
    Виконує свої функції

• Продавец  Voice Recorder

Світлано, дякуємо за Ваш відгук! Раді, що наш стилус відповідає Вашим очікуванням та чудово виконує свої функції. Ми завжди прагнемо, щоб наші продукти приносили максимум зручності та задоволення у використанні.

Дякуємо за Вашу довіру і будемо раді бачити Вас знову!

• Онуфрієва А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Voice Recorder. Цвет: Белый

Дуже класний стілус. Прийшов на наступний день. Брала для того щоб малювати на планшеті. Із своєю функцією впорався. Можете сміливо брати, не пожалієте. Є лиш 1 питання, чого коли я починаю малюнок в певній точці, то стілус починає малювати трохи пізніше після дотику до екрану? Я здогадуюся що це може бути через те, що на пристрої захисне скло а не плівка... Впринципі можна привикнути, товар прекрасний. На фото я підписала що іде в комплекті, як на мене, за таку ціну це навіть дуже добре)

Достоинства:
    зручний для використання, за свою ціну топ
    Недостатки:
    не малює там де було почато лінію. Але це майже не заважає використанню
    • Продавец  Voice Recorder

Анно, дякуємо за чудовий відгук і за те, що обрали наш стилус! Раді, що він добре виконує свою функцію і Ви задоволені покупкою. Щодо затримки під час малювання, це справді може бути пов'язано з певним типом захисного скла, яке може знижувати чутливість сенсора. Проте раді, що це не створює значних незручностей.

Ваші слова про зручність і доступну ціну нашого стилуса — чудове підтвердження його якості. Дякуємо за рекомендацію та Ваші теплі слова!

• Чухрай Р***

Без коментарів!

Достоинства:
    Ціна-якість
    Недостатки:
    Не виявлено. Але час покаже!
    • Продавец  Voice Recorder

Дякуємо за Ваш відгук, Родіоне! Раді, що ви оцінили співвідношення ціни та якості нашого стилуса. Ми постійно працюємо над тим, щоб наша продукція виправдовувала Ваші очікування. Якщо в процесі використання виникнуть будь-які питання або пропозиції щодо стилуса, будемо раді вам допомогти!

• Олександр
    Отзыв от покупателя. Продавец: Voice Recorder. Цвет: Черный

Дитина користується майже 2 місяці. Дуже зручний, легко користуватись, заряджається швидко і заряду вистачає надовго. Рекомендую!

• Продавец  Voice Recorder

Олександре, щиро дякуємо за відгук! Ми раді, що стилус сподобався Вашій дитині і відповідає всім очікуванням. Швидка зарядка та тривалий час роботи — це одні з головних переваг, які роблять наш продукт зручним для щоденного використання. Ваш досвід підтверджує, що цей стилус ідеально підходить для тривалого користування як для дітей, так і для дорослих.

Дякуємо за рекомендацію!

• Юрах О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Voice Recorder

Донька користується вже майже рік. Все супер. Рекомендую.

Достоинства:
    Ціна, якість.
    • Продавец  Voice Recorder

Дякуємо Олена за відгук! Раді чути, що ваша донька задоволена стилусом і що він чудово служить вже майже рік. Дякуємо за рекомендацію!
      З повагою магазин VOICE RECORDER!

• Лиза Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Voice Recorder. Цвет: Черный

Користуюсь вже десь неділю. Він дуже класний. Не лагає, дуже зручний, на довго хватає заряду та швидко заряджається. Одним словом КРУТЕЗНИЙ

• Продавец  Voice Recorder

Дякуємо Лиза за такий енергійний відгук! Раді, що наш стилус став вашим надійним помічником. Те, що він "не лагає" і "круте́зний" — найкраща похвала для нас!Нехай заряд натхнення від нашого стилуса заряджає вас на всі 100%! Якщо виникнуть питання чи ідеї — завжди готові допомогти!, з повагою магазин VOICE RECORDER!

• Женя Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Voice Recorder. Цвет: Черный

Стилус не поганий. Але не дуже підходить для малювання, так як у ньому нема уровня нажиму. Спочатку стилус не дуже працював, але коли я його зарядила став працювати краще. Під наклоном погано працює. До планшета магнітиться легко і добре тримається.

Достоинства:
    Швидко заряджається
    Недостатки:
    Нема уровня нажиму. Не дуже працює
    • Продавец  Voice Recorder

Дякуємо Женя за ваш відгук! Ми цінуємо, що ви знайшли переваги у швидкому заряджанні та зручному магнітному кріпленні. Щодо відсутності рівня натиску та роботи під кутом, у нашому магазині є інші варіанти стилусів які підтримують кут малювання . Якщо у вас виникнуть інші питання або потреби, будь ласка, звертайтеся – ми завжди готові допомогти! З повагою магазин VOICE RECORDER!

• Ганна П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Voice Recorder. Цвет: Белый

Одразу почав зі мною співпрацювати цей девайс.
    Дякую

• Продавец  Voice Recorder

Дякуємо Ганна за чудовий відгук! Ми раді, що наш девайс одразу почав вам допомагати. Якщо у вас будуть ще питання або побажання, будь ласка, звертайтеся. Щиро дякуємо за довіру, з повагою магазин VOICE RECORDER!

• Віра Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Voice Recorder. Цвет: Белый

Стилус працює чудово, дитина задоволена, окреме дякую за подарунок

• Продавец  Voice Recorder

Дякуємо Віра за відгук! Бажаємо Вам приємного користування, з повагою магазин VOICE RECORDER!

• Юля Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Voice Recorder. Цвет: Белый

За тиждень користування зрозуміла що тримає заряд достатньо довго, зручний. Дякую продавцю за подарунок) Були очікування дуже не дуже, але все супер

Достоинства:
    Ціна, якість, подарунок)
    Недостатки:
    Айпед не реагує на силу дотику стилуса
    • Продавец  Voice Recorder

Дякуємо Юля за відгук! Бажаємо приємного користування )

• Євгенія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Voice Recorder

Не встигла замовити, як вже отримала. Покупкою задоволена на всі мільйон відсотків. Дякую Вам велике. Окреме дякую за сюрприз. Цей стилус був мені вкрай необхідний для роботи з дітками онлайн. Тепер уроки будуть проходити на одному диханні. До цього замовляла в іншого продавця стилус з резиновою присоскою, взагалі і поруч не лежав з цим. Жалкую, що не зробила замовлення раніше.

Достоинства:
    Дуже зручний у використанні, на відмінно працює як на смартфоні, так і на планшеті.
    • Продавец  Voice Recorder

Дякуємо Євгенія за відгук! Бажаємо приємного користування та легкого навчання нашого майбутнього, діток)

• Олександр Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Voice Recorder

Стилус роботает хорошо , спасибо ОГРОООООООООМНОЕ за маркерон мне был очень нужен,нужно привыкнуть к апарату

Достоинства:
    Легкий,собрана вся комплектация
    Недостатки:
    Нужно привыкнуть к апарату
    • Продавец  Voice Recorder

Дякуємо Олександр за відгук! Бажаємо приємного користування )

• Володимир
    Отзыв от покупателя. Продавец: Voice Recorder. Цвет: Белый

В общем покупкой доволен.. Брал чтобы использовать на ноутбуке, но как оказалось он не очень подходит. На Xiaomi 13t показывает себя не плохо, а на Poco x3 почти не работает. Пользуюсь каждый день, удобно, огорчает что кончик жорсткий, но экран вроде не царапает.

Достоинства:
    Хорошо лежит в руке, магнитный, батарею держит хорошо если не забывать выключать
    Недостатки:
    Жёсткий наконечник, не предназначен для ноутбуков.
    • Продавец  Voice Recorder

Дякуємо Володимир за відгук! Зверніть увагу, що деякі моделі ноутбуків мають налаштування для збільшення чутливості сенсорного екрану, також він має бути "Ємнісним", такі самі налаштування є і в деяких моделях телефона. Бажаємо приємного користування )

• Дарья П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Voice Recorder

Пришёл быстро, в полной комплектации
    Было приятно обнаружить ещё и подарок
    Покупкой полностью довольна

Достоинства:
    Лёгкий, лёгок в использовании
    Недостатки:
    Не обнаружено
    • Продавец  Voice Recorder

Дякуємо Дарья за відгук! Бажаємо приємного Вам користування )

• Вячеслав М***

Цілком виправданий апарат

Достоинства:
    Недостатки:
    Потребує вмілості щоб малювати
    • Продавец  Voice Recorder

Дякуємо Вячеслав за відгук! Бажаємо приємного користування )

• Влада А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Voice Recorder

Прийшов через тиждень, працює нормально тільки коли телефон стоїть на зарядці, коли знімаю телефон із зарядки, працює через раз

Достоинства:
    Гарний дизайн, повна комплектація
    Недостатки:
    Погано працює коли телефон не на зарядці
    • Продавец  Voice Recorder

Дякуємо Влада за відгук! Ми відправляємо товар у день замовлення без вихідних! Нажаль перевізник Укрпошта може доставляти товар в села до 7-ми днів. Для розуміння напишіть будь ласка модель Вашого телефону. Бажаємо приємного користування )

• Базовой М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Voice Recorder. Цвет: Белый

Купили один спробувати. Дівчата погралися, їм сподобалось як працює, заказали ще один.

• Продавец  Voice Recorder

Дякуємо Михаил за високу оцінку та відгук! Бажаємо Вашим дівчаткам приємного користування )